xsilva10x Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια Εχω ενα προβλημα με το ποντικι του υπολογιστη μου Εκει που ''σερνω'' το ποντικι, εχοντας την διαχειρηση εργασιων ανοιχτη, βλεπω πως εχει παρα πολυ cpu με αποτελεσμα να κολαει ο υπολογιστης μου.... π.χ. αν το σερνω στην επιφανεια εργασιας τοτε εχει cpu στο 80 περιπου, αν το σερνω στην διαχειρηση εργασιων εχει εκει 80 περιπου Δεν ξερω τι φταιει... Αν μπορει καποιος να με βοηθησει
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δεν νομίζω να εχει σχέση το mouse με αυτο που σου κάνει , πατα λιγο alt ctlr del και δες στις διεργασίες τι ειναι πανω πανω και σου τρώει επεξεργαστή και ram. Δες επίσης σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος με το hdsentinel και κανε και ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και superantispyware 1
xsilva10x Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 http://prntscr.com/3l6ctjαυτα ειναι τα χαρακτηρηστικα του υπολογιστη Moderator δεν παιζει ρολο το ποντικι...το ξερω και δεν εχει καποια διεργασια να μου τρωει επεξεργαστη και ραμ... ολα φυσιολογικα ειναι αδρανεια συστηματος 99 λεει και μολις κουναω το ποντικι παει στο 20 και ποιο κατω
xsilva10x Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 παιδια ευχαριστω πολυ πρεπει να ηταν trojans ευχαριστω και παλι λυθηκε το προβλημα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα