Ειρηνουλα Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλησπερα Εχουμε οχημα bmw της χρονολογιας 1997 1600cc το αγορασαμε 2005 απο μαντρα και μολις τον ειχαν κανει εισαγωγη απο την Γερμανια ....το αγορασαμε στο ονομα μου ..και τωρα εδω και 3 χρονια που ειμαι ανεργη.. εχω τεκμαρτο εισοδημα 6 900.. .. του συζυγου 7 220 το κανονικο εισοδημα με 2 ανηλικα με αποτελεσμα να χανουμε επιδοματα ( κοινωνικο μερισμα .. και αλλα ) το αμαξι το κυκλοφορουμε ελαχιστες φορες .. ειμαστε στην επαρχια.....να μου πει καποιος... ποιος δινει 6 900 ευρω ετησιος για το αμαξι ... αυτος που εβγαλε το τεκμαρτο εισοδημα...ζει στην Ελλαδα ????????? υπαρχει καποιο παραθυρακι να μειωθει το τεκμαρτο εισοδημα ??!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Τι την ήθελες τη μπέμπα Ειρηνούλλλα μου καλή μου;;; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αγαπούλα, πούλα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Τι την ήθελες τη μπέμπα Ειρηνούλλλα μου καλή μου;;; Το 2005 την αγορασε οχι το 2012; Που να ηξερε τι θα επακολουθησει... Πουλα το ειρηνη οσο οσο επρεπε να το χες πουλησει ηδη γιατι ακομα και ανεργη χρειαζεται τεκμηριο αλλιως μεταβιβασε το στο ονομα του πατερα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 πουλησε την οσο ειναι καιρος...οσο εχεις το αμαξι πανω στο ονομα σου και εισαι και ανεργη ειναι οτι χειροτερο.η μεταβιβασε η πουλα το αμεσα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 καταθεσε πινακιδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ειρηνουλα Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 τωραααα δεν πιανει ουτε 2 000 το ειχαμε παρει 9 300 ... αλλα ειναι αμαξι με αναμνησεις βρε παιδια..... you know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zein Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μεταβιβασε το σε καποιον πολυ κοντινο συγγενη που δε θα σου κανει λαδια και μετα παρκαρε το κανονονικα εξω απο το σπιτι σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 αν δεν το χρησιμοποιειται παρε τις πινακιδες παραμασχαλα και ακουμπατες στην εφορια και τελος τεκμηρια,και οποτε με το καλο ξαναπιασεις δουλεια παρτες πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ειρηνουλα Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 καταθεσε πινακιδες καπου καπου την κυκλοφορω... με σταγονομετρο δλδ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ... αλλα ειναι αμαξι με αναμνησεις βρε παιδια..... you know Εκει συνελαβες τα κουτσουβελα ε; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Τι την ήθελες τη μπέμπα Ειρηνούλλλα μου καλή μου;;; Δηλαδή αν ήταν Getz 1600 κυβικά θα άλλαζε κάτι? Ή είναι τόσα πολλά τα 1600 ειδικά για το 2005? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ειρηνουλα Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μεταβιβασε το σε καποιον πολυ κοντινο συγγενη που δε θα σου κανει λαδια και μετα παρκαρε το κανονονικα εξω απο το σπιτι σου! Στον συζυγο μονο.... ποσο ειναι η μεταβιβαση ??? τα οικονομικα ειναι πολυ ..... Εκει συνελαβες τα κουτσουβελα ε; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 σιγα τα 1600 κυβικα που τα θεωρειτε πολλα,τιποτα δεν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλησπερα Εχουμε οχημα bmw της χρονολογιας 1997 1600cc το αγορασαμε 2005 απο μαντρα και μολις τον ειχαν κανει εισαγωγη απο την Γερμανια ....το αγορασαμε στο ονομα μου ..και τωρα εδω και 3 χρονια που ειμαι ανεργη.. εχω τεκμαρτο εισοδημα 6 900.. .. του συζυγου 7 220 το κανονικο εισοδημα με 2 ανηλικα με αποτελεσμα να χανουμε επιδοματα ( κοινωνικο μερισμα .. και αλλα ) το αμαξι το κυκλοφορουμε ελαχιστες φορες .. ειμαστε στην επαρχια.....να μου πει καποιος... ποιος δινει 6 900 ευρω ετησιος για το αμαξι ... αυτος που εβγαλε το τεκμαρτο εισοδημα...ζει στην Ελλαδα ????????? υπαρχει καποιο παραθυρακι να μειωθει το τεκμαρτο εισοδημα ??!!! Δεν είναι και τα 6900 για το αμάξι. 4480Ε είναι το τεκμήριό του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα