tierney Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, Χτές αγόρασα το πακέτο Mobile Broadband της Wind, αυτό που προσφέρει 10 gb με 20 ευρώ το μήνα. Το πακέτο μέσα διαθέτει μία κάρτα sim και ένα stick. Εγώ το αγόρασα με κύριο σκοπό να το χρησιμοποιώ με το ipad μου. Όταν ρώτησα την υπάλληλο στο κατάστημα για το αν θα μπορώ να μαθαίνω τα mb που μου απομένουν, μου απάντησε ότι μπορώ να το μάθω στέλνοντας μήνυμα στο 1205 από το ipad. Μου φάνηκε λίγο περίεργο να στέλνει sms το tablet, αλλά μου το είπε με απόλυτη βεβαιότητα. Όταν έφτασα σπίτι και προσπάθησα να στείλω είτε "ΥΠ", είτε κενό μήνυμα, στο 1205, φυσικά μού έγραψε "Not Delivered". Πήρα τηλέφωνο στη wind και μου είπανε ότι η μόνη λύση είναι να βάλω τη sim σε ένα smartphone και να αποστείλω το sms. Το θέμα μου βέβαια πέρα από το νταβαντούρι του βαλε-βγαλε καρτες είναι ότι εχω ipad 4 και iphone 5 που δέχονται διαφορετικού μεγέθους sims. Όταν το ανέφερα στο τηλέφωνο η μονη απάντηση που πήρα ήταν να βρω κάποιο άλλο κινητό που να δέχεται micro-sim. Επειδή το κατάστημα δεν διέθετε usb sticks εκείνη την στιγμή, πήρα μόνο την sim και θα περάσω κάποια άλλη στιγμή για το στικάκι. Κάπου διάβασα ότι μέσω ενός λειτουργικού που εγκαθιστάς στο laptop, μπορείς να μαθαίνεις το υπόλοιπο των δεδομένων. Καθώς επίσης ότι ειδοποιείσαι όταν φτάσεις στο 80% του όγκου που κατανάλωσες. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Α) Υπάρχει τρόπος να μαθαίνω το υπολοιπο μου μεσω ipad; Β) Εχει δοκιμασει κανεις το λειτουργικο στο laptop; Στην ερώτησή μου στο τηλεφωνικό κέντρο για το αν με ειδοποίησουν μόλις φτασω στο 80%, η απαντηση ηταν πως βεβαιως, θα μου στειλουν email. Ενώ δεν συμπληρωσα κανενα email στο συμβολαιο... Υ.Γ.: Γνωρίζω ότι μπορω να βλεπω την κινηση δεδομενων στο iOS, αλλά θα προτιμούσα εναλλακτικό τροπο... Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
morby Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γραφτείς στο myWind https://www.wind.gr/gr/mywind/mylogin/και από εκεί θα βλέπεις τα πάντα, θα ορίσεις mail κλπ
ariannaki85 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γραφτείς στο myWind https://www.wind.gr/gr/mywind/mylogin/και από εκεί θα βλέπεις τα πάντα, θα ορίσεις mail κλπ ναι είναι όντως πρακτικο
tierney Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έκανα εγγραφή στο mywind, αλλά πέρα από τη διαχείριση των λογαριασμών μου, δεν βλέπω κάπου να υπάρχει η επιλογή για εμφάνιση του υπολοίπου μου. Γνωρίζει κάποιος να με καθοδηγήσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα