Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Τηλεόραση Samsung

Tronis20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα πρόβλημα με την τηλεόραση αλλά επειδή δεν ξέρω πώς να το περιγράψω απλός παραθέτω μια εικόνα μήπως και κάποιος με σώσει από το να την πετάξω.Το μόνο που είχε ήταν ένα πρόβλημα με το Pc όπου έπρεπε πριν σβήσει το PC  να αλλάξω το source γιατί αλλιώς νέκρωνε.

post-238454-0-69067200-1400640871_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως συνδέεις το PC σου με την τηλεόραση; DVI ή HDMI? Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται μόνο οταν την συνδέεις με το PC σου;

Απο την εικόνα που βλεπω , υποθέτω πως συνδέεις με DVI. Το είχα πάθει κι εγω στο PC μου (μονο που το παρουσίαζε στην οθόνη του υπολογιστή μου). Αποδείχτηκε οτι το πρόβλημα βρισκότανε στην είσοδο DVI της οθόνης μου. Ηταν σπασμένη και έκανε παρεμβολές στην εικόνα.

Αν είναι αυτο, μην την πετάξεις, με ελάχιστο κόστος μπορείς να αντικαταστήσεις την χαλασμένη θύρα DVI.

Το PC συνδέεται με DVI από το PC και μπαίνει  VGA  στην tv.Δυστυχώς το πρόβλημα αυτό είναι σε όλα τα source άμα ήταν μόνο στο PC δεν θα με έκεγε τόσο γιατί την δούλευα σε duplicate για να αράζει κάποιος καναπέ π.χ και να βλέπει ταινίες από το PC στην TV.Έκανα factory reset μπας και γινόταν τίποτα αλλά τζίφος και επειδή φύγαν όλα τα κανάλια δεν έχει νόημα να ανεβάσω εικόνα από το TV source δεν δείχνει πολλά.Για μένα μάλλον κάτι έχει καεί απλά δεν έχω εμπειρία με τέτοια ζητήματα στις τηλεοράσεις και είπα μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει κάμια λύση εδώ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...