coffeex Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Και το τελευταίο ήταν γαμάτο μακάρι να μας έδιναν παραπάνω επεισόδια.
Heybro Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Εκεί με το tesla με γκιλφοιλ και ντινες έλιωσα. Δεν κατάλαβα τι παίζει με τζαρεντ και τον νέο βοηθό του Richard. Λογικά θα το εξηγήσουν στο τελευταίο που βγήκε σήμερα. Είναι 30λεπτα τα επεισόδια και τα 8 είναι σαν 12 20λεπτα οπότε εντάξει είναι. Λίγα επεισόδια κορυφαία χωρίς να κάνει κοιλιά.
coffeex Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, Heybro είπε Εκεί με το tesla με γκιλφοιλ και ντινες έλιωσα. Δεν κατάλαβα τι παίζει με τζαρεντ και τον νέο βοηθό του Richard. Λογικά θα το εξηγήσουν στο τελευταίο που βγήκε σήμερα. Είναι 30λεπτα τα επεισόδια και τα 8 είναι σαν 12 20λεπτα οπότε εντάξει είναι. Λίγα επεισόδια κορυφαία χωρίς να κάνει κοιλιά. Τον "έσπασε"
Heybro Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Βγηκαν υποτιτλοι για το τελευταιο επεισοδια για deflate αλλα δεν ειναι συγχρονισμενοι καθολου. Τους συγχρονισα και μπορειτε να τους κατεβασετε απο εδω: https://files.fm/u/q2jgna7q Το επεισοδιο εξαιρετικο στα υψηλα στανταρ της σειρας και μου αρεσε πως εξελιχθηκε. Αντε να περιμενουμε τωρα τη νεα σεζον του χρονου.
fingolfingr Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ απλά θελω να δώ τι θα γίνει στην νεα σεζόν. Προφανώς και θα υπαρχουν προβλήματα αλλα..... μεγαλύτερα τώρα πια. Ε ρε ξερατό που θα πέσει Spoiler ΥΓ: Επρεπε να είχαμε αγοράσε Pied piper coin όταν ήταν χαμηλά. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από fingolfingr
Wayward Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο season finale που κλείνει θετικά για τους πρωταγωνιστές 1
coffeex Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, Wayward είπε Αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο season finale που Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου κλείνει θετικά για τους πρωταγωνιστές Αυτό καθώς και αυτά των 2 πρώτων season.
tsofras Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Τα σπάει η σειρά, θα δώ σήμερα και το finale , θέλει περισσότερα επεισόδια ρε γμτ, περιμένεις ένα χρόνο και τελειώνει στο μπαμ
Wayward Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, coffeex είπε Αυτό καθώς και αυτά των 2 πρώτων season. Γεράματα, δε θυμάμαι τόσο πίσω
infin1tyGR Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Heybro said: Βγηκαν υποτιτλοι για το τελευταιο επεισοδια για deflate αλλα δεν ειναι συγχρονισμενοι καθολου. Τους συγχρονισα και μπορειτε να τους κατεβασετε απο εδω: https://files.fm/u/q2jgna7q Το επεισοδιο εξαιρετικο στα υψηλα στανταρ της σειρας και μου αρεσε πως εξελιχθηκε. Αντε να περιμενουμε τωρα τη νεα σεζον του χρονου. Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα στον συγχρονισμό. Είσαι σίγουρος ότι το επεισόδιο που κατέβασες έχει την ίδια διάρκεια με αυτή που αναγράφεται στο xsubs; Άκυρο, φαίνεται ότι γράφει λάθος διάρκεια στην έκδοση DEFLATE. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από infin1tyGR
Heybro Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 50 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα στον συγχρονισμό. Είσαι σίγουρος ότι το επεισόδιο που κατέβασες έχει την ίδια διάρκεια με αυτή που αναγράφεται στο xsubs; Άκυρο, φαίνεται ότι γράφει λάθος διάρκεια στην έκδοση DEFLATE. Οχι τους κατεβασα και δεν ταιριζαν με την deftate που ειχα κατεβασει.
mary Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, Wayward είπε Αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο season finale που Απόκρυψη περιεχομένων κλείνει θετικά για τους πρωταγωνιστές και εγω αυτο παρατηρησα. Επιτελους μια σεζον με καλη καταληξη. 1
Heybro Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 30 λεπτά πριν, mary είπε και εγω αυτο παρατηρησα. Επιτελους μια σεζον με καλη καταληξη. Και η πρώτη είχε καλή κατάληξη βρε σεις με την κορυφαία συμπίεση που είχαν πετύχει. 2
gavros10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατι μονο 8 επεισοδια; Μου ειχε ξεφυγει οτι τα μειωσαν... Δεν ημουν ετοιμος για season finale. Γαμωτο Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από gavros10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα