makisperama Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα λαπτοπ asus Εδώ και ένα μήνα δεν μου διαβάζει τα USB Για να γίνω πιο συγκεκριμενος Δεν μου διαβάζει μόνο τα USB stick Ενώ έχω πανω του ποντικιού το USB και της βάσης με το ανεμηστηρακι μου τα διαβάζει κανονικα!!! Παρατήρησα ότι δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση του Προγράμματος οδήγησης!! Τι φταίει και έχω σπάσει το κεφάλι μου γιατί η επόμενη κίνηση είναι το σπάσιμο του laptop
trujillo2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 δοκιμασε επανεγκατασταση των driver της μητρικης
kostass__ Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 μπες http://www.asus.com/support και κατεβασε ξανα τους drivers αρχικα, αυτο ισως ειναι αφου σου τρεχει το ποντικι και τα λοιπα.
Euclides Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα λαπτοπ asus Εδώ και ένα μήνα δεν μου διαβάζει τα USB Για να γίνω πιο συγκεκριμενος Δεν μου διαβάζει μόνο τα USB stick Ενώ έχω πανω του ποντικιού το USB και της βάσης με το ανεμηστηρακι μου τα διαβάζει κανονικα!!! Παρατήρησα ότι δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση του Προγράμματος οδήγησης!! Τι φταίει και έχω σπάσει το κεφάλι μου γιατί η επόμενη κίνηση είναι το σπάσιμο του laptop Βάλε το service Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework να ξεκινά αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα