Προς το περιεχόμενο

Μια γνωμη βρε παιδια ....!!!!

Ειρηνουλα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα   :-)

Εχουμε οχημα bmw  της χρονολογιας 1997 1600cc το αγορασαμε  2005 απο μαντρα και μολις τον ειχαν κανει εισαγωγη  απο την Γερμανια ....το αγορασαμε στο ονομα μου ..και τωρα εδω και 3 χρονια που ειμαι ανεργη.. εχω τεκμαρτο εισοδημα 6 900..   :cry: .. του συζυγου 7 220 το κανονικο  εισοδημα με 2 ανηλικα  με αποτελεσμα να χανουμε επιδοματα ( κοινωνικο μερισμα .. και αλλα ) το αμαξι το κυκλοφορουμε  ελαχιστες φορες .. ειμαστε στην επαρχια.....να μου πει καποιος... ποιος δινει 6 900 ευρω ετησιος για το αμαξι ...  :mad:   :mad:   :mad:  αυτος που εβγαλε το τεκμαρτο εισοδημα...ζει στην Ελλαδα ????????? υπαρχει καποιο παραθυρακι να μειωθει το τεκμαρτο εισοδημα ??!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Τι την ήθελες τη μπέμπα Ειρηνούλλλα μου καλή μου;;;

Το 2005 την αγορασε οχι το 2012;

Που να ηξερε τι θα επακολουθησει...

Πουλα το ειρηνη οσο οσο επρεπε να το χες πουλησει ηδη γιατι ακομα και ανεργη χρειαζεται τεκμηριο αλλιως μεταβιβασε το στο ονομα του πατερα σου.

• Like 1

Μεταβιβασε το σε καποιον πολυ κοντινο συγγενη που δε θα σου κανει λαδια και μετα παρκαρε το κανονονικα εξω απο το σπιτι σου! 

• Like 1

αν δεν το χρησιμοποιειται παρε τις πινακιδες παραμασχαλα και ακουμπατες στην εφορια και τελος τεκμηρια,και οποτε με το καλο ξαναπιασεις δουλεια παρτες πισω

Τι την ήθελες τη μπέμπα Ειρηνούλλλα μου καλή μου;;;

Δηλαδή αν ήταν Getz 1600 κυβικά θα άλλαζε κάτι?

Ή είναι τόσα πολλά τα 1600 ειδικά για το 2005?

• Like 2

Μεταβιβασε το σε καποιον πολυ κοντινο συγγενη που δε θα σου κανει λαδια και μετα παρκαρε το κανονονικα εξω απο το σπιτι σου! 

Στον συζυγο μονο.... ποσο ειναι η μεταβιβαση  ??? τα οικονομικα  ειναι πολυ .....  :(

Εκει συνελαβες τα κουτσουβελα ε; :-D

;) ;) ;) 

Καλησπερα   :-)

Εχουμε οχημα bmw  της χρονολογιας 1997 1600cc το αγορασαμε  2005 απο μαντρα και μολις τον ειχαν κανει εισαγωγη  απο την Γερμανια ....το αγορασαμε στο ονομα μου ..και τωρα εδω και 3 χρονια που ειμαι ανεργη.. εχω τεκμαρτο εισοδημα 6 900..   :cry: .. του συζυγου 7 220 το κανονικο  εισοδημα με 2 ανηλικα  με αποτελεσμα να χανουμε επιδοματα ( κοινωνικο μερισμα .. και αλλα ) το αμαξι το κυκλοφορουμε  ελαχιστες φορες .. ειμαστε στην επαρχια.....να μου πει καποιος... ποιος δινει 6 900 ευρω ετησιος για το αμαξι ...  :mad:   :mad:   :mad:  αυτος που εβγαλε το τεκμαρτο εισοδημα...ζει στην Ελλαδα ????????? υπαρχει καποιο παραθυρακι να μειωθει το τεκμαρτο εισοδημα ??!!!

Δεν είναι και τα 6900 για το αμάξι.

4480Ε είναι το τεκμήριό του. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...