Manos Petrucci Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 "Αν και οι… τηλεμεταφορές τύπου Star Trek είναι μία πολύ, πολύ μακρινή προοπτική" XAXAAAXAXA! Καλα αυτη η προταση ειναι αξιο αποριας γιατι μπηκε στο κειμενο??!!! Οτι να 'ναι επιστημονες, ανακαλυψαν μια οτι να 'ναι τεχνικη βασισμενη σε μια οτι να 'ναι θεωρια και ψαχνουν οτι να 'ναι συνεργατες για να αποδειξουν ολοι μαζι οτι να 'ναι!! Οποιος επιδοτει αυτες τις ερευνες μπορει να δωσει εστω τα μισα κονδηλια για να φανε τα παιδακια στην Αφρικη?? Λυσαμε τα προβληματα του σημερα για να ασχοληθουμε με τα "100 δευτερολεπτα μετα το Big Bang".... ΑΝ εγινε και αυτο ποτε.... Συγνώμη... Αντί να κόψουμε χρήματα από την πολεμική βιομηχανία, θα κόψουμε από τις επιστήμες για τους άτυχους ανθρώπους αυτού του πλανήτη; Αν και επιστήμη και πολεμική βιομηχανία είναι ξαδέρφια, σίγουρα το 1ο θα πρέπει σιγά σιγά να ξεκόψει από το 2ο και να βρει άλλον φίλο-αδελφικό, αν όχι ξάδελφο. 2
MikeGR7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Συγνώμη... Αντί να κόψουμε χρήματα από την πολεμική βιομηχανία, θα κόψουμε από τις επιστήμες για τους άτυχους ανθρώπους αυτού του πλανήτη; Αν και επιστήμη και πολεμική βιομηχανία είναι ξαδέρφια, σίγουρα το 1ο θα πρέπει σιγά σιγά να ξεκόψει από το 2ο και να βρει άλλον φίλο-αδελφικό, αν όχι ξάδελφο. Εννοειτε οτι εχεις δικιο! Απλα στη λεξη "επιστημες" χωρανε πολλα... Ας τα ιεραρχησουμε λιγο και ας τα τροφοδοτουμε αναλογα... π.χ Καρκινος 1η Θεση Alzheimer 2η Θεση Aids 3η Θεση . . . Αν.Πηγ.Ενεργειας 20η Θεση . . . . . Note 5 234η Θεση . . . . Διαστημικα Mabo Jabo aka(θελω επιχορηγηση) 8357η Θεση Κτλ...
The_Judas Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Η μόνη λύση είναι γυρίσουμε σε εποχές που ένα βακτήριο σκότωνε το 70% του πληθυσμού της Ευρώπης. Τότε είχαν πραγματικά ιεραρχήσει τις προτεραιότητες τους. 4
MikeGR7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Η μόνη λύση είναι γυρίσουμε σε εποχές που ένα βακτήριο σκότωνε το 70% του πληθυσμού της Ευρώπης. Τότε είχαν πραγματικά ιεραρχήσει τις προτεραιότητες τους. Ωχ ωχ..... Αν αυτο καταλαβες απο το παραδειγμα ιεραρχιας που εδωσα τρεχα στον οφθαλμιατρο......!
Orpheas1992 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Η μόνη λύση είναι γυρίσουμε σε εποχές που ένα βακτήριο σκότωνε το 70% του πληθυσμού της Ευρώπης. Τότε είχαν πραγματικά ιεραρχήσει τις προτεραιότητες τους. Μη σου πω και 200.000 χρονια πισω που ολοι ημασταν στην Αφρικη και τρωγαμε και πιναμε μια χαρα...
D.Luffy Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 MikeGR7 επειδή είναι στη φύση του ανθρώπου να μη γίνει ποτέ αυτό που θα ήθελες να γίνει, άσ'τους επιστήμονες τουλάχιστον μήπως και ανακαλύψουν λύσεις σε άλλα προβλήματα. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη τεχνολογία βοηθά και την ιατρική παράλληλα. Εσύ πάντως για να τα λες όλα αυτά φαντάζομαι έχεις δώσει τον οβολό σου πρόσφατα στη Unicef για να φάνε τα παιδάκια στην Αφρική σωστά? Ή μήπως τα παιδάκια και την Αφρική γενικότερα τα θυμόμαστε μόνο όταν διαβάζουμε παρόμοιες ειδήσεις σε τεχνολογικό φόρουμ? 4
Noreak Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Καλα μεγαλε εφαρμοσε πρωτα τα ανθρωπινα δικαιωματα που ανακαλυψες τα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 100 χρονια και για τα επομενα 15 βλεπουμε οκ..... Ωραια λογικη... Ας βρουμε νεες τεχνολογιες ενω ακομα δεν εχουμε εφαρμοσει τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ και ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ πραγματα. Απο το "Τελος στην Αρχη" ενα πραγμα.... Μαλλον λογικη για "Τελειωμενες διανοιες".... Ενταξει φιλε, ασε το λαπτοπ, το κινητο, το αυτοκινητο σου και εφαρμοσε τα ανθρωπινα δικαιωματα με παπυρο και ταχυδρομικα περιστερια.Γιατι αυτα θα ειχες αν περιμενες πρωτα να τα λυσεις. Αδυνατεις να καταλαβεις οτι και οι σημαντικες και οι μη σημαντικες αυτη τη χρονικη στιγμη ανακαλυψεις ειναι αλληλενδετες και οτι αυτο που εσενα σου φαινεται αχρηστο ειναι χρησιμο για κατι αλλο και οτι τα λεφτα υπαρχουν επειδη γινονται τετοιες ανακαλυψεις. Αδυνατεις να κατανοησεις οτι αυτη η ανακαλυψη ισως ειναι απαραιτητη για να λυθει ενα απο τα μεγαλα ιατρικα προβληματα που ανεφερες. Αφου δεν εχουμε λυσει τα στοιχειωδη και θεμελιωδη πραγματα οπως λες κανε εσυ την αρχη και οταν καταλαβεις οτι τα λεφτα που θελεις να δωσεις στα παιδακια της Αφρικης δε θα υπηρχαν αν δεν γινοταν τετοιες ανακαλυψεις καθημερινα ελα να το ξανασυζητησουμε. 1
21century Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Πέρα απο την επιστήμη υπάρχει πάντα ο άνθρωπος... 1
MikeGR7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ενταξει φιλε, ασε το λαπτοπ, το κινητο, το αυτοκινητο σου και εφαρμοσε τα ανθρωπινα δικαιωματα με παπυρο και ταχυδρομικα περιστερια.Γιατι αυτα θα ειχες αν περιμενες πρωτα να τα λυσεις. Αδυνατεις να καταλαβεις οτι και οι σημαντικες και οι μη σημαντικες αυτη τη χρονικη στιγμη ανακαλυψεις ειναι αλληλενδετες και οτι αυτο που εσενα σου φαινεται αχρηστο ειναι χρησιμο για κατι αλλο και οτι τα λεφτα υπαρχουν επειδη γινονται τετοιες ανακαλυψεις. Αδυνατεις να κατανοησεις οτι αυτη η ανακαλυψη ισως ειναι απαραιτητη για να λυθει ενα απο τα μεγαλα ιατρικα προβληματα που ανεφερες. Αφου δεν εχουμε λυσει τα στοιχειωδη και θεμελιωδη πραγματα οπως λες κανε εσυ την αρχη και οταν καταλαβεις οτι τα λεφτα που θελεις να δωσεις στα παιδακια της Αφρικης δε θα υπηρχαν αν δεν γινοταν τετοιες ανακαλυψεις καθημερινα ελα να το ξανασυζητησουμε. Προφανως αδυνατεις να καταλαβεις οτι δε κατηγορησα ποτε την επιστημη και την τεχνολογια γενικοτερα αλλα project του τυπου "Ας ανακαλυψουμε τι εγινε πριν 1 τρισεκατομμυριο χρονια". Μη προσπαθεις ματαια να μας πεισεις οτι "Αν τώρα οι δύο πηγές φωτονίων συγκρουστούν μέσα στο δοχείο, τότε οι επιστήμονες θα δουν ότι από το δοχείο ξεπηδούν ηλεκτρόνια και ποζιτρόνια." τοτε αυτο εχει καποια σχεση με τις ασθενιες, τη πεινα και τα προβληματα που μαστιζουν την ανθρωποτητα εν ετη 2014! Ημαρτον δηλαδη προβληματα που εχει ο κοσμος...! Σαν κατι "Φυντανια" τις κυβερνησης που την ωρα που μοιραζονται πατατες στο κεντρο της Αθηνας αυτοι εψαχναν τροπο να διαχειριστουμε τα διαστημικα αποβλητα!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΔΑΠΑΝΟΥΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ! Ημαρτον! 1
MikeGR7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εσύ πάντως για να τα λες όλα αυτά φαντάζομαι έχεις δώσει τον οβολό σου πρόσφατα στη Unicef για να φάνε τα παιδάκια στην Αφρική σωστά? Ή μήπως τα παιδάκια και την Αφρική γενικότερα τα θυμόμαστε μόνο όταν διαβάζουμε παρόμοιες ειδήσεις σε τεχνολογικό φόρουμ? Να εισαι σιγουρος .
D.Luffy Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Noreak ξέρεις πόσες φορές έχω διαβάσει από "ευαίσθητα" μέλη για αυτά τα παιδάκια στην Αφρική? Και όχι μόνο στο insomnia ή για τον MikeGR7 αλλά γενικά στο internet. Είναι πολύ της μόδας... Τα χρησιμοποιούν ως fodder για να δώσουν έμφαση στην αμπελοφιλοσοφία και στον κοντοφθαλμισμό. Εγώ πάντως παραδέχομαι ότι δεν με ενδιαφέρει και δεν κάνω και τίποτα γι αυτό. Ούτε βέβαια και αυτούς τους ενδιαφέρει πραγματικά αλλά να χουμε να λέμε. 7
D.Luffy Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Να εισαι σιγουρος . Είμαι σίγουρος... για το δεύτερο σκέλος της πρότασης μου.
Ainu Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μπορεί να μην έχω καταλάβει καλά την είδηση, αλλά χρειάζονταν ειδικό φως από ειδικό laser και φύλλα χρυσού για να παραχθούν ηλεκτρόνια! Κάτι παρόμοιο δεν παράγεται και στα φωτοβολταϊκά πάνελ από απλό φως ηλίου;
MikeGR7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Luffy δε θελω να στο χαλασω αλλα μηπως καις τα χλωρα μαζι με τα ξερα? Βεβαια προφανως καποιοι "Κονομημενοι" δε μπορουν να ακουν για πεινες κτλ γιατι αυτα ειναι "Λαικισμοι". Συγνωμη αν υποβιβασα την ειδηση προσθετοντας τις πεζες μου αποψεις. Αν εσεις δεν ειχατε να φατε για βραδυ ισως τοτε η ιδεα της ανακατανομης των χρηματικων πορων του πλανητη απο τα ποζιτρονια στο στομαχι σας να σας ελκυε περισσοτερο... 1
D.Luffy Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 MikeGR7 δεν μου χαλάς τίποτα μην ανυσηχείς. Για τους "κονομημένους" δεν ξέρω τι μπορούν και τι δεν μπορούν να ακούνε οπότε δεν μπορώ να έχω και άποψη. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι στις 8 από τις 10 παρόμοιες ειδήσεις υπάρχουν οπωσδήποτε και τα σχόλια περι Αφρικής... Και απλά αναρωτιέμαι, αυτοί που τα λένε αυτά κάνουν και τίποτα? Άλλο να πεις πχ ότι τα λεφτά αυτά απλά πάνε χαμένα σε μαλακίες και άλλο να κάνεις λόγο για πείνες. Τώρα εσύ λες ότι κάνεις κάτι οκ... ποιος είμαι εγώ για να σε αμφισβητώ.. Αλλά εαν δεις τι γίνεται και αλλού γενικά στο internet θα απορήσεις πως ακόμα υπάρχει πείνα με τόσους "καλοθελητές" τριγύρω μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα