Atzamestatos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Επιτέλους καταλήξαμε κάπου, πιστεύω. Και οι δύο μιλάμε για το τι μας καλύπτει προσωπικά. Προφανώς δίνουμε βαρύτητα σε διαφορετικά πράγματα ο καθένας, όσον αφορά τη χρήση ενός smartphone. Σέβομαι τις προτεραιότητες που έχεις εσύ -και θεωρώ πολλοί ακόμη- σεβάσου τις προτεραιότητες που έχω εγώ και κάποιοι άλλοι επί του θέματος. Σ'αρέσει το S4 για τους λόγους σου, μ'αρέσει το One για τους δικούς μου. Αναπτύξαμε όλη μας την επιχειρηματολογία, δεν πείσαμε ο ένας τον άλλον, όλα καλά. Συμφωνούμε τουλάχιστον σ'αυτό; Μα εσυ εισαι αυτος που δεν σεβαστηκε τιποτα σε αυτο το thread. Διαβασε τα πρωτα 2 σου posts. Και στα 2 κραζεις τη samsung, μετα ερχεσαι και μου λες να ΜΗ μιλαω για τη samsung (ενω και τα 2 πρωτα σου post για τη samsung ειναι!!!), και τωρα ερχεσαι και μιλας για υποκειμενικες αναγκες....αποχωρω φιλε, καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoclesword Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μα εσυ εισαι αυτος που δεν σεβαστηκε τιποτα σε αυτο το thread. Διαβασε τα πρωτα 2 σου posts. Και στα 2 κραζεις τη samsung, μετα ερχεσαι και μου λες να ΜΗ μιλαω για τη samsung (ενω και τα 2 πρωτα σου post για τη samsung ειναι!!!), και τωρα ερχεσαι και μιλας για υποκειμενικες αναγκες....αποχωρω φιλε, καλη συνεχεια Πολύ τραγικά τα παρουσιάζεις ρε φίλε! "Δε σεβάστηκες τίποτα σε αυτό το thread"! Το πρώτο μου σχόλιο ήταν για το σχεδιασμό της HTC σε σύγκριση με το σχεδιασμό της Samsung, από κει και πέρα μπήκες κι εσύ στο "παιχνίδι" και αναπτύχθηκε μια μακροσκελής συζήτηση από αμφότερους. Δεν ήταν μονόλογος δικός μου ο εκτροχιασμός του thread. Αλλά επειδή έχουμε γεμίσει 2 σελίδες μόνο με τα δικά μας σχόλια και κουράστηκα να μην συνεννοούμαστε ούτε στο ελάχιστο, παρά να το παίζεις πνεύμα αντιλογίας έτσι για το "γινάτι" σου, σ'αφήνω κι εγώ στα δικά σου. Γεια και χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα