Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου ειναι ''ιδιαιτερο'' το αυτοκινητο για εσενα ;) κρατα το αλλα εστω κατεθεσε πινακιδες μπας και γλυτωσεις τιποτα απο χρηματα οσο ειναι καιρος...και μολις βρεις δουλεια η χρηματα τις περνεις και εισαι οκ...εκτος και αν θες να γινεις λιαπης με πλαστες και να σε τσακωσουν....:P γινεται και αυτο με οτι συνεπαγεται για εσενα...(αυτοφωρο-προστιμα-ποντους στο διπλωμα κλτπ) 

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ικη δηλωση 

Δηλαδή αν ήταν Getz 1600 κυβικά θα άλλαζε κάτι?

Ή είναι τόσα πολλά τα 1600 ειδικά για το 2005?

το αμαξι κανονικα ειναι Μαρτιο 1997 ... ελα να αποδειξεις ομως  στην φορολογικη δηλ........ :(

Δεν είναι και τα 6900 για το αμάξι.

4480Ε είναι το τεκμήριό του. 

δεν εχω τπτ αλλο στο ονομα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

αν το αμαξι εχει αλλη ημερομηνια πρωτης αδειας και οχι 1997 να πας με τα χαρτα τις εισαγωγης στο υπουργειο να το αλλαξεις

• Like 1
Δημοσ.

3200 ευρω το χρονο ειναι το τεκμηριο μην λεμε οτι θελουμε

Δημητρη το λεω με βαση την φορολογικη δηλ και πηγα ρωτησα ευθεως τον λογιστη... τοσο πιανουν λεει τα 1600 μικροτερ  10 ετς ... εκτος αν ο λογιστης  μου εκανε πατατα... εχουμε σκασει... για αυτο εβαλα εδω το θεμα.... :(

Δημοσ.

ικη δηλωση 

το αμαξι κανονικα ειναι Μαρτιο 1997 ... ελα να αποδειξεις ομως  στην φορολογικη δηλ........ :(

δεν εχω τπτ αλλο στο ονομα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημασία για την Ελλάδα έχει η ημερομηνία εισαγωγής.

Δεν χρειάζεται να έχεις. Υπάρχει και τεκμήριο απλά επειδή υπάρχεις.

Κάποια στιγμή είχα ακούσει πως οι άνεργοι μπορούν να πάνε στην εφορία και να ρίξουν τα τεκμήρια δείχνοντας πως δεν χαλάνε τόσα ακριβώς επειδή δεν τα έχουν μιας και είναι άνεργοι! :P

Δες το αυτό. 

Δες για τα τεκμήρια:

http://www.forin.gr/tools/tekmhria

• Like 2
Δημοσ.

αν το αμαξι εχει αλλη ημερομηνια πρωτης αδειας και οχι 1997 να πας με τα χαρτα τις εισαγωγης στο υπουργειο να το αλλαξειςεχει

η αδεια κυκλο γραφει 2005.. δλδ οταν το αγορασαμε ...   :(

Δημοσ.

Κάποια στιγμή είχα ακούσει πως οι άνεργοι μπορούν να πάνε στην εφορία και να ρίξουν τα τεκμήρια δείχνοντας πως δεν χαλάνε τόσα ακριβώς επειδή δεν τα έχουν μιας και είναι άνεργοι! :P

Δες το αυτό. 

;* ;* ;* 

η αδεια λεει οτι ειναι του 2005?να το αλλαξεις για να γλυτωνεις τεκμηρια ,αν εχεις τιμολογια εισαγωγης αλλαξε το

το πηρα απο μαντρα  Αμφισσας εδω κοντα  δλδ Ελλαδα   ....

Δημοσ.

Δες το αυτό. 

Δες για τα τεκμήρια:

http://www.forin.gr/tools/tekmhria

δεν  to καταλαβα και πολυ αλλα ευχαριστωωω  Nick  :* :* !!!!!!!!!

πληρωνουμε μ#$%#$ες

Αχα.............  τωρα το επιασα  ;) ...!!!! λεω αν αντως ηταν το αμαξι 2005..... ποιος λογικος ανθρωπος θα εδινε τοσα χρηματα  δλδ ενα μηνιατικο καθε μηνα ...και ποιος ανθρωπος εβγαλε αυτο το τεκμαρτο...... :( 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόνο σε εμένα έρχεται να της πω που να το βάλει το όχημα;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...