naruto14 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Θα εχεις ακόμα πιο ευκρινή εικόνα αλλά θα πέσουν λίγο τα καρέ σου ( frames) θα επιβαρυνθεί λίγο πιο πολύ η κάρτα γραφικών σου εννοώ.Ένας σημαντικός λόγος που θέλω να επενδύσω αρκετά στο pc είναι για να έχω πολλά fps. Δεν θέλω να παίζω με 30αρια πάλι. Εξάλλου η Dell που είδα που είναι το πιο φθηνό 1440p monitor είναι και άσχημο... Τελικά η ultra wide τόσο κακή επιλογή είναι;
panoskatos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Η ultra wide εχει ανάλυση 2560x1080 ! Πιστεύεις οτι δεν θα επιβαρυνθεί η κάρτα σου σε σχέση με αυτη που έχεις ? Φίλε μου η ultra wide που κοιτάς είναι μόνο για θέαση ταινιών 2,35:1 το κινηματογραφικό cinemascope δηλαδή. Πόσα παιχνίδια νομίζεις οτι θα βρεις να υποστηρίζουν αυτη την ανάλυση ? Αν δεις ταινία με λόγο 1,85:1 / 16:9 θα παίζει με μαυρο αριστερά - δεξία, αν το κάνεις full screen θα ξεράσεις. Κράτα το μονιτορ που εχεις τώρα οπου είναι ιδανικό για all around χρήση και αγόρασε μια 32" ή 40" τηλεόραση ανάλογα τα οικονομικά σου και τον χώρο που την προορίζεις και να βλέπεις τις ταινίες σου σαν άρχοντας. Εμένα αυτη είναι η συμβουλή μου.
naruto14 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Η ultra wide εχει ανάλυση 2560x1080 ! Πιστεύεις οτι δεν θα επιβαρυνθεί η κάρτα σου σε σχέση με αυτη που έχεις ? Φίλε μου η ultra wide που κοιτάς είναι μόνο για θέαση ταινιών 2,35:1 το κινηματογραφικό cinemascope δηλαδή. Πόσα παιχνίδια νομίζεις οτι θα βρεις να υποστηρίζουν αυτη την ανάλυση ? Αν δεις ταινία με λόγο 1,85:1 / 16:9 θα παίζει με μαυρο αριστερά - δεξία, αν το κάνεις full screen θα ξεράσεις. Κράτα το μονιτορ που εχεις τώρα οπου είναι ιδανικό για all around χρήση και αγόρασε μια 32" ή 40" τηλεόραση ανάλογα τα οικονομικά σου και τον χώρο που την προορίζεις και να βλέπεις τις ταινίες σου σαν άρχοντας. Εμένα αυτη είναι η συμβουλή μου. Λογικά έτσι θα κάνω. Απλά την τηλεόραση θα την εκμεταλλευτώ για παιχνίδια κυρίως και μετά για ταινίες. (έξαλλου με το πρώτο ασχολούμαι και περισσότερο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα