Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκτος αμα μου πειτε τον μαγικο τροπο που μπορει να εχει καλυτερη μπαταρια απο το macbook air,  αν σκεφτειται και το γεγονος οτι το mac os x εχει σαφως ανωτερη διαχειρηριση μπαταριας σε σχεση με τα windows. 

Tωρα τρολαρεις ετσι ? Παρε ενα macbook air, κανε τα ιδια πραγματα σε windows και σε mac os x. Σε mac os θα σου κρατησει 30% - 40% παραπανω. Τα windows για compatibility reasons κουβαλανε πανω τους σαβουρα ετων .

Τρεις εικονες, χιλιες λεξεις:

http://anandtech.com/show/7417/sony-vaio-pro-13-exceptionally-portable/4

59018.png

59019.png59020.png

Παρομοια αυτονομια(normalized ωστε να μην εχει σχεση το μεγεθος της μπαταριας), παρολο την πολυ πιο ενεργοβορα οθονη του vaio pro 13 [ 60% μεγαλυτερη αναλυση, ips panel(οι λογοι δηλαδη που δεν εχουν καταφερει να βαλουν ακομα retina οθονη στο air λογω μπαταριας) , touchscreen ]

• Like 1
Δημοσ.

3ο βίντεο, 1:48 λέει: "the performance (του pen) is great."... και βλέπετε τί lag έχει!

Γιατι η n-trig τωρα τελευταιoς εβγαλε τους wintab drivers(το μοναδικο μειωνεκτημα που ειχε τα τελευταια χρονια σε σχεση με τη wacom) και προφανως θελει βελτιωση στους drivers της οσο αφορα την σουτα της adobe,σε αντιθεση με αυτους της wacom,που ειναι αρκετα πιο ωρημοι!

Εγω προσωπικα θα ηθελα να παραμεινει σε wacom,αλλα απ'οτι φαινεται η ms θελει να στηριξει και την N-trig!

Δημοσ.

Όσο βλέπω τα βιντεάκια τόσο νομίζω ότι μια από τις low - mid εκδόσεις θα μου είναι υπεραρκετή!

Ο συνδυασμός πλήρους λειτουργικού, tablet και συνδεσιμότητας με έχει ενθουσιάσει εδώ και καιρό (πχ lenovo thinkpad 8 ) αν προσθέσουμε και τη δύναμη που προσφέρει το surface pro 3 + pen + το (καλό όπως φαίνεται) keyboard είναι μια πολύ καλή πρόταση για αυτό που προορίζεται (πάντα ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός) αν και φοβάμαι πως Ελλάδα θα έρθει πολύ πιο ακριβά. 

Ερώτηση: Μήπως οι "τρύπες" που έχει για ventilation γεμίσουν σκόνη και ψήνεται αργότερα ή κακώς ανησυχώ;

Δημοσ.

Tα παρελκόμενα της συνέντευξης τύπου:

On the day that Microsoft announces new Surface, former Windows leader Steve Sinofsky is tweeting from iPad.

Από την πρώτη σειρά του Microsoft Surface event.
BoFphw8IgAEAncs.png

This is what happens when you turn on the Surface Pro 3 for the first time.

Το μέλλον όπως το οραματίζεται η MS.
Bor68ADCQAA5HZ6.png

Σε μια συνέντευξη η κεφαλή του Surface (o δικός μας ο Panos) μας λέει: “ The new hinge and kickstand on the device will allow users a lot more viewing angles.”  Η Microsoft κλασσικά δίνει λύσεις σε προβλήματα που δημιουργεί μιας και τα tablet δεν έχουν κανένα περιορισμό στις γωνίες θέασης ούτε τα ποιοτικά laptop που δεν έχουν φτηνιάρικα TN Panel. Τραγικό marketing από μια εταιρία που το μόνο που κάνει από τα Windows 1.0 είναι να αντιγράφει αποτυχημένα ιδέες άλλων. Θυμίζω ότι τα tablet με Windows OS εκτιμούνται κοντά στο 5% της αγοράς εκ των οποίων μόλις το 17% περίπου είναι Surface και Surface RT δλδ από την MS ενώ τα υπόλοιπα προέρχονται από άλλους OEM…. αφού πάτωσε σαν tablet τώρα μας το επαναπροσδιορίζουν και προμοτάρουν ως laptop σε συσκευασία tablet.

It’s time to Kill Surface (πρώην υπάλληλος της MS)

Και ένα εξαιρετικό άρθρο για να μην ξεχνιόμαστε για τα τόσα καλα που μας έχει προσφέρει αυτή η εταιρία:

Microsoft is now irrelevant to computing, and they want you to know it

“The company sucked the life and innovation out of the industry for so long that eventually no one innovated because it was pointless, if the idea was good, Microsoft would end it,” Demerjian writes. “Ask Gateway about doing something as basic as making the initial desktop and installation process more user-friendly. Microsoft killed them for the sin of trying to make the user experience better. Everything stagnated as a result of this misuse of monopoly power.”

http://semiaccurate.com/2014/05/15/microsoft-now-irrelevant-computing-want-know/
Δημοσ.

Δε θα σχολιάσω τα παραπάνω, αν και υπάρχουν κάποια points. Το να έχεις μια ταμπλέτα που μετατρέπεται σε λάπτοπ, είναι σίγουρα εξαιρετικό. Απλά να τονίσουμε ότι ότι το "desktop" κομμάτι αυτών των συσκευών είναι εντελώς δύσχρηστο σε tablet mode, όταν δηλαδή, δεν έχεις ποντίκι (και πληκτρολόγιο). Περιορίζεσαι, λοιπόν, στο modern ui, που για την ώρα δεν το λες και πλήρες, ούτε καν ικανοποιητικό! Μια λύση που θα μπορούσε να βοηθήσει στον touch έλεγχο του desktop mode, θα ήταν ένα προφίλ όπου η taskbar, τα minimize-maximize-close πλήκτρα των παραθύρων κ.α. σημαντικά στοιχεία ελέγχου του desktop ui (πχ στο control panel), θα μεγαλώνουν αυτόματα όταν το λειτουργικό δε βλέπει εξωτερικό ποντίκι ή πληκτρολόγιο με touchpad (και θα επανέρχονται στις φυσιολογικές τους διαστάσεις όταν αντίστοιχα συνδέεις ποντίκι-πληκτρολόγιο), για να μπορείς να τα βρίσκεις εύκολα με τα δάχτυλα. Έχει δρόμο μπροστά του.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες !

Γ'αυτο MH περνετε  windows tablets ΔΕΝ ειναι καλα!

Αφου το desktop ΔΕΝ μπορεις να το χρησημοποιησεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,με τα δακτυλα και το metro ui ειναι κατα πολυ υποδιεστερο και ελλειπες απο ios/android,πρεπει να ειναι πολυ γκαου καποιος να δωσει λεφτα για ενα τετοιο μηχανιμα!

Αν καποιος το θελει για netbook,τι να πω?

Νομιζα οτι τα tablets ηρθα για να εξαφανισουν αυτην την "αχρηστη" κατηγορια των netbooks και καποιοι με το ζορι να την κρατησουν ζωντανη!!!

Γι'αυτο,για tablets:

Μονο ipad και για τους μερακλιδες με χαμηλο  budget ή μη,υπαρχουν ωραιοτατα android tablets! B)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι καταπληκτικό. Εγώ θα το έπαιρνα αν δεν είχα ήδη laptop και tablet.

Το μόνο μου θέμα είναι ότι έχω συνηθίσει να είμαι ξαπλωμένη στον καναπέ με το laptop, πράγμα που αποκλείεται να μπορώ να κάνω με αυτό

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...