christap Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Σκεφτομαι την αγορα του tablet του τιτλου, Onda v975i. Τα ανταγωνιστικά του πλονεκτήματα ο επεξεργαστης της Intel, Quad Core 1.8GHz, Intel 64Bit Bay Trail-T, η 2GB RAM DDR3L. η ΙPS retina οθόνη, το μελλοντικό όπως διαβάζω dual boot με Windows 8, αλλα και kit kat. Γενικοτερα το tablet φαινεται τουμπανο! Λινκ απο Merimobiles: http://www.merimobiles.com/onda-v975i-tablet-pc_p/meri10116.htm Υπαρχει καποιος που το εχει? Ποια η γνωμη σας γενικα? Προτάσεις για tablet με παρόμοια χαρακτηριστικα? Επεξ/σία 21 Μαΐου 2014 από christap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 εγω εχω το 975Μ πολυ ευχαριστημενος,το ιντελ ειναι καπως πιο γρηγορο και θα το τιμησω και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christap Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δεν ξερω απο οτι διαβαζω γενικα κατακρινουν την αγορα του, εγω πιστευω και αυτοι που εχουν το 975m v1, δεν εχουν παραπονο εκτος του bluetooth. Παντως 150-160 ευρω και windows tablet ειναι εντυπωσιακο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα