Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι εντελώς άσχετος με το θέμα "tablet" γι αυτό και απευθύνομαι σε εσάς.

Η κύρια χρήση για την οποία προορίζεται είναι για απλό σερφάρισμα στο internet, ταινίες (οπότε υποθέτω πάμε για 8'' ή 10''), μουσικουλα με ακουστικά.

Skroutz-άροντας εμφανίζονται πολλές επιλογές στα -200 ευρώ, αλλά δεν ξέρω ποια είναι τα specs που θα πρέπει να προσέξω και χρειάζομαι.

Έχετε κάποιες οδηγίες αλλά και προτάσεις αγοράς σε αυτό το budget; Φυσικά δεκτές και προτάσεις για αγορές από το εξωτερικό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Πέρασα σήμερα μια βόλτα από Public για να τσεκάρω κυρίως μεγέθη οθονών στην πράξη.

Οι 7'' μου φάνηκαν απαγορευτηκές για ταινίες, οπότε πάμε για 8'' ή (το πιθανότερο) 10''.

Στο skroutz βρήκα και αυτό και μου φάνηκε πολύ καλό value for money
http://www.skroutz.gr/s/3271358/PiPO-M9-16GB.html

Γνωρίζετε κάτι; Κυρίως με ενδιαφέρει να έχει δυνατό wi-fi και να σερφάρω απροβλημάτιστα. Τις ταινίες φαντάζομαι θα τις παίζει νεράκι έτσι κι αλλιώς...

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε.

Κι'εγώ βρίσκομαι στο ίδιο δίλημμα με εσένα, είμαι στο τσακ να το παραγγείλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα φίλε.

Κι'εγώ βρίσκομαι στο ίδιο δίλημμα με εσένα, είμαι στο τσακ να το παραγγείλω.

Όσες κριτικές βρήκα στο internet για το Pipo M9 ήταν, σε γενικές γραμμές, θετικές και κάποιες πολύ θετικές.

Απλά επειδή σαν εταιρεία δεν την γνωρίζω (Κινέζικη πρέπει να είναι), θέλω να δω μήπως κάποιος συνφορουμίτης έχει να μας πει κάτι γι αυτο:

- τις πραγματικές του επιδόσεις (πέρα από τα specs στα χαρτιά)

- τι παίζει με την εγγύηση

- από που είναι καλύτερο να το προμηθευτούμε (για μεγαλύτερη ασφάλεια)

Επεξ/σία από Kyros_G
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σχετικα με το Pipo εχω να πω οτι ειναι καλη εταιρια και ας ειναι Κινεζικη... Τα νεα μοντελα μπορουν ανετα να συγκριθουν με αντιστοιχα επωνυμα αλλα μην ξεχναμε οτι κοστιζουν 100-150 € φθηνότερα..

Πολυ ωραιο ειναι το M9 περίπου στα 200€ με φπα και εγγυηση προμηθευτη...1 χρόνο!!

Εαν θέλεις παραπάνω πληροφοριες μπορω να σου δώσω..

Δημοσ.

Καλησπερα σχετικα με το Pipo εχω να πω οτι ειναι καλη εταιρια και ας ειναι Κινεζικη... Τα νεα μοντελα μπορουν ανετα να συγκριθουν με αντιστοιχα επωνυμα αλλα μην ξεχναμε οτι κοστιζουν 100-150 € φθηνότερα..

Πολυ ωραιο ειναι το M9 περίπου στα 200€ με φπα και εγγυηση προμηθευτη...1 χρόνο!!

Εαν θέλεις παραπάνω πληροφοριες μπορω να σου δώσω..

Κάθε πληροφορία, ευπρόσδεκτη!

Φιλε μου πάρε μια nexus ταμπλέτα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....

Δεν έχεις άδικο αλλά ανεβαίνει πολυ το budget, κι επειδή είναι η πρώτη μου ταμπλέτα δεν θέλω να ξηλωθώ γιατί δεν ξέρω τελικά πόσο χρήσιμη θα αποδειχθεί για μένα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχει πάρει ο αδελφός μου για εκείνον και την κοπέλα του και τα δύο ( ONDA + Pipo m9 pro) είναι και τα δύο πολύ καλα και τρομερά value for money. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Το pipo m9 είναι καλύτερο, το onda λίγο πιο κομψό. Και τα δύο τρομερά!  Τα πράγματα που έχουν μέσα επεξεργαστες κλπ. ειναι απίστευτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...