Evil_Skullman Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Πανε καμια 2 μερες που ξεκινησαν τα προβληματα και δεν εκανε beep για να ανοιξει κατα την εκκινηση. Μετα απο 2-3 προσπαθειες μου την εκανε τη χαρη ομως. Σημερα το πρωι μουλαρωσε. Εντελει τον ανοιγω και δοκιμαζω νεα καρτα γραφικων. Καποιες φορες ανοιγει η οθονη και καποιες οχι. Μια δυο φορες φορτωσε τα windows κιολας και μαλιστα μπηκε μεσα και εγκατεστησε στο συστημα τη δοκιμαστικη καρτα. Μετα απο 3 επανεκινησεις ξανα τα ιδια. Εχω δοκιμασει 2 διαγνωστικες καρτες απανω. Τα bios μου ειναι award. Λαμβανω τους εξης κωδικους. Initialize slot 5 απο τη μια και απο την αλλη initialize slot 4. Επισης να αναφερω οτι κανει μπιπ κανονικα και ανοιγει την αρχικη εικονα της μητρικης αλλα τη μιση εικονα και μετα προσπαθει να συνεχισει τη φορτωση αλλα δειχνει σαν κατι να το παρεμποδιζει και συνεχιζει να προσπαθει για 3-4 φορες ακομα αναβοσβηνωντας μεχρι που μπαινει η οθονη σε εξοικονομηση ενεργειας. Εχω μπερδευτει. Οποιοσδηποτε μπορει να βοηθησει θα δεχτω καθε αποψη και γνωμη και θα τη δοκιμασω.
mikelamar Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αν έχεις δοκιμάσει τόσες κάρτες πιθανόν να ειναι πρόβλημα της μητρικής, αλλα που να βρεις να αλλάζεις μητρική τώρα. Αν όμως η μητρική είχε ενσωματωμένη καρτα θα μπορούσες να την ενεργοποίησης να δεις αν δουλεύει και πως. Το να κανεις ενα bios update ειναι το λιγότερο. Αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα το bios update και μετα θα έφτιαχνα ενα live cd/usb με Linux για να δω τι παίζει γιατι μετα θα έπρεπε να λυθεί ολο και να δόκιμαζεις τα κομμάτια ενα ενα. Έτσι θα έκανα εγω. Sent from my iPhone using Insomnia
Evil_Skullman Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αλλαγη μητρικης και μνημωνγια αρχη και βλεπουμε! 170 ευρω περιπου.
geo_Ath Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δοκίμασες να λύσεις τον η/υ σου και να αρχίζεις να δοκιμάζεις πάνω το hardware κομμάτι-κομμάτι? 1. Τροφοδοτικο, μητρική, επεξεργαστης 2. Τροφοδοτικο, μητρική, επεξεργαστης, 1 μνήμη ραμ κ αναλόγως άν ανοίγει με το συγκεκριμένο hardware πρόσθεσε κ άλλο...κ.ο.κ.
Evil_Skullman Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Το προβλημα λυθηκε με το προαναφερθεν κοστος φυσικα! Αλλαγη μητρικης και μνημων. Ολα καλα. Ευχαριστω για τη συμμετοχη σας παιδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα