Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mary είπε

δεν νομιζω να ισχυουν ολα αυτα, οχι τα περισσοτερα τουλαχιστον, εδω τον κατηγορουν στεγνα, περσι ειχα διαβασει οτι για αλλους λογους την κανει λιγα λεφτα και τα λοιπα

νομιζω ειναι μεγαλο πληγμα που φευγει, ηταν μακραν ο αγαπημενος μου μαζι με Gilfoyle

• Like 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μενα ηταν ο αγαπημενος μου. Θυμαμαι που ελεγε οτι θελει να δωσει βαση στο standup comedy και γυριζε και την ταινια emoji.

Μακαρι να μην ισχυουν αυτά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κρίμα που έφυγε, αν και φάνηκε τον τελευταίο καιρό ότι είχε "κολλήσει" ως χαρακτήρας.

Πάντως είχε γέλιο ο τρόπος που τον έστειλαν στην σειρά. Αφήνει και ενδεχόμενο επιστροφής, αν και μάλλον δύσκολο να γίνει αυτό.

Ισως να χρειαστεί να φέρουν και κάποιον νέο χαρακτήρα στην σειρά τώρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γαμώ τις σειρές με τρελό γελιο αν και καπως ιδιαίτερο χιουμορ.

Στην σειρά επίσης παίζει (σε καποια επεισόδια) ο ελληνικής καταγωγής Chris Diamantopoulos

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θεός ο Διαμαντόπουλος χαχα. That guy fucks!!!

Χρειάζεται να φέρουν κάποιον νέο χαρακτήρα στην σειρά για να καλύψει το κενό του Μπαχμαν.

Ξεκινάει νομίζω στις 25/3 η νέα σεζόν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
14 ώρες πριν, coffeex είπε

Το 3ο επεισόδιο γαμ#@ε :lol:  

προσοχή να μην το δείτε φορώντας ακουστικά :P 

Πραγματικά είχα πολύ καιρό να γελάσω τόσο. Ήμουν με κόσμο τριγύρω και δε μπορούσα να κρατηθώ. 

Dinesh τι βλάκας είσαι βρε αγόρι μου...

Αγαπάμε Jinyang απλά...

• Like 1
Δημοσ.

Και το 4ο επεισόδιο γαματο

Spoiler

Ειλικρινά τώρα θα εχουν αυτή την υπογραφή στο κουτί; χαχαχαχαχα

Spoiler

Είμαι σίγουρος ότι όταν τελειωσε την ατακα που περιγραφει τα χαρακτηριστικά του κουτιου θα γύρισε και θα είπε κατι του στυλ "What the f@ck did I just say?"

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Και το 4ο επεισόδιο γαματο

Απόκρυψη περιεχομένων

Ειλικρινά τώρα θα εχουν αυτή την υπογραφή στο κουτί; χαχαχαχαχα

Απόκρυψη περιεχομένων

Είμαι σίγουρος ότι όταν τελειωσε την ατακα που περιγραφει τα χαρακτηριστικά του κουτιου θα γύρισε και θα είπε κατι του στυλ "What the f@ck did I just say?"

Θα πέσει γέλιο στην παρουσίαση :lol:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κορυφή και το 7 επεισόδιο. Από τις κωμικές σειρές που 5 χρόνια μετά παραμένει έξυπνη ενδιαφέρον βλέπετε πολύ άνετα. Το 7 επεισόδιο αλλάζει στροφή και μου αρέσει πολύ μιας και ασχολούμαι με crypto. Γκιλφοιλ είναι απίστευτος. HBO εγγύηση πάντα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Heybro είπε

Κορυφή και το 7 επεισόδιο. Από τις κωμικές σειρές που 5 χρόνια μετά παραμένει έξυπνη ενδιαφέρον βλέπετε πολύ άνετα. Το 7 επεισόδιο αλλάζει στροφή και μου αρέσει πολύ μιας και ασχολούμαι με crypto. Γκιλφοιλ είναι απίστευτος. HBO εγγύηση πάντα. 

Ναι αλλα είδες τι επαθε ο Διαμαντόπουλος!!! Ένα στα 36.

Σήμερα είναι το season finale.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Dimitrios51 είπε

Είχα δει τρειλερ πιο παλιά αλλα δεν με συγκίνησε. Λετε να την ξεκινήσω;

Προσωπικά ξεκινησα να το βλέπω για τον Διαμαντόπουλο. Οι γονείς μου τα καλοκαίρια είναι γείτονες με τους γονείς του. Την σειρά μου την πρότεινε η αδελφή του όταν ήταν ήδη στην 4η σεζόν.

Αν και δεν είναι η υπερτατη κωμωδία, μου αρεσε αρκετά. Εχει καποια επεισόδια που είναι normal ενώ εχει και καποια που είναι θεϊκά. Εγώ προτείνω να την ξεκινήσεις και αν δεν σε κερδίσει στα πρώτα 4-5 επεισόδια.... πας αλλου.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dimitrios51 είπε

Είχα δει τρειλερ πιο παλιά αλλα δεν με συγκίνησε. Λετε να την ξεκινήσω;

Εξαιρετική είναι ξεκίνησε της χθες. Το τελευταίο επεισόδιο βλέπω 9.5 ελπίζω να βγουν γρήγορα υπότιτλοι να το δούμε. Θα ήθελα να έχει ακόμα 8 επεισόδια γρήγορα τελείωσε και ηταν τόσο ωραία σεζόν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...