HellhammeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, έξω απο το σπίτι που έρχεται το καλώδιο απο τον ΟΤΕ το έχω ενωμένο με μία μοναδική μπρίζα που καταλήγει στο σπίτι. Η ένωση είναι απλή σπυροειδής με το χέρι και την πένσα και μονωτική ταινία τριγύρω απο τον χαλκό. Αν ενώσω τα καλώδια με κάτι σαν και αυτά: θα δώ διαφορά στην ποιότητα της γραμμής ή στον θόρυβο? ή να το αφήσω ώς έχει ? (11dB έχω τώρα) Έχω να κερδίσω κάτι ή τσάμπα θα ασχοληθώ ?
madsc Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τα caps που δείχνεις από πάνω δεν θα βελτιώσουν τη γραμμή σου αλλά μπορεί να βοηθήσουν να μην υποβαθμιστεί με τον καιρό από οξειδώσεις στο χαλκό. Την ίδια και καλύτερη δουλειά κάνει λίγο γράσσο στις συνδέσεις. /sc
HellhammeR Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τα caps που δείχνεις από πάνω δεν θα βελτιώσουν τη γραμμή σου αλλά μπορεί να βοηθήσουν να μην υποβαθμιστεί με τον καιρό από οξειδώσεις στο χαλκό. Την ίδια και καλύτερη δουλειά κάνει λίγο γράσσο στις συνδέσεις. /sc thanks για το info! Δεν έχω κανονικό γράσο στο σπίτι αυτήν την στιγμή, έχω σπρέι γράσου θα κάνει δουλειά αυτό ?
emmsok Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλήμερα Συγνώμη που δεν ανοίγω άλλο θέμα άλλα νομίζω είναι πολύ παρεμφερές . Το καλώδιο του ΟΤΕ που έρχεται σε μένα είναι συνδεμένο (κακήν κακώς ) απο την δεκαετία του 80 , είναι το παλιό χοντρό , πολύ δύσκαμπτο καλώδιο του οτε και θα ήθελα να ρωτήσω ποιος ειναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να το συνδέσω σε μια καινούρια πρίζα για να μην εχω προβλήματα .κολλητήρι και θερμοσυστελλομενα αρκούν ; Ευχαριστώ και συγνώμη αν είμαι offtopic
madsc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 thanks για το info! Δεν έχω κανονικό γράσο στο σπίτι αυτήν την στιγμή, έχω σπρέι γράσου θα κάνει δουλειά αυτό ? Αν δεν μείνει εκτεθειμένος χαλκός στα στοιχεία της φύσης, ναι. ... Ευχαριστώ και συγνώμη αν είμαι offtopic Είσαι. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα