dimos47ki7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 σαν να βλεπω ηδη τις διαφημισεις της WIND "υποδεχτειτε το νεο Huawei με 8πυρηνο επεξεργαστη για ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ επιδοσεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο"
alexyari Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Η εγγύηση του ενός έτους ισχύει κανονικά και τη δέχονται, τα μεταφορικά για να το στείλεις πίσω είναι κοντά στα 15 ευρώ. Το απλό G4 είχε προβλήματα με το 3g όλα τα υπόλοιπα μοντέλα είναι πένα όπως πένα είναι και η zopo και η oppo και το one plus one (απλά κορυφή). Τώρα λογικές αν έχει κατάστημα στην Ελλάδα ή όχι εγώ προσωπικά δεν τις δέχομαι σαν δικαιολογίες από άτομα που ξέρουν να μπουν εδώ και να ποστάρουν μία απάντηση. Και όπως και να έχει το ένα στοιχίζει 130 το άλλο 300 και φοράνε ακριβώς τα ίδια πράγματα πάνω. Άλλωστε όπως είπαν και άλλοι φίλοι υπάρχουν και άλλες προτάσεις στην Ελλάδα βλ G2 με τα ίδια χρήματα και πολύ καλύτερες επιδόσεις. Προσωπικά το συγκεκριμένο δεν αξίζει στα 300 και αυτό γράφω για να ενημερώσω Μονο ομως, που το ενα (Huawei), διαθετει οθονη 5,5'', ενω το αλλο (Jiayu), οθονη 4,7''. Ειμαι fun, αρκετων κινεζικων εταιρειων (απο μερα σε μερα περιμενω Xiaomi Mi3, εχω και LG G2+ Nexus 5), οπως ομως, και υποστηρικτης της λογικης, του να μην εξισωνουμε τα παντα, κατα το δοκουν...
Geo4ever Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Το γεγονός ότι διαθέτει οθόνη 5,5 στα 720p το αναφέρεις σαν θετικό;;;; Τέλος όπως προανέφερα το ένα στα 130 το άλλο στα 300 καμία επαφή λοιπόν πόσο καν εξίσωση. Για εμένα όποιος διαθέτει 300 ευρώ για κινητό ας βάλει και άλλα 20 και να πάρει το g2 που εκεί και αν δεν υπάρχει σύγκριση ή αν δε βιάζεται ας περιμένει το one plus one στα 220 ευρώ και είναι απλά πυραυλάτο. Θα πρότεινα το zopo 998 αλλά η μικρή μπαταρία για εμένα το κάνει ακατάλληλο. Πολύ καλό το Xiaomi αλλά έχει υπερβολικό sar (2) και φημολογείται ότι δίνει την αίσθηση ότι σου ψήνει το κεφάλι,βέβαια μπορεί να είναι η προκατάληψη που έχουμε πολλές φορές και μας φαίνεται έτσι,όπως και να έχει μεγιές. Και για να μην ξεχαστώ μην το πάρετε το Huawei τουλάχιστον όχι από την Wind, ειλικρινά δε συμφέρει.
21century Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εδώ τα 4πηρυνο της έχει 150 ευρώ οπότε τι λέμε τώρα...
gamemaniac Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Να ρωτήσω εγώ που είμαι ασχετος και θέλω κινιτάκι. Στα 300 ειναι στο σκρουτζ και το galaxy s4 .Ποιο είναι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα ?
morby Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Απίστευτη συσκευή για τα λεφτά της, πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και την εγγύηση της Wind. Δεν βρίσκω λόγω για κάποιον να αγοράσει Κινεζιά από έξω με τον φόβο του τελωνείου και της εγγύησης.
alexyari Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Το γεγονός ότι διαθέτει οθόνη 5,5 στα 720p το αναφέρεις σαν θετικό;;;; Τέλος όπως προανέφερα το ένα στα 130 το άλλο στα 300 καμία επαφή λοιπόν πόσο καν εξίσωση. Για εμένα όποιος διαθέτει 300 ευρώ για κινητό ας βάλει και άλλα 20 και να πάρει το g2 που εκεί και αν δεν υπάρχει σύγκριση ή αν δε βιάζεται ας περιμένει το one plus one στα 220 ευρώ και είναι απλά πυραυλάτο. Θα πρότεινα το zopo 998 αλλά η μικρή μπαταρία για εμένα το κάνει ακατάλληλο. Πολύ καλό το Xiaomi αλλά έχει υπερβολικό sar (2) και φημολογείται ότι δίνει την αίσθηση ότι σου ψήνει το κεφάλι,βέβαια μπορεί να είναι η προκατάληψη που έχουμε πολλές φορές και μας φαίνεται έτσι,όπως και να έχει μεγιές. Και για να μην ξεχαστώ μην το πάρετε το Huawei τουλάχιστον όχι από την Wind, ειλικρινά δε συμφέρει. Κατ' αρχην, ευχαριστω για το "μεγιες"!!! Ηδη απο σημερα, το 'χω στα χερια μου!!! Κατα δευτερον, δεν ανεφερα καπου πως θεωρω το ενα η το αλλο καλυτερο. Εστιασα στο οτι, συγκρινεις 2 τελειως διαφορετικα smartphones, απο 2 τελειως (σαν ονομα, υποστηριξη προιοντων κι αναγνωρισιμοτητα) διαφορετικες εταιρειες, θετοντας ως μονο μετρο συγκρισης, τη διαφορα στην τιμη τους. ΟΚ λοιπον, με το ιδιο σκεπτικο, υπαρχουν ακομη πιο οικονομικες προτασεις, απο διαφορες εταιρειες. Σκεφτομαι ομως, πως καθενας μας, κρινει διαφορετικα, επιλεγοντας τελικα, αυτο που ανταποκρινεται καλυτερα στις αναγκες+απαιτησεις+γουστα+οικονομικες δυνατοτητες του. Ουφ, πιαστηκε το χερι μου!!!!
geekas Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Φοβερό κινητό και η τιμή του ιδανική. Η Wind έχει γίνει συνώνυμο του Value For money απλά
zeus8 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τι εννοείτε οταν λέτε η Wind σε συνεργασία με την Huawei έφεραν το G750?
Galaxia Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Προσωπικά είμαι φαν της Huawei και βρίσκω ότι τα κινητά της είναι άπαιχτα. Επίσης, επειδή την έχω πατήσει αγρίως με τις εγγυήσεις του εξωτερικού, δίνω πολύ μεγάλο βάρος στο ότι έχει εγγύηση διετή εδώ. Μας έσωσε πάλι η wind, 300 ευρώ για τηλέφωνο που το βρίσκει κανείς 130 ευρώ τελική τιμή (JIAYU G4S Smart Phone MTK6592 Octa Core Android 4.2 With 4.7inch IPS Screen 2GB RAM 16GB ROM από vickmail). Και για να προλάβω μερικούς και οι δύο είναι κινέζικες εταιρίες εξίσου ποιοτικές. σε αυτό λοιπόν, συμφωνώ με τον ακριβώς αποκάτω έχει το vickmall καταστήματα στην Ελλάδα που πουλάν με άτοκες δόσεις που συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ και την εγγύηση για δυο χρόνια ή μήπως αν χαλάσει πρέπει να το στείλεις στην κίνα πληρώνοντας τα μεταφορικά και αν δεχθούν την εγγύηση (που είναι για πόσα χρόνια; ) Η εγγύηση του ενός έτους ισχύει κανονικά και τη δέχονται, τα μεταφορικά για να το στείλεις πίσω είναι κοντά στα 15 ευρώ. Το απλό G4 είχε προβλήματα με το 3g όλα τα υπόλοιπα μοντέλα είναι πένα όπως πένα είναι και η zopo και η oppo και το one plus one (απλά κορυφή). Τώρα λογικές αν έχει κατάστημα στην Ελλάδα ή όχι εγώ προσωπικά δεν τις δέχομαι σαν δικαιολογίες από άτομα που ξέρουν να μπουν εδώ και να ποστάρουν μία απάντηση. Και όπως και να έχει το ένα στοιχίζει 130 το άλλο 300 και φοράνε ακριβώς τα ίδια πράγματα πάνω. Άλλωστε όπως είπαν και άλλοι φίλοι υπάρχουν και άλλες προτάσεις στην Ελλάδα βλ G2 με τα ίδια χρήματα και πολύ καλύτερες επιδόσεις. Προσωπικά το συγκεκριμένο δεν αξίζει στα 300 και αυτό γράφω για να ενημερώσω. Στην πράξη τα πράγματα είναι συνήθως πολύ διαφορετικά, αλλά όποιος θέλει να το ρισκάρει, είναι ελεύθερος. Εγώ θα το έπαιρνα από Wind πάντως, να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Φανταστικό κινητό btw...
ariannaki85 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Απίστευτη συσκευή για τα λεφτά της, πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και την εγγύηση της Wind. Δεν βρίσκω λόγω για κάποιον να αγοράσει Κινεζιά από έξω με τον φόβο του τελωνείου και της εγγύησης. Ουτε και εγω. Οταν οι εταιριες δεν αισχροκερδουν τα αγοραζεις επισημως και ησυχαζεις με εγγυησεις
Chrisigia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εντάξει, το κινητό είναι σωστό και εννοείται από Ελλάδα - never China
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα