Euclides Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αυτός έλυσε το πρόβλημά του έτσι: http://www.eightforums.com/installation-setup/17774-windows-8-boot-error-bcd.html#post175123
ThanosA Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 BCDboot c:/windows /s c: /l en-us Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω .. Ειμαι στο root του c και μετα παω στο φακελο windows . Μετα τι ? Btw εχω πληρη προσβαση στα αρχεια του δισκου απο OSX
geo_Ath Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 άλλα λειτουργικα έχεις πάνω στο δίσκο? 'Η μόνο Windows 8?
ThanosA Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εχω osx σε αλλον δισκο Αυτον το χησιμοποιουσα καμια φορα για να αποθηκευω torrents που κατεβαζα Τον εκανα συνηθως eject μετα για να σωπασει και οταν ξαναεκανα boot στα win μου εβγαζε οτι τον κανει repair Επισης εκει που πιστευω οτι εγινε η στραβη ειναι επειδη ειδα τα repair λεω ας κανω ενα repair disk μεσα απο το osx με το disk utility Ειδα οτι αλλαξε πραγματα , εκει πρεπει να εγινε η στραβη . Ξερω δεν ειναι και ο πιο optimal τροπος για να χρησιμοποιεις εναν δισκο που εχει πανω os Απλα τωρα λεω μπας και γλυτωσω το format
geo_Ath Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Αν έχεις dvd με τα Windows 8, bootαρε από αυτο και αντι για Install επέλεξε "Repair" εχει κάποιες επιλογές για "Repair" και "System startup" repair ή "recovery" κάπως έτσι
ThanosA Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δεν εχω καθολου DVD drive , θα κανω παλι ενα bootable φλασακι με τα 8.1 και βλεπουμε
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εδώ εξηγεί με αρκετή λεπτομέρεια πως να φτιάξεις το bcd,αν δεν χάλασε/έσβησε και άλλα αρχεία τον scan από το osx τότε θα δουλέψει. http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/rebuild-bcd-store-windows.htm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα