Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα εχεις ακόμα πιο ευκρινή εικόνα αλλά θα πέσουν λίγο τα καρέ σου ( frames) θα επιβαρυνθεί λίγο πιο πολύ η κάρτα γραφικών σου εννοώ.

Ένας σημαντικός λόγος που θέλω να επενδύσω αρκετά στο pc είναι για να έχω πολλά fps. Δεν θέλω να παίζω με 30αρια πάλι. Εξάλλου η Dell που είδα που είναι το πιο φθηνό 1440p monitor είναι και άσχημο...

Τελικά η ultra wide τόσο κακή επιλογή είναι;

Δημοσ.

Η ultra wide εχει ανάλυση 2560x1080 ! Πιστεύεις οτι δεν θα επιβαρυνθεί η κάρτα σου σε σχέση με αυτη που έχεις ?

Φίλε μου η ultra wide που κοιτάς είναι μόνο για θέαση ταινιών 2,35:1 το κινηματογραφικό cinemascope δηλαδή. Πόσα παιχνίδια νομίζεις οτι θα βρεις να υποστηρίζουν αυτη την ανάλυση ?

Αν δεις ταινία με λόγο 1,85:1 / 16:9 θα παίζει με μαυρο αριστερά - δεξία, αν το κάνεις full screen θα ξεράσεις.

Κράτα το μονιτορ που εχεις τώρα οπου είναι ιδανικό για all around χρήση και αγόρασε μια 32" ή 40" τηλεόραση ανάλογα τα οικονομικά σου και τον χώρο που την προορίζεις και να βλέπεις τις ταινίες σου σαν άρχοντας.

Εμένα αυτη είναι η συμβουλή μου.

Δημοσ.

Η ultra wide εχει ανάλυση 2560x1080 ! Πιστεύεις οτι δεν θα επιβαρυνθεί η κάρτα σου σε σχέση με αυτη που έχεις ?

Φίλε μου η ultra wide που κοιτάς είναι μόνο για θέαση ταινιών 2,35:1 το κινηματογραφικό cinemascope δηλαδή. Πόσα παιχνίδια νομίζεις οτι θα βρεις να υποστηρίζουν αυτη την ανάλυση ?

Αν δεις ταινία με λόγο 1,85:1 / 16:9 θα παίζει με μαυρο αριστερά - δεξία, αν το κάνεις full screen θα ξεράσεις.

Κράτα το μονιτορ που εχεις τώρα οπου είναι ιδανικό για all around χρήση και αγόρασε μια 32" ή 40" τηλεόραση ανάλογα τα οικονομικά σου και τον χώρο που την προορίζεις και να βλέπεις τις ταινίες σου σαν άρχοντας.

Εμένα αυτη είναι η συμβουλή μου.

Λογικά έτσι θα κάνω. Απλά την τηλεόραση θα την εκμεταλλευτώ για παιχνίδια κυρίως και μετά για ταινίες. (έξαλλου με το πρώτο ασχολούμαι και περισσότερο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...