Προς το περιεχόμενο

[tablet] Google Nexus 7 v2 16GB - 164€ /32GB 189€ @ game.co.uk [ΕΛΗΞΑΝ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που με χαλαει σε αυτό το μαγαζι και με κανει καχυποπτο, είναι ότι βλεπω αξιολογήσεις μεσο ορο πχ 3 αστερακια στο nexus ή και σε αλλα, αλλα δεν υπαρχει τροπος να τις διαβασεις αυτές τις 400, 700 αξιολογήσεις. Σου πεταει κατω μια πενταστερη χωρις να εχεις προσβαση στις υπολοιπες και να μπορεις να διαβασεις τις ασχημες, μοναστερες κλπ.

Δικο μου λαθος που δεν καταφερα να το βρω τα 2 λεπτα που το προσπαθησα ή κατι βρωμάει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας;

• Moderators
Δημοσ.

^Ναι.

Φαίνεται εξαιρετικό. Ειδικά για τα χρήματα που ζητάνε. Το τσίμπησα.

Για να μην εχουμε μπερδέματα, να πουμε ότι το "Yarvik Noble Mini 7.85" TAB07-485Electronics " το ειχαν μεχρι πριν λιγο 39.90 λιρες και όχι 69.90 που εχει τωρα.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο Γιάννη και εμένα με προβλημάτισε καθώς δεν κατάφερα να τις δώ ούτε εγώ τις αξιολογήσεις.

Επίσης δεν έχω καταλάβει ακόμα αν το συγκεκριμένο acer είναι το 8gb ή το 16 gb και σε ποιο χρώμα διατίθεται στη σελίδα τους.

Με λίγα λόγια είναι λίγο πρόχειρο το site τους καθώς ούτε η αναζήτηση προιόντων σε αυτό είναι εύκολη...

Δημοσ.

λετε να φαμε πατατα; δε το ηξερα το σαιτ, αλλα φαινεται να ειναι γνωστο αν κρινω απο τα likes σε facebook,twitter..

• Moderators
Δημοσ.

Εχουν ξαναπαρει συμφορουμιτες σε παλιοτερη προσφορα/θεμα που ειχε βγει εδώ, δε θυμαμαι να εγινε καποιο σοβαρο πρόβλημα σε καποιον (επειδή λες για "πατατα"). Ριξτε μια ματια.

• Like 1
Δημοσ.

matrixxx γενικα το θεμα με τα "αστερακια" τους πασχει λιγο. Αν παρατηρησεις δεν ειναι αξιολογησεις αλλα οποιοςδηποτε και να πατησει πανω στα αστερακια μετραει την "ψηφο" του. Εγω παντως που πηρα την προηγουμενη φορα το Nexus απο εκει δεν ειχα κανενα προβλημα απολυτως και γενικα στο UK δουλευει αρκετα το μαγαζι.

Δημοσ.

to nexus πραγματι καλή τιμη .. το yarvik εχει ξαναπέξει στα 49 pounds οποτε λογικά θα ξαναβγεί για όποιον δεν το προλαβε..αν και στις κινεζιές σε αυτα τα λεφτα παίζουν συχνά τετοια tablet

Δημοσ.

Το είδα αργά. Είχα τάξει σε φίλο ο,τι θα του βρω το nexus 7 σε πολύ καλή τιμή αλλά τελικά κοιμήθηκα όρθιος. Αν τυχόν και ξαναγυρίσει στις προηγούμενες τιμές κάνετε ένα κόπο να ποστάρετε. Το ίδιο ισχύει και για εμένα προφανώς γιατί θα το τσεκάρω συχνά πυκνά.

Ευχαριστούμε TS.

• Like 1
Δημοσ.

Ασε κι εγώ το έχασα- όπως και την προηγούμενη φορά.

Μπορεί να είμαι όλη μέρα online και να βγει κατι τέτοιο τη μονη ώρα που εχω δουλειά....

• Like 1
Δημοσ.

το easy buy world το acer μεχρι χθες το ειχε στα 150-160 διαθεσιμο σε 2-3 μερες σημερα 139 και διαθεσιμο σε +7.. εμενα κατι μου βρωμαει :-P :-P :-P

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...