Προς το περιεχόμενο

HTC One Ace. Την πλαστική εκδοχή του One (M8) ετοιμάζει η HTC

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σου λέω για πλαστικό, μου λες για οθόνη. Μάθε ελληνικά, άιντε.
μάλλον εσύ πρέπει να μάθεις που είναι η ουσία που σας παραμύθιαζουν με φρου φρου και αρώματα και χάνετε την πραγματικότητα. Αν θεωρείς το back cover πιο σημαντικό από την οθόνη τότε είσαι άξιος της μοίρας σου όσο για τα ελληνικά μου το άιντε γράφεται ά"ι"ντε άλλος πρέπει να μάθει να γραφει
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι αυτές που το πάχος τους είναι λιγότερο από φύλλο χαρτιού. Ψάξε καλύτερα πριν βιαστείς να απαντησεις

δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα χρώματά τους, έτσι όπως είναι ρυθμισμένες τουλάχιστον, είναι τέρμα oversaturated...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1

Δεν είναι τόσο το υλικό, ας μη γελιόμαστε. Είναι ο σχεδιασμός. Η HTC με δυο γραμμές καταφέρνει να βγάλει ένα πανέμορφο σχέδιο που χαίρεσαι να το κρατάς. Η σάμμυ τα ίδια...και τα ίδια...και τα ίδια. Σχήμα σαπουνοθήκης, τώρα σχήμα σαπουνοθήκης με ψεύτικο δέρμα, τώρα σχήμα σαπουνοθήκης με τρυπούλες σε στυλ hansaplast. Πραγματικά, αν ήμουν ο σχεδιαστής αυτών των συσκευών θα είχα αυτοκτονήσει μόνο και μόνο από σεβασμό στην καλαισθησία.
Ναι γιαυτό η HTC πάει τρένο και η Σαμμυ κλείνει τα εργοστάσια το ένα μετά το αλλο...λόγω πλαστικούρας

όσο για τα ελληνικά μου το άιντε γράφεται ά"ι"ντε άλλος πρέπει να μάθει να γραφει

Μεγάλε όταν τονίζεται το πρώτο φωνήεν στο δίφθογγο, δεν χρειάζονται διαλυτικά... Είναι πλεονασμός και λάθος! Το μαθαίνουμε στο δημοτικό!

• Like 2

Είπα η HTC δεν ξέρει τι είναι «πλαστικούρα». Πλαστικά, φυσικά και ξέρει. Όπως και συναρμολόγηση.
Αλλά για να νοιώσεις την διαφορά πρέπει να έχεις ζήσει με τέτοιες συσκευές.

H Samsung πουλάει marketing. Και καλό marketing μάλιστα.
Δεν είναι καθόλου κακά τα κινητά της. Πολύ καλά είναι. Και το oversatured της οθόνης είναι καλό για όσους το γουστάρουν, αλλά δεν είναι σωστό αφού είναι αλλοίωση.

Το τι θεωρεί κάποιος σημαντικό, δεν τον κάνει «άξιο της μοίρας του». Συνειδητοποιημένο για τις ανάγκες του τον κάνει.

Και φυσικά, το «άιντε», δεν γράφεται ούτε «ά"ι"ντε», ούτε «άϊντε». «αι»==ε, «αί»==έ, «άι»==ά-ι.

• Like 3

Δεν είναι τόσο το υλικό, ας μη γελιόμαστε. Είναι ο σχεδιασμός. Η HTC με δυο γραμμές καταφέρνει να βγάλει ένα πανέμορφο σχέδιο που χαίρεσαι να το κρατάς. Η σάμμυ τα ίδια...και τα ίδια...και τα ίδια. Σχήμα σαπουνοθήκης, τώρα σχήμα σαπουνοθήκης με ψεύτικο δέρμα, τώρα σχήμα σαπουνοθήκης με τρυπούλες σε στυλ hansaplast. Πραγματικά, αν ήμουν ο σχεδιαστής αυτών των συσκευών θα είχα αυτοκτονήσει μόνο και μόνο από σεβασμό στην καλαισθησία.

+1000 για το σχεδιασμό της HTC

Τωρα τα Samsung δεν τα βρίσκω άσχημα, αλλα ούτε και ωραία ιδιαιτερα...

μάλλον εσύ πρέπει να μάθεις που είναι η ουσία που σας παραμύθιαζουν με φρου φρου και αρώματα και χάνετε την πραγματικότητα. Αν θεωρείς το back cover πιο σημαντικό από την οθόνη τότε είσαι άξιος της μοίρας σου όσο για τα ελληνικά μου το άιντε γράφεται ά"ι"ντε άλλος πρέπει να μάθει να γραφει

1) πατάς shift και το πλήκτρο για τόνο "άϊντε"

2) δεν γραφετε ετσι το "άιντε"

3) εχεις δικιο η οθονη ειναι πιο σημαντικη, για μενα, για σενα, καποιος αλλος ομως μπορει να μην εχει τα ιδια γουστα με μας ή να δινει αλλου βαρύτητα.

π.χ. εγω γουσταρω χοντρές, οταν λεω στον κολλητό μου ποπο κοιτα ενα μωρό, μονο που δεν ξερναει

Ναι γιαυτό η HTC πάει τρένο και η Σαμμυ κλείνει τα εργοστάσια το ένα μετά το αλλο...λόγω πλαστικούρας

Διάβασες τι έγραψα ρε φίλε ή δεν μπήκες στον κόπο; Και το γεγονός ότι πάει καλά η Samsung έχει να κάνει με ΟΛΑ τα άλλα πέρα από τον σχεδιασμό: Μάρκετινγκ, διαφημίσεις, διαφημίσεις, διαφημίσεις, διαφημίσεις, μέτριες τιμές, λίγες ακόμα διαφημίσεις, τερματίζουμε τα specs, διαφημίσεις για τα specs, ρίχνουμε λίγο τις τιμές των περσινών μοντέλων να πάρουν όσοι δεν πήραν, διαφημίσεις...και ιδού! Θαυμάστε το μεγαλείο της Samsung!

Εν κατακλείδι και για να χαρείτε όλοι εσείς οι Σαμσουνγκάκηδες λίγο, ναι, η εταιρεία σας πάει τέλεια! Ναι, είναι η πρώτη με διαφορά. Όλες οι άλλες είναι απλές οδοντόκρεμες μπροστά της. 

Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως βγάζει ούτε τα πιο ποιοτικά, ούτε τα πιο ωραία κινητά. Πώς να το κάνουμε!

αυτά είναι τι έγινε παίδες πλαστικό HTC? Όσο για τη Σαμμυ παιδακι μας...λιγα λόγια. Δες κάνα βίντεο με oled της Σαμμυ και τότε ξαναμιλαμε.

Πες τα μεγαλε!!! ή αλλοιώς οπως λενε στο χωριο μου,οσα δεν φτάνει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

Τελικά είναι να έχεις γούστο. Οτι και να βγάλει αυτή η εταιρία το κάνει με στύλ.

Οι άλλοι όσο και να χτυπιούνται βλαχομπαρόκ θα τους βγει. Δείτε το από κάτω θέμα με το κόκκινο Νοτε 3.

• Like 1

Για πλαστικούρα κοιτάξτε προς Samsung μεριά παιδάκια μας, ακόμα και τα 301/601 έχουν και γ***ώ τα πλαστικά. Τιμή θέλω καλή όχι φιάσκο Apple 100 ευρώ φθηνότερο...

Ηρθαν και οι χημικοι στο Insomnia

Porsche, mercedes , bmw , audi , VW και τοσες αλλες εταιριες ακολουθουν την ιδια σχεδιαστικη γραμμη εδω και 50 χρονια. Εταιρικη ταυτοτητα λεγεται. Που βρισκεις το κακο σε κατι τετοιο? Και πριν πεις "ναι αλλα αυτα ειναι ομορφα ενω της samsung ασχημα", να σου πω εδω οτι εμενα οι bmw δεν μαρεσουν. Αντιθετως το s4 black που ειδα απο κοντα μου φαινεται κοσμημα

Διάβασες τι έγραψα ρε φίλε ή δεν μπήκες στον κόπο; Και το γεγονός ότι πάει καλά η Samsung έχει να κάνει με ΟΛΑ τα άλλα πέρα από τον σχεδιασμό: Μάρκετινγκ, διαφημίσεις, διαφημίσεις, διαφημίσεις, διαφημίσεις, μέτριες τιμές, λίγες ακόμα διαφημίσεις, τερματίζουμε τα specs, διαφημίσεις για τα specs, ρίχνουμε λίγο τις τιμές των περσινών μοντέλων να πάρουν όσοι δεν πήραν, διαφημίσεις...και ιδού! Θαυμάστε το μεγαλείο της Samsung!

Εν κατακλείδι και για να χαρείτε όλοι εσείς οι Σαμσουνγκάκηδες λίγο, ναι, η εταιρεία σας πάει τέλεια! Ναι, είναι η πρώτη με διαφορά. Όλες οι άλλες είναι απλές οδοντόκρεμες μπροστά της. 

Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως βγάζει ούτε τα πιο ποιοτικά, ούτε τα πιο ωραία κινητά. Πώς να το κάνουμε!

Να φανταστω και η δικια σου εταιρια, την οποια ιδρυσες μολις ειδες οτι το marketing πιανει, εχει το ιδιο marketshare στον τομεα της με τη samsung, σωστα? Αν οχι, τοτε γιατι δεν ακολουθεις και συ το "marketing marketing marketing marketing"? Η ΝΟΚΙΑ με τα wphone που ακολουθησε το "marketing marketing marketing" και ειχε γεμισει ο τοπος με διαφημισεις ΝΟΚΙΑ (μεχρι και σε στασεις λεωφορειο εχαν αφισες) γιατι κατερευσε? Τα omnia και τα wave που επισης ειχαν διαφημιστει σαν τρελα, που βρισκονται? 

Σορρυ, αν εχεις κακο προιον, οση διαφημιση και να ριξεις δεν θα το παρεις κανεις. Δεν ειναι τυχαια η πρωτη εταιρια σε εξοδα R&D

ps1. Δεν ειμαι samsungakias. Η μοναδικη samsung συσκευη που εχω σπιτι ειναι η 2η οθονη του pc μου , την οποια μου την κανανε δωρο

Ηρθαν και οι χημικοι στο Insomnia

Porsche, mercedes , bmw , audi , VW και τοσες αλλες εταιριες ακολουθουν την ιδια σχεδιαστικη γραμμη εδω και 50 χρονια. Εταιρικη ταυτοτητα λεγεται. Που βρισκεις το κακο σε κατι τετοιο? Και πριν πεις "ναι αλλα αυτα ειναι ομορφα ενω της samsung ασχημα", να σου πω εδω οτι εμενα οι bmw δεν μαρεσουν. Αντιθετως το s4 black που ειδα απο κοντα μου φαινεται κοσμημα

Να φανταστω και η δικια σου εταιρια, την οποια ιδρυσες μολις ειδες οτι το marketing πιανει, εχει το ιδιο marketshare στον τομεα της με τη samsung, σωστα? Αν οχι, τοτε γιατι δεν ακολουθεις και συ το "marketing marketing marketing marketing"? Η ΝΟΚΙΑ με τα wphone που ακολουθησε το "marketing marketing marketing" και ειχε γεμισει ο τοπος με διαφημισεις ΝΟΚΙΑ (μεχρι και σε στασεις λεωφορειο εχαν αφισες) γιατι κατερευσε? Τα omnia και τα wave που επισης ειχαν διαφημιστει σαν τρελα, που βρισκονται? 

Σορρυ, αν εχεις κακο προιον, οση διαφημιση και να ριξεις δεν θα το παρεις κανεις. Δεν ειναι τυχαια η πρωτη εταιρια σε εξοδα R&D

ps1. Δεν ειμαι samsungakias. Η μοναδικη samsung συσκευη που εχω σπιτι ειναι η 2η οθονη του pc μου , την οποια μου την κανανε δωρο

Κι όμως πιάνει μια χαρά η διαφήμιση. Όταν μέχρι και στα Όσκαρ φέτος ήταν σπόνσορας η Σάμμυ και έβγαλε η Degeneris το Note 3 και τράβηξε την περιβόητη selfie με την αφρόκρεμα του Χόλυγουντ, φαντάσου πόσα έχουν σκάσει για το promotion! Σύγκρινε αυτό με τη διαφήμιση της Νόκια στη στάση λεωφορείων.

Εφόσον λοιπόν βγάζει ένα ίδιο προϊόν η HTC, η Sony, η LG με τη Σάμμυ, (σε χαρακτηριστικά οι ναυαρχίδες όλων αυτών των εταιρειών είναι πανομοιότυπες)τι είναι αυτό που κάνει ένα S4 να πουλάει σαν τρελό; Η ομορφιά του ή η ποιότητά του; Μήπως η αξιοπιστία του; (εδώ γελάω, γιατί τα έχω σκάσει χοντρά σε σέρβρις για Samsung Omnia, Ace & Galaxy S I, και δεν έμαθα από τα λάθη μου!). Όχι φίλε μου. Το μάρκετινγκ. Οι άλλες εταιρείες δεν έχουν να τα δώσουν ώστε το όνομά τους να γραφτεί παντού, σε κάθε ταμπέλα ανά 100 μέτρα, σε σποτάκια στην τηλεόραση. Δυστυχώς. Έτσι η μετριότατη καθ'όλα Σάμμυ απολαμβάνει την πρωτοκαθεδρία της στην κορυφή. 

Και για την ιστορία, ούτε εμένα μ'αρέσουν σχεδιαστικά οι BMW! Αλλά το HTC One M8 είναι κόσμημα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...