Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μάλιστα.... 280χ ποια υλοποίηση... και τι διαφορες παιζουν μεταξύ 280χ και 770? επίσης η noctua θα έχει θέμα με το case μου? μην την παρω και μετά δεν χωράει 

Δημοσ.

Για τις διαφορές (πέρα από τα 3gb vram,τις τιμές,Mantle κλπ) σε DX επιδόσεις είναι ανάλογα και την υλοποίηση.Μια 770 θέλει αρκετά παραπάνω mhz στον πυρήνα για να χει ίσες gaming επιδόσεις με την 280Χ σφαιρικά.Πολύ δυνατή υλοποίηση είναι η Toxic που σου δείξε και ο Hyphen,η Gigabyte Windforce 3 OCXFX DD Black που είναι πιο vfm όπως και η Asus DCU II.Ψάξε το και μόνος σου.

Δημοσ.

μαλιστα δεν ξέρω τι να αποφασίσω για κάρτα είναι η αλήθεια :/.... είμαι σε μεγάλο διλημμα :/

Δημοσ.

ναι ναι...αυτο ειναι το μόνο σίγουρο.... τώρα το θέμα ειναι αν θα παω nvidia η amd.... αν παω nvidia έχω ψηθεί για την gigabyte μιας και έχει αποδεικτεί σκυλί... τώρα αν πάω σε amd μάλλον σε toxic να και μου αρέσει πολύ το design της xfx.... τώρα για τα υπόλοιπα (mobo cpu ) έχω αποφασίσει.... αν και έχω μια ενσταση αν χωραει η ψύχτρα στο κουτί μου...... http://www.skroutz.gr/s/4724296/Kingston-HyperX-Fury-White-8GB-DDR3-1600MHz-HX316C10FWK2-8.htmlκαι για μνήμες θα προτιμούσα dual 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...