chili76 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Το θέμα μου είναι το εξής:Θέλω να εγκαταστήσω κεραία σε τριώροφη παλαιά οικοδομή. Αυτή τη στιγμή στην ταράτσα υπάρχει μόνο το κοντάρι της κεραίας (ο προηγούμενος ένοικος πήρε την κεραία) και γύρω έχει τρια καλώδια που καταλήγουν εξωτερικά σε καθένα από τους τρεις ορόφους.Το ερώτημά μου είναι τι κεραία πρέπει να βάλω (στην περιοχή μου πιάνουμε και επίγεια ψηφιακή) και κυρίως τι πρέπει να βάλω σχετικά με διακλαδωτή, ενισχυτές κ.λ.π. για να δίνω σήμα και στους τρεις ορόφους.Κάθε βοήθεια δεκτή.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Με μια απλή yagi ή τρίαινα θα είσαι εντάξει πιστεύω. Στην ταράτσα υπάρχουν 3 καλώδια ? Αν ναι θα πάρεις έναν τριπλό διακλαδωτή τύπου f. Μην πάρεις τα απλά Ταφ γιατί ενδεχομένως θα έχεις αρκετές απώλειες. Ενισχυτή μην πάρεις ακόμα. κάνε την εγκατάσταση και δες πως θα είναι το σήμα και μετά βλέπουμε. Σε ποιά περιοχή είσαι? Διάβασε και αυτό το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα