Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ας αφήσει εκεί τις ίντσες και ας μικρύνει το συνολικό μέγεθος με λίγο μικρότερα bezels. Να βάλει ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά από το 3 (κατά πόσο θα μπορεί βέβαια). Να βάλει ράδιο που το έχει ξεχάσει στα τελευταία μοντέλα. Να να να... Ωχ,κοιμόμουν, όνειρο ήταν. Μάλλον ζητάω πολλά. ;-)

Δεν ειναι ονειρο, απλα αυτο που περιγράφεις λεγεται lg g3...

• Like 8
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
συμφωνω μαζι σου φιλε απιστευτο κινητο.

Γι αυτό λεω οποίος γνωρίζει το νοτε ξερει

• Like 1
Δημοσ.

?? Δεν εχεις ακουσει αγορινα για τις LTE εκδοσεις?

Γιατι δεν κανουν τα ταμπλετ να παίρνουν τηλ να ξεμπερδευουμε με τις ιντσες

Δημοσ.

υπαρχουν διαφορες διαστασεις στις οθονες και γενικα στα κινητα.σου κανει το αγοραζεις...αν οχι πας παρακατω..τωρα οσο για το συγκεκριμενο ειναι εργαλειο με οθοναρα..το μεγεθος ειναι περι ορεξεως...ο καθενας οτι τον βολευει.εμενα μπορει να με βολευει μια οθονη 3,5 ιντσες εναν αλλον μια οθονη 6 ιντσες.μην τα βλεπετε ολα μονοπλευρα....και μην ειστε τοσο απολυτοι...αααα μεγαλη οθονη=τουβλο-παντοφλα-κινητο ταμπλετ κτλπ...αν δεν σας κανει μην το αγοραζετε απλο ειναι.

Δημοσ.

εσεις που λετε οτι το νοτε4 με τετοια αναλυση θα κολαει τερμα το κινητο ... το δοκιμασατε ? και επίσης εσεις που λετε οτι το νοτε 3 κολαει , αμα το φορτωνεται με 61846984984 εφαρμογες και τις εχετε και ολες ανοιχτες ε δεν σας φταιει η samsung ...

• Like 1
Δημοσ.

όπως οτι laggάρει περισσότερο απο ένα nexus 4 διετίας ας πούμε; 

Ενταξει το ακουσαμε και αυτο.Το εχεις δουλεψει το κινητο; Που ακριβως λαγγκαρει και ποτε;Γιατι εγω ειχα και το nexus 5 και δεν βλεπω διαφορες.

• Like 1
Δημοσ.

Φημες λενε οτι το επομενο ΝΟΤΕ θα χωραει σε τσεπη ή τσαντα... Λετε???

Παντως προς τα εκει παμε... Οι μικρες οθονες ειναι περιορισμος για καθε smartphone... Τι να κανουμε... Δακτυλα εχουμε οχι γραφιδες...

• Like 1
Δημοσ.

το ακουσαμε και αυτο οκ....θα λαγκαρει το note 4...χωρις να το εχεις δει να εχει κυκλοφορισει να το εχεις πιασει και να το δουλεψεις εστω 1 λεπτο λες τετοια πραγματα...

• Like 3
Δημοσ.

Αν θελεις μικρο βγαζει και 3-4 ιντσων κινητα η Samsung (και ολες σχεδον οι εταιριες). Δεν υπαρχει λογος να κοιτας τα Note ουτε και κινητα των 400+ ευρω, ουτε και σε αναγκαζει κανεις να παρεις.

Η καθε εταιρια βγαζει 20 μικρα κινητα (<4") και 1-2 μεγαλα κινητα (>5"). Οποτε δεν καταλαβαινω τι λογικη εχουν τετοιου ειδους παραπονα....

Παντα καποιοι ειχαν ενα κομπλεξ σχετικα με τα μεγεθοι, μαλλον εφτασε και στα μεγεθη των κινητων τωρα, ειναι η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω.

Επισης αν καποιος παρει ενα κινητο των 500 ευρω, και μετα διαπιστωσει οτι δεν του κανει το μεγεθος, ειναι αξιος της μοιρας του.

πολυ σωστα.

Δημοσ.

Φημες λενε οτι το επομενο ΝΟΤΕ θα χωραει σε τσεπη ή τσαντα... Λετε???

Παντως προς τα εκει παμε... Οι μικρες οθονες ειναι περιορισμος για καθε smartphone... Τι να κανουμε... Δακτυλα εχουμε οχι γραφιδες...

ναι αλλα συμφωνα με καποιες εταιριες τα δαχτυλα του μεσου ανθρωπου θα μεγαλωσουν τελικα.οποτε ας αφησουμε στην ακρη τα τσαντακια και τις τσαντες και ας δουμε τι βολευει τον καθενα επιτελους...https://www.youtube.com/watch?v=O99m7lebirE

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παντως δεν νομιζω να εχει σχεση αυτο (της φωτο) με το επομενο ΝΟΤΕ (δλδ με το ΝΟΤΕ 4) αυτο εχει το "ψευτοδερματινο" καπακι πισω, το επομενο ΝΟΤΕ θε εχει "ψευτογουνινο"....

Δημοσ.

Δεν ειναι ονειρο, απλα αυτο που περιγράφεις λεγεται lg g3...

Ναι δεν αντιλέγω. Ωραίο το g2 το έχω δουλέψει για πολύ λίγο όμως δυστυχώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να φύγω εύκολα πλέον από σειρά note. Το μέγεθος το έχω συνηθίσει που στην αρχή με το 2 έλεγα ότι δεν παίζει να μείνω με αυτό εγώ. Κι όμως.. Είναι και η γραφίδα βλέπεις που βοηθάει στη δουλειά μου. Το 2 το είχα 20 μήνες σχεδόν. Έλεγα ότι δεν θα αναβαθμίσω στο 3. Αλλά πάλιωσε το 2 στα χέρια μου και ήθελα κάτι έτσι πιο φρέσκο. Έτσι, τσίμπησα το 3 εδώ και κάτι μήνες και είχε πέσει και η τιμή του κατά πολύ. Έλεγα ότι δεν θα το πάρω αλλά τελικά το πήρα. Έτσι με βλέπω να κάνω και με το 4 πρώτα ο θεός να βγει και να είναι ακόμα καλύτερο από το ήδη κορυφαίο για την κατηγορία του 3. Όχι το καλύτερο όλων, απλά κορυφαίο. Σίγουρα γούστα είναι αυτά και προτιμήσεις του καθενός. Και βέβαια αγορά μετά από λίγους μήνες και όχι όταν βγει. Το θεωρώ κοροϊδία απλά με το που βγαίνει να πάω να το πάρω. Δεν είναι τέτοιες πλέον οι εποχές. Τουλάχιστον για μένα. Άλλοι αν μπορούν ας πάνε. Καλό είναι να μη βιαζόμαστε.

Αυτά. Ελπίζω να μην κούρασα ;-)

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι αυτοί που έχουν πρόβλημα με το μέγεθος έχουν καταντήσει πολύ γραφικοί όταν σε κάθε post για κινητά με μεγάλη οθόνη τρέχουν να δηλώσουν πόσο άβολα είναι και μοιάζουν με τηλεοράσεις.  

Σεβαστή η άποψη σας, αλλά δεν νομίζεται ότι τελικά για να συνεχίζει να αυξάνεται το μέγεθος και ταυτόχρονα η ζήτηση αυτών των συσκευών δεν είναι πρόβλημα κανενός αλλά απλά η πλειοψηφία του κόσμου που θέλει τέτοια κινητά;  

Εάν ο κόσμος ήθελε κινητά μινιατούρες πιστεύεται ότι η samsung και η κάθε samsung θα συνέχιζε να βγάζει κινητά παντόφλες, τηλεοράσεις και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο; 

Για καλή τύχη όλων μας υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα.

δλδ τι να σχολιασουμε; τον επεξεργαστη;

Δημοσ.

Όλοι εσείς που κράζετε μεγάλο και τούβλο και και και μάλλον δεν έχετε πιάσει στα χέρια σας ένα Note 3... Εύγε Samsung! Και πάλι κορυφή με το 4αρι ;)

• Like 1
Δημοσ.

το νοουτ ειναι το καλυτερο ..ευκολα .. επισης ΤΑ σαμσουνγκ εχουν πολυ χαμηλοτερο δεικτη SAR .. Νοτε 3 , 0.29 iphone 5s 1.00+.. ποιοτητα.. στο ψησιμο του εγκεφαλου σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...