Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγάλτα με ddu τα drivers να μην μεινει τιποτα γιατί είχα θέματα εγω. Και κάνε και ενα σκαννάρισμα με antimalware ποτε δεν ξέρεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σόρη φίλος αλλά τι εννοείς με ddu κ με το antimalware,δλδ αμα κάνω σκαννάρισμα με το microsoft essentials δν είναι το ίδιο

Δημοσ.

οχι δεν είναι κατέβασε αυτό https://www.malwarebytes.org/και κάνε ενα πλήρης σκανάρισμα και εαν δεν λυθεί πας εδώ  https://forums.geforce.com/default/topic/550192/display-driver-uninstaller-ddu-v12-7-2-released-05-08-14-/ το κατεβάζεις το τρέχεις και απλά πατας ενα κουμπάκι το clean and restart και μετα περνας ξανα drivers

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ  

μου φαίνεται  δν το γλυτώνω να την στείλω  πίσω έκανα και τα 2 αλλά τζίφος τα ίδια καμιά αλλαγή 

Δημοσ.

δίαβασα κάπου κ άνοιξα το system configuration  τα έκανα όλα απενεργοποίηση κ το πρόβλημα λύθηκε αλλά δν μπορώ να βρω ποιο από όλα φταίει,υπάρχει κανας τρόπος να το βρω χωρίς φορματ ή να κάνω φορματ για τα σίγουρα;

Δημοσ.

Η κάρτα δεν έχει τίποτα μια χαρά ειναι. Βγάλε μια φωτο απο πως τα εχεις τωρα. 

Δημοσ.

είμαι στην δουλεια δεν μπορώ να στείλω φοτο.....με το πρόγραμμα που μου έστειλες βρηκα 12 ιούς τους έσβησα αλλά το πρόβλημα παραμένει

Δημοσ.

είμαι στην δουλεια δεν μπορώ να στείλω φοτο.....με το πρόγραμμα που μου έστειλες βρηκα 12 ιούς τους έσβησα αλλά το πρόβλημα παραμένει

ρίξε ένα format και βάλε AVAST αμέσως μετά τον Install.

λογικά είναι litecoin miner που κάνει τη ζημιά.

Δημοσ.

άμα κάνω επαναφορά συστήματος 3-4 μέρες πριν που όλα ήταν κομπλέ δεν θα στρώσει;

ίσως αλλά αν έτρεχα antivirus και έβρισκα 12 απειλές, θα πήγαινα σε format. Το σύστημα τώρα μπορεί να είναι "σουρωτήρι" .

Δημοσ.

ίσως αλλά αν έτρεχα antivirus και έβρισκα 12 απειλές, θα πήγαινα σε format. Το σύστημα τώρα μπορεί να είναι "σουρωτήρι" .

χαχαχαχα κομπλέ θα κάνω φορματ

• Like 1
Δημοσ.

ρίξε ένα format και βάλε AVAST αμέσως μετά τον Install.

λογικά είναι litecoin miner που κάνει τη ζημιά.

edit:εβαλα avast τελικά

άμα βάλω το essential που έχω τα τελευταία χρόνια; η καλύτερα avast;

Δημοσ.

Eγώ τοσα χρόνια ειναι με το essentials και δεν έχω κολλήσει τιποτα.. Εξαρτάται που μπαίνεις τι κατεβάζεις κτλ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...