Προς το περιεχόμενο

Όλα τα διαγνωστικα οκ, τα κολλήματα συνεχίζονται..

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξαναποστάρω για παρόμοιο θέμα αλλά δεν έχω βρεί καμία λύση.Κολλάνε στον υπολογιστή μου τα παιχνίδια άλλα συνεχώς ενώ άλλα πιο σπάνια.Έτρεξα σαν διαγνωστικά prime95 για 20 ώρες περίπου,memtest για 12ώρες και τα test του artifacts tester.Έχω κάνει format με νέους οδηγούς και bios update και συνεχίζονται τα κολλήματα.Θα τρελλαθώ τελείως!!Οποιαδήποτε ιδέα θα με βοηθούσε.Ευχαριστώ

Δημοσ.

ok sorry. Το σύστημα είναι

AMD xp1800+palomino

shuttle ak35GTR via kt333

DDR 256MB (266MHz)

Club 3d radeon 9600

WD 40GB(2MB cache)

Νομίζω δεν ξέχασα κάτι

ΕDIT:Φίλε wizard απαντήσαμε μαζί.Το είχα διαβάσει το post αλλά δεν βοηθά γιατί έχω δοκιμάσει εκτός των xp που έχω και στα 2000pro και κάνει ακριβώς το ίδιο δηλ. παγώνει η εικόνα και ο ήχος κολλάει και ακούγεται σαν τρυπάνι(ερασιτεχνική ορολογία αλλά νομίζω θα καταλάβετε τι εννοώ)

Δημοσ.

Kata th gnomh mou den exeis kapoio provlhma sto cpu,m/b,mnhmes. Dokimase na kaneis 50-100 loops me to 3dmark gia na deis kai th karta grafikon, an de vgalei provlhma dokimase me ta win98se na paikseis ta paixnidia. Ego mono se win98se trexo paixnidia kai ola trexoun mia xara an kai exo palia karta grafikon (GF2 Ti 64DDR).

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου είναι επαρκές σε δύναμη;

Θερμοκρασία κάρτας γραφικών, το fan της δουλεύει σωστά;

sc

Δημοσ.

To τροφοδοτικό είναι 300W αλλά η τάσεις ήταν συνεχώς οκ στο prime,γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τροφοδοτικό.Η κάρτα γραφικών είναι καινούργια και λειτουργεί οκ.Θερμοκρασία κάρτας δεν ελέγχω(δεν δίνει η μητρική νομίζω sensor αλλά γενικά σύστημα και cpu είμαι εντάξει.Πάντως τα κολλήματα όταν εμφανίζονται είναι λίγο μετά το φόρτωμα του παιχνιδιού οπότε δε νομίζω να υπερθερμαίνεται κάτι.

Δημοσ.

Ίσως έχεις πρόβλημα με το DirectX.

Δοκίμασε παιχνίδια που παίζουν με OpenGL και όχι DirectX.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με μια Club GF FX5200 με απλή ψύκτρα χωρίς ανεμιστήρα.

Το Counterstrike σε DirectX κολλούσε, σε OpenGL ήταν ΟΚ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...