Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.

ΕΙΧΑ ΤΗ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ OPTIMIZER/CLEAN REGISTRY ΚΑΙ

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ. ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ ΓΙΑ UPDATE ΤΩΝ DRIVERS KAI ΠΑΤΑΓΑ ΟΚ ΠΑΤΑΓΑ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ...

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΝΟΙΓΕΙ Η Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ LOG ON ΤΩΝ WINDOWS (7)

KAI ΣΒΗΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ STAND BY) KAI O ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΟΡΙΣΕΙ....

H ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ, ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SAFE MODE ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΤΟΥΣ DRIVERS ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ;

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ DRIVERS;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

Δημοσ.

Μου έκανε το ίδιο όταν έκανα update το driver της κάρτα γραφικών μου και γύρισε άλλα hz την οθόνη με αποτέλεσμα να είναι εκτός ορίων να μου την αφήνει σε 'stand by' κατάσταση.

Καλά τα είπες. Μπες σε 'ασφαλή λειτουργεία' και βγάλε τα drivers. Κάνε restart και άστο να ανοίξει. Αφού ανοίξει, πάνε στο site του κατασκευαστή και κατέβασε όχι τη τελευταία έκδοση, αλλά την προ-τελευταία (που είχες εσύ).

Υ.Γ: Ναι, σε safe mode μπορείς να περάσεις διάφορα drivers, πλην κάποια που δεν σε αφήνει το ίδιο το σύστημα (δεν αναφέρομαι γιατί δεν σε ενδιαφέρουν αυτά).

----

Μετά αν θέλεις κάποια στιγμή να περάσεις τα τελευταία drivers καν' το, αλλά χειροκίνητα.

Σημείωση: Θα σου πρότεινα, όταν είσαι στη κατάσταση που έχεις βγάλει τους οδηγούς και έκανες επανεκκίνηση από την 'ασφαλή λειτουργεία' και μπήκες στην κανονική, πριν περάσεις νέους οδηγούς, κάνε ένα καθαρισμό με Ccleaner. Να σου βγάλει τα κατάλοιπα (είναι freeware).

Δημοσ.

Μου έκανε το ίδιο όταν έκανα update το driver της κάρτα γραφικών μου και γύρισε άλλα hz την οθόνη με αποτέλεσμα να είναι εκτός ορίων να μου την αφήνει σε 'stand by' κατάσταση.

Καλά τα είπες. Μπες σε 'ασφαλή λειτουργεία' και βγάλε τα drivers. Κάνε restart και άστο να ανοίξει. Αφού ανοίξει, πάνε στο site του κατασκευαστή και κατέβασε όχι τη τελευταία έκδοση, αλλά την προ-τελευταία (που είχες εσύ).

Υ.Γ: Ναι, σε safe mode μπορείς να περάσεις διάφορα drivers, πλην κάποια που δεν σε αφήνει το ίδιο το σύστημα (δεν αναφέρομαι γιατί δεν σε ενδιαφέρουν αυτά).

----

Μετά αν θέλεις κάποια στιγμή να περάσεις τα τελευταία drivers καν' το, αλλά χειροκίνητα.

Σημείωση: Θα σου πρότεινα, όταν είσαι στη κατάσταση που έχεις βγάλει τους οδηγούς και έκανες επανεκκίνηση από την 'ασφαλή λειτουργεία' και μπήκες στην κανονική, πριν περάσεις νέους οδηγούς, κάνε ένα καθαρισμό με Ccleaner. Να σου βγάλει τα κατάλοιπα (είναι freeware).

Φίλε καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

Οταν λες να ΄΄βγάλω τους drivers'' τί εννοείς;

Δημοσ.

Απλή απεγκατάσταση. Τίποτα παραπάνω. Αν έχεις Nvidia, ότι έχει σχέση με Nvidia από τη 'προσθαφαίρεση προγραμμάτων'. Αν έχεις AMD, το ίδιο.

Παρακαλώ. Κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Απλή απεγκατάσταση. Τίποτα παραπάνω. Αν έχεις Nvidia, ότι έχει σχέση με Nvidia από τη 'προσθαφαίρεση προγραμμάτων'. Αν έχεις AMD, το ίδιο.

Παρακαλώ. Κανένα πρόβλημα.

Το ίδιο να κάνω και για τις υπόλοιπες συνδεδεμένες συσκευές; πχ Wireless USB Adapter,web camera κτλπ;

Δημοσ.

Όχι. Μόνο τη κάρτα γραφικών να πειράξεις τους οδηγούς! Όλα τα άλλα στη θέση τους.

Δημοσ.

Πιο απλα μπες με ασφαλη λειτουργια και κανε επαναφορα συστηματος για να μην μπλεκεις με αυτες τις διαδικασιες...

Δημοσ.

Πιο απλα μπες με ασφαλη λειτουργια και κανε επαναφορα συστηματος για να μην μπλεκεις με αυτες τις διαδικασιες...

Προσπάθησα αλλά δεν μπορώ γιατί δεν είχα ορίσει σημείο επαναφοράς...

Δημοσ.

Φίλοι μου καλημέρα,υπήρξε πρόοδος στο θέμα μου.

Ο Η/Υ μπορεί και λειτουργει εκτός κατάστασης safe mode.

Απεγκατέστησα όσους οδηγόύς μπόρεσα της nVidia.

H ανάλυση βέβαια στην οθόνη είναι 800x600.

Προσπαθώ να συνδέσω όμως ένα usb wireless adapter για να μπορέσω να συνδεθώ στο internet

αλλά δεν το βλέπει/αναγνωρίζει το pc.

Εχω σε άλλο δωμάτιο το router και για αυτό  χρησιμοποιώ το usb adapter.

Επίσης δεν βλέπει/αναγνωρίζει usb flash που προσπαθώ να συνδέσω,δηλαδή σαν να μη δουλεύουν οι θύρες usb ένα πράγμα.

Τι να κάνω για να μπορέσω να ενημερώσω τους drivers της nVidia  και να βρώ λύση με τις θύρες usb;

Nα μεταφέρω το pc κοντά στο router και να τα συνδέσω  με καλώδιο earthnet για να έχω internet;

Δημοσ.

Με ένα cd μετέφερε τους οδηγούς που θες να περάσεις. Εκτός αυτού, ξανά εγκατέστησε τους οδηγούς της μητρικής σου. Αυτά φταίνε για το USB σου.

Και όντως, ένα φορμάρισμα θα σου λύσει τα χέρια! Άμα δεν βαριέσαι και ξέρεις να κάνεις, βάλτο στο πρόγραμμα..

Δημοσ.

Με ένα cd μετέφερε τους οδηγούς που θες να περάσεις. Εκτός αυτού, ξανά εγκατέστησε τους οδηγούς της μητρικής σου. Αυτά φταίνε για το USB σου.<br>

Και όντως, ένα φορμάρισμα θα σου λύσει τα χέρια! Άμα δεν βαριέσαι και ξέρεις να κάνεις, βάλτο στο πρόγραμμα..

Δεν έχω κάνει ποτέ format,θα το πάω συντηρητικά με drivers κλπ

Ευχαριστώ για τη βοήθεια,θα ενημερώνω για τις εξελίξεις.

Δημοσ.

Να 'σαι καλά αλλά η διαδικασία του format είναι σαν βόλτα στο πάρκο. Έτσι ξεκάθαρα και ωραία όπως είναι τα βήματα για Win. 7 & 8 και τίποτα να μην ξέρεις, το κάνεις άνετα!

Υ.Γ: Θα βρεις how to σε όλο το internet!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...