Ειρηνουλα Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μόνο σε εμένα έρχεται να της πω που να το βάλει το όχημα; ............. εδειξα ενα προβλημα που εχουμε ... αν θες λες την γνωμη σου... εθελοντικα παντα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ............. εδειξα ενα τρολοπροβλημα που εχουμε ... αν θες λες την γνωμη σου... εθελοντικα παντα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δίκιο έχεις Πούλα τη μπέμπα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ειρηνουλα Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δίκιο έχεις Πούλα τη μπέμπα!! μονο αυτη λυση υπαρχει ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 καλητερα καταθεσε πινακιδες επειδη φαινεται οτι το αγαπας το αμαξακι και οποτε μπορεις ξαναπαρε τις πισω,να το πουλησεις για ψιχουλα δεν λεει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 αν το αμαξι εχει αλλη ημερομηνια πρωτης αδειας και οχι 1997 να πας με τα χαρτα τις εισαγωγης στο υπουργειο να το αλλαξεις Αυτό πως ακριβώς μπορεί να γίνει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ειρηνουλα Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 καλητερα καταθεσε πινακιδες επειδη φαινεται οτι το αγαπας το αμαξακι και οποτε μπορεις ξαναπαρε τις πισω,να το πουλησεις για ψιχουλα δεν λεει Το λατρευωωω . αλλα αυτο μαλλον θα κανω. ( και θα το κυκλοφορησω χωρις πινακιδες ..... τοοοοση παρανομια κανουν οι αλλοι μην κανω και γω μια πλακα.... ) .. αλλα οντως αυτο θα κανω... δεν βλεπω αλλη λυση....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αυτό πως ακριβώς μπορεί να γίνει? αν εχεις το τιμολόγιο εισαγωγής του αυτοκινητου που γράφει την ημερομηνία κατασκευής του αυτοκινητου πας στο υπουργείο η εφορία και εκει θα σου πούνε τι άλλο πρεπει να κανεις ,μερικοί της κατάφεραν μερικοί οχι,ειδικά για να γλιτώσουν φόρους πολυτελείας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ειρηνουλα Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ευχαριστωω πολυ για τις γνωμες σας τις εκτιμω ιδιαιτερως !!!!!!!!! Ενα ομορφο βραδυ να εχετε με ομορφα ονειρα :* :* :* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ελα ρε παιδια, obvious ειναι η φαση. Ειρηνουλα πες μας κι αλλα για το αμαξι με ¨τις αναμνησεις...you know¨ και με φατσουλα που κλεινει το ματι στο τελος της προτασης :******* Κανω και κατι προσθαφαιρεσεις και μου βγαινεις και μιλφαρα , συνεπως στασου στο υψος σου... Τυπου: bmw to 1997 στο ονομα σου = 20 ετων τοτε μινιμουμ. Αρα 2014-1997+20=μιλφαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 αν εχεις το τιμολόγιο εισαγωγής του αυτοκινητου που γράφει την ημερομηνία κατασκευής του αυτοκινητου πας στο υπουργείο η εφορία και εκει θα σου πούνε τι άλλο πρεπει να κανεις ,μερικοί της κατάφεραν μερικοί οχι,ειδικά για να γλιτώσουν φόρους πολυτελείας Αυτό ακριβώς ρωτάω, το τι πρέπει να κάνεις, γιατί δεν έχω ακούσει ποτέ ξανά από κανέναν να έκανε κάτι τέτοιο. Όσες περιπτώσεις ξέρω χρεώνονται κανονικά και τεκμήρια και φόρο πολυτελείας, αφού μέχρι το 2008 στις παλιές άδειες γραφόταν μόνο η ημερομηνία πρώτης άδειας στην Ελλάδα. Έχω διαβάσει πολλά σχετικά άρθρα, και κανένα από αυτά δεν έγραφε πως υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό. Όσο για αυτά που γράφεις είναι άλλα αντί άλλων. Πως γίνεται μερικοί να τα κατάφεραν και μερικοί όχι? Λογικά η γίνεται η δεν γίνεται. Επίσης τιμολόγιο εισαγωγής δεν υπάρχει, τιμολόγιο πώλησης υπάρχει μόνο. Και μόνο στην περίπτωση που αγοράστηκε από εταιρεία, αν έχει αγοραστεί από ιδιώτη δεν υπάρχει. Αλλά και στην περίπτωση που υπάρχει ΔΕΝ γράφει ημερομηνία κατασκευής, αλλά και να έγραφε αδιάφορο. Η ημερομηνία πρώτης άδειας στην ξένη χώρα μας ενδιαφέρει. Άσε που το τυχόν τιμολόγιο το κρατάει το τελωνείο. Και τέλος, στον φάκελο του αυτοκινήτου στο υπουργείο υπάρχουν τα πάντα, και πιστοποιητικά τελωνείου, και διασάφηση εισαγωγής, και αντίγραφο αδείας κυκλοφορίας ξένης χώρας. Εάν υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχτεί η ημερομηνία πρώτης αδείας δεν χρειάζεται να έχεις τίποτα εσύ, μπορούν να δουν τα πάντα στο φάκελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 ενας γνωστος μου τα καταφερε ενω 2 αλλοι ειναι στο περιμενε 1 χρονο....οτι γινεται γινεται και ειναι οπως στο ειπες να δουν το φακελο στο υπουργειο,ειναι διαδικασια και ακρη δεν βγαινει ευκολα και ας ακουγεται τοσο απλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 ενας γνωστος μου τα καταφερε ενω 2 αλλοι ειναι στο περιμενε 1 χρονο....οτι γινεται γινεται και ειναι οπως στο ειπες να δουν το φακελο στο υπουργειο Φάσκεις και αντιφάσκεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Φάσκεις και αντιφάσκεις. οπως νομιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ε τη μια γράφεις ότι πρέπει να έχεις το "τιμολόγιο εισαγωγής", την άλλη ότι τα βλέπουν στο φάκελο. Άδικο έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 μπορει να το εγραψα λαθος τελως παντων το τιμολογιο που ερχεται απ εξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα