konstantinos_1987 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά!Μόλις τελείωσα μια εφαρμογή για τις εκλογές που ενσωματώνει το widget του υπουργείου εσωτερικών και εμφανίζει τα αποτελέσματα των εκλογών κατά περιφέρεια,δήμο κλπ..Προοριζόταν για προσωπική χρήση,αλλά αποφάσισα να την ανεβάσω Site: εδώ ,μήπως φανεί σε κάποιον χρήσιμη., Υποθέτω οτι δεν παραβιάζω κάποιο κανόνα του site,μιας και η εφαρμογή είναι κάτι που έφτιαξα εγώ.. Αν υπάρχει κάποια ιδέα για τη βελτίωσή της,πείτε μου ελεύθερα..θα την ανεβάσω και στο googleplay αργότερα..
Federacion Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Έχει ένα ενδιαφέρον αλλά είναι το ίδιο σα να μπαίνεις στη σελίδα του υπουργείου. Πάντως μπράβο για τον κόπο σου. Αν βελτιώσεις το interface για να είναι περισσότερο σε λογική κινητού ταμπλέτας κτλ θα είναι καλύτερο. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
konstantinos_1987 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Έχει ένα ενδιαφέρον αλλά είναι το ίδιο σα να μπαίνεις στη σελίδα του υπουργείου. Πάντως μπράβο για τον κόπο σου. Αν βελτιώσεις το interface για να είναι περισσότερο σε λογική κινητού ταμπλέτας κτλ θα είναι καλύτερο. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App ήθελα να το κάνω διαφορετικό..Προσπαθούσα πολλές ώρες να κάνω το frame να μεγαλώνει όταν μπαίνεις,ή να το κάνω με δικά μου κουμπιά στην αρχική σελίδα..δυστυχώς όμως το υπουργείο δίνει αυτό το widget για τα site και για εφαρμογές οπότε δεν κατάφερα να δουλέψει όπως ήθελα.. χίλια ευχαριστώ πραγματικά που μπήκες στον κόπο να το κοιτάξεις!!θα προσπαθήσω να βελτιώσω το interface,γιατί κι εμένα μου τη δίνει που είναι λίγο ξεχειλωμένο...ξανά,χίλια ευχαριστώ που με βοήθησες!! ανέβηκε και στο google play, Site: εδώ Επεξ/σία 21 Μαΐου 2014 από konstantinos_1987 1
Federacion Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις ευρωεκλογές ή και γιατί όχι και τις βουλευτικές; Θα μετρούσε πάντως αν πρόσθετες συγκριτικά αποτελέσματα παλαιοτέρων ετών. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια εφαρμογή και θα έχει πιστεύω χρησιμότητα αν γίνει πλήρης. Να είσαι καλά. 1
konstantinos_1987 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις ευρωεκλογές ή και γιατί όχι και τις βουλευτικές; Θα μετρούσε πάντως αν πρόσθετες συγκριτικά αποτελέσματα παλαιοτέρων ετών. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια εφαρμογή και θα έχει πιστεύω χρησιμότητα αν γίνει πλήρης. Να είσαι καλά. έχεις απόλυτο δίκιο!θα προσπαθήσω να βάλω συγκριτικά τώρα και θα την ενημερώσω!για τις βουλευτικές,επειδή θα έχω περισσότερο χρόνο από οτι τώρα,θα φτιάξω κάποια με κανονικό interface,που θα παίρνει τα δεδομένα από το υπουργείο και θα τα παρουσιάζει σε δικούς μου πίνακες.. χίλια ευχαριστώ ξανά φίλε!!!πραγματικά είναι πολύ χρήσιμη η βοήθειά σου!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα