Προς το περιεχόμενο

Originlab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις καλα τα originlab???

Γιατι δεν διατυπωνεις την απορια σου αντι να περιμενεις απαντηση σε κατι που δεν εχει ιδιαιτερο νοημα?

Δημοσ.

εχεις δικαιο αλλα πνιγομαι λιγακι για αυτο δεν το ειπα με την μια :-)

λοιπον εχω ενα θεμα οτι το προγραμμα μου αλλαζει αυτοματα καποιες τιμες....θελω να εισαγω την τιμη 0.34e-10 και το προγραμμα μου την κανει fix αυτοματα σε 3.4e-11....ειναι ιδια τιμη αλλα στο διαγραμμα που θελω να φτοιαξω πρεπει να φαινεται το "-11" γιατι πρπει να δειξω αλλαγες σε ταξης μεγεθους.....

το ιδιο προβλημα εχω και με το excel...

ευχαριστω εκ των προτερων

• Moderators
Δημοσ.

Οταν λες οτι ειναι ιδια τιμη, τι εννοεις? Διαφερουν κατα μια δυναμη του δεκα. Δεν ξερω βεβαια που αναφερονται τα δεδομενα και εαν στην προκειμενη περιπτωση ειναι σημαντικη η συγκεκριμενη διαφορα αλλα τυπικα δεν ειναι ιδια :-)

Edit: Και φυσικα δεν προσεξα το δεκαδικο. Εχεις απολυτο δικαιο, φυσικα και ειναι ιδιες.

Απο κει και περα, το ερωτημα ειναι γιατι αποφασιζει και το origin να "παιξει" με αυτη τη διαφορα. Η αλλαγη γινεται αυτοματα οταν εισαγεις τα δεδομενα στους πινακες ή στη συνεχεια οταν κανεις το plot απο αυτους?

Edit 2: Moλις το δοκιμασα, λογικα γινεται και σε σενα απευθειας με την εισαγωγη των τιμων στους πινακες. Investigating..

Δημοσ.

τα δεδομενα τα εισαγω χειροκινητα γιατι ειναι μονο 8 τιμες....μολις εισαγω την τιμη και παταω enter τοτε αλλαζει η τιμη...

• Moderators
Δημοσ.

Ανορθοδοξος τροπος και ειμαι σιγουρος πως κατι πολυ καλυτερο θα υπαρχει, αλλα μια και εχεις μονο 8 τιμες, φευ:

Εισαγεις την πρωτη τιμη, ας πουμε  0.34e-10. Πριν πατησεις Enter για να κατοχυρωθει στον πινακα, αφησε ενα κενο μεταξυ του 0.34 και e. Τουλαχιστον σε μενα ετσι δειχνει να το δεχεται, χωρις να κανει την αυτοματη μετατροπη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...