najinblue3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, mary είπε https://tvweb.com/silicon-valley-season-5-tj-miller-exit-real-reasons-why/ δεν νομιζω να ισχυουν ολα αυτα, οχι τα περισσοτερα τουλαχιστον, εδω τον κατηγορουν στεγνα, περσι ειχα διαβασει οτι για αλλους λογους την κανει λιγα λεφτα και τα λοιπα νομιζω ειναι μεγαλο πληγμα που φευγει, ηταν μακραν ο αγαπημενος μου μαζι με Gilfoyle 1
mary Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Και μενα ηταν ο αγαπημενος μου. Θυμαμαι που ελεγε οτι θελει να δωσει βαση στο standup comedy και γυριζε και την ταινια emoji. Μακαρι να μην ισχυουν αυτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Κρίμα που έφυγε, αν και φάνηκε τον τελευταίο καιρό ότι είχε "κολλήσει" ως χαρακτήρας. Πάντως είχε γέλιο ο τρόπος που τον έστειλαν στην σειρά. Αφήνει και ενδεχόμενο επιστροφής, αν και μάλλον δύσκολο να γίνει αυτό. Ισως να χρειαστεί να φέρουν και κάποιον νέο χαρακτήρα στην σειρά τώρα.
fingolfingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Γαμώ τις σειρές με τρελό γελιο αν και καπως ιδιαίτερο χιουμορ. Στην σειρά επίσης παίζει (σε καποια επεισόδια) ο ελληνικής καταγωγής Chris Diamantopoulos
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Θεός ο Διαμαντόπουλος χαχα. That guy fucks!!! Χρειάζεται να φέρουν κάποιον νέο χαρακτήρα στην σειρά για να καλύψει το κενό του Μπαχμαν. Ξεκινάει νομίζω στις 25/3 η νέα σεζόν.
najinblue3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) new ep σημερα, για παμε Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από najinblue3
coffeex Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Το 3ο επεισόδιο γαμ#@ε προσοχή να μην το δείτε φορώντας ακουστικά 1
snik3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, coffeex είπε Το 3ο επεισόδιο γαμ#@ε προσοχή να μην το δείτε φορώντας ακουστικά Πραγματικά είχα πολύ καιρό να γελάσω τόσο. Ήμουν με κόσμο τριγύρω και δε μπορούσα να κρατηθώ. Dinesh τι βλάκας είσαι βρε αγόρι μου... Αγαπάμε Jinyang απλά... 1
fingolfingr Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Και το 4ο επεισόδιο γαματο Spoiler Ειλικρινά τώρα θα εχουν αυτή την υπογραφή στο κουτί; χαχαχαχαχα Spoiler Είμαι σίγουρος ότι όταν τελειωσε την ατακα που περιγραφει τα χαρακτηριστικά του κουτιου θα γύρισε και θα είπε κατι του στυλ "What the f@ck did I just say?"
coffeex Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, fingolfingr είπε Και το 4ο επεισόδιο γαματο Απόκρυψη περιεχομένων Ειλικρινά τώρα θα εχουν αυτή την υπογραφή στο κουτί; χαχαχαχαχα Απόκρυψη περιεχομένων Είμαι σίγουρος ότι όταν τελειωσε την ατακα που περιγραφει τα χαρακτηριστικά του κουτιου θα γύρισε και θα είπε κατι του στυλ "What the f@ck did I just say?" Θα πέσει γέλιο στην παρουσίαση
Heybro Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Κορυφή και το 7 επεισόδιο. Από τις κωμικές σειρές που 5 χρόνια μετά παραμένει έξυπνη ενδιαφέρον βλέπετε πολύ άνετα. Το 7 επεισόδιο αλλάζει στροφή και μου αρέσει πολύ μιας και ασχολούμαι με crypto. Γκιλφοιλ είναι απίστευτος. HBO εγγύηση πάντα.
fingolfingr Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Heybro είπε Κορυφή και το 7 επεισόδιο. Από τις κωμικές σειρές που 5 χρόνια μετά παραμένει έξυπνη ενδιαφέρον βλέπετε πολύ άνετα. Το 7 επεισόδιο αλλάζει στροφή και μου αρέσει πολύ μιας και ασχολούμαι με crypto. Γκιλφοιλ είναι απίστευτος. HBO εγγύηση πάντα. Ναι αλλα είδες τι επαθε ο Διαμαντόπουλος!!! Ένα στα 36. Σήμερα είναι το season finale.
Dimitrios51 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Είχα δει τρειλερ πιο παλιά αλλα δεν με συγκίνησε. Λετε να την ξεκινήσω;
fingolfingr Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, Dimitrios51 είπε Είχα δει τρειλερ πιο παλιά αλλα δεν με συγκίνησε. Λετε να την ξεκινήσω; Προσωπικά ξεκινησα να το βλέπω για τον Διαμαντόπουλο. Οι γονείς μου τα καλοκαίρια είναι γείτονες με τους γονείς του. Την σειρά μου την πρότεινε η αδελφή του όταν ήταν ήδη στην 4η σεζόν. Αν και δεν είναι η υπερτατη κωμωδία, μου αρεσε αρκετά. Εχει καποια επεισόδια που είναι normal ενώ εχει και καποια που είναι θεϊκά. Εγώ προτείνω να την ξεκινήσεις και αν δεν σε κερδίσει στα πρώτα 4-5 επεισόδια.... πας αλλου. 1
Heybro Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, Dimitrios51 είπε Είχα δει τρειλερ πιο παλιά αλλα δεν με συγκίνησε. Λετε να την ξεκινήσω; Εξαιρετική είναι ξεκίνησε της χθες. Το τελευταίο επεισόδιο βλέπω 9.5 ελπίζω να βγουν γρήγορα υπότιτλοι να το δούμε. Θα ήθελα να έχει ακόμα 8 επεισόδια γρήγορα τελείωσε και ηταν τόσο ωραία σεζόν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα