kirileman Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ναι βρε πασάκαμ kirileman αλλά ακόμα δεν μου απάντησες τι θεωρείς εσύ ως ιδανικό για τις χρήσεις που λέμε. Μόνο η τιμή σου φαίνεται κακή; οκ, αυτό το δέχομαι γιατί ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια για το τι θεωρεί ακριβό. πχ εγώ τα λεφτά για ένα galaxy pro ή ένα ipad air τα θεωρώ υπερβολικά γιατί μπορώ να κάνω ελάχιστη δουλειά πάνω τους. Από εκεί και πέρα το βλέπω ως εξής: ένα ultrabook σοβαρό πάει γύρω στα 1000 με 1100. Κερδίζεις 1 ίντσα συνήθως οθόνης με άλλο κάδρο όμως, κερδίζεις πληκτρολόγιο και θύρες. Χάνεις στο touch (κλαϊν πες) και δεν γίνεται tablet. Εγώ με τα παραπάνω, την χρήση που σου είπα στην άλλη σελίδα και την διαφορά στην τιμή που βλέπω την διαφορά από το ultrabook, όχι από το 0 δεν είμαι καθόλου αρνητικός Το αρχικό ποστ αναφέρει: "η Microsoft πιστεύει ότι ο υβριδικός χαρακτήρας του Surface Pro 3 και ο πλήρως ανανεωμένος σχεδιασμός του, κάνουν πιο εύκολη την απόφαση για αγορά του αφού συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των tablet και laptop." Το αντιστρέφω και λέω ότι το surface pro 3 συνδυάζει τα χειρότερα στοιχεία των tablets και laptop. -Τα tablets είναι ελαφριά και με τεράστια αυτονομία. Αυτό όχι. -Τα λάπτοπς έχουν άριστα πληκτρολόγια για άνετη πληκτρολόγηση και αρκετές θύρες, αυτό όχι. Και την τιμή τη ξεχνάω για λίγο, για να μη μπερδευόμαστε. Άρα, όταν το surface pro 5 ζυγίζει 450 γρ και συνοδεύεται -έστω- από αποσπώμενο πληκτρολόγιο της προκοπής, έχει παραπάνω από μια θύρα usb, χωρίς ανεμιστήρες και αυτονομία πάνω από 10 ώρες, τα ξαναλέμε. Και εδώ, άλλη μια άποψη για το πόσο βολικά είναι τα 12άρια tablets... 1
mamakossa Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ε ναι ρε φίλε, επιτέλους.. Μετά από 3 χρόνια κυκλοφορίας των τάμπλετ γενικώς..άρχισαν να βγαίνουν εργαλεία πραγματικά Σίγουρα κάποιος θα σκεφτεί τι να πάρει ανάμεσα σε ipad air kai surface pro... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... 1
SimplyBergman Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το Samsung 12ρι πιο ακριβό από το Surface το βλέπω, και οι διαφορές νομίζω είναι προφανείς
st2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 kirilleman οκ εχεις δικιο για τα προβλήματα που θα έχεις αλλά το είναι προϊόν είναι αντικειμενικά πρωτοποριακό και η εμπειρία έχει δείξει ότι πχ Dell και Lenovo μπορουν να βγάλουν προϊόντα ακόμα πιο εξελιγμένο πολύ σύντομα
alexzzz Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το αρχικό ποστ αναφέρει: "η Microsoft πιστεύει ότι ο υβριδικός χαρακτήρας του Surface Pro 3 και ο πλήρως ανανεωμένος σχεδιασμός του, κάνουν πιο εύκολη την απόφαση για αγορά του αφού συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των tablet και laptop." Το αντιστρέφω και λέω ότι το surface pro 3 συνδυάζει τα χειρότερα στοιχεία των tablets και laptop. -Τα tablets είναι ελαφριά και με τεράστια αυτονομία. Αυτό όχι. -Τα λάπτοπς έχουν άριστα πληκτρολόγια για άνετη πληκτρολόγηση και αρκετές θύρες, αυτό όχι. Και την τιμή τη ξεχνάω για λίγο, για να μη μπερδευόμαστε. Άρα, όταν το surface pro 5 ζυγίζει 450 γρ και συνοδεύεται -έστω- από αποσπώμενο πληκτρολόγιο της προκοπής, έχει παραπάνω από μια θύρα usb, χωρίς ανεμιστήρες και αυτονομία πάνω από 10 ώρες, τα ξαναλέμε. Και εδώ, άλλη μια άποψη για το πόσο βολικά είναι τα 12άρια tablets... Επέτρεψε μου να σου πω ότι ο τρόπος σκέψης σου είναι λάθος... το surface δεν είναι tablet που κάνει για έναν που το απόγευμα είναι σπίτι και αράζει. Δεν είναι για έναν που κάθεται στο γραφείο του όλη μέρα, δεν είναι για κάποιον που γράφει νουβέλα. Είναι για κάποιον που θέλει να κάνει δουλειά και οι ανάγκες του είναι λίγο πολύ απ'όλα. Αν το δεις σαν tablet σκέτο, σαν laptop σκέτο κτλ χάνεις το νόημα ύπαρξης μιας τέτοιας συσκευής Δεν υπάρχει συσκευή που να είναι άψογη σε όλα και όταν μιλάμε για μία υβριδική συσκευή τότε πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι καλύπτει πολλά κενά αλλά είναι απόλυτα λογικό να μην μπορεί να είναι τέλειο. 3
kirileman Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το Samsung 12ρι πιο ακριβό από το Surface το βλέπω, και οι διαφορές νομίζω είναι προφανείς To πιο ακριβό Samsung φτάνει τα 850 δολάρια, ενώ το πιο φθηνό surface ξεκινάει από τα 800. To Samsung έχει 13 ώρες αυτονομία και ζυγίζει πολύ λιγότερο.
Odyss3us Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 προσωπικα κλεινω σχεδον 1 χρονο με το Acer iconia W700p απολυτα ευχαριστημενος ως χρηστης http://www.acer.ae/ac/en/AE/content/series/iconiaw7 http://www.tabletblog.de/wp-content/uploads/2013/02/acer-iconia-tab-w700p-670x517.jpg και αισθανομαι περα ως περα δικαιωμενος με την επιλογη μου - 11.6 ιντσες - 1920x1080 ips οθονη - 128Gb ssd - 4gb ram - i5 3337u εχω δουλεψει απο Photoshop μεχρι Diablo3 και βαρυ multitasking... @ kirileman προσεξε το footprint του πληκτρολογιου και πες μου αν δε σου θυμιζει τα slim των mac... by the way η εμπειρια χρησης ειναι αψογη και πολλοι μεταξυ αλλων δε μπορουν να αντιληφθουν ποσο μα ποσο βολικη ειναι η θεση σε stand mode οπως στη φωτο ειτε το εχεις πανω σου ειτε σε ενα γραφειο αφου το κεντρο βαρους ειναι εντελως διαφορετικο και ο χωρος που εξοικονομεις σε σχεση με ενα laptop που ανοιγει σα κοχυλι ειναι ανεκτιμητος (περα απο το θορυβο τη θερμοτητα το μεγεθος των λαπτοπ κλπ) 1
kirileman Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Επέτρεψε μου να σου πω ότι ο τρόπος σκέψης σου είναι λάθος... το surface δεν είναι tablet που κάνει για έναν που το απόγευμα είναι σπίτι και αράζει. Δεν είναι για έναν που κάθεται στο γραφείο του όλη μέρα, δεν είναι για κάποιον που γράφει νουβέλα. Είναι για κάποιον που θέλει να κάνει δουλειά και οι ανάγκες του είναι λίγο πολύ απ'όλα. Αν το δεις σαν tablet σκέτο, σαν laptop σκέτο κτλ χάνεις το νόημα ύπαρξης μιας τέτοιας συσκευής Δεν υπάρχει συσκευή που να είναι άψογη σε όλα και όταν μιλάμε για μία υβριδική συσκευή τότε πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι καλύπτει πολλά κενά αλλά είναι απόλυτα λογικό να μην μπορεί να είναι τέλειο. Σου επετρέπω και συμφωνώ μόνο στην τελευταία πρόταση! Αλλά εσύ δεν έγραψες αυτό; .... σου έχει τύχει ποτέ να θέλεις να αράξεις στον καναπέ με ένα tablet αλλά να βρίσκεις μόνο εκεί χρησιμότητα για το tablet; .... Αν ισχύουν τα παραπάνω και για σένα και δεν βλέπεις το surface 3 ως άριστη επιλογή θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω με τι θα τα έκανες όλα αυτά... αν δεν ισχύουν και πάλι έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο πάλι εδώ είμαι. Να καταλήξουμε, λοιπόν, στο ότι μόνο ΑΡΙΣΤΗ επιλογή δεν είναι ή τουλάχιστον στο ότι έχει αρκετά θέματα στις επιμέρους χρήσεις του που δε δικαιολογούν (αυτή τη στιγμή με αυτά τα χαρακτηριστικά, βάρος, αυτονομία κλπ) αυτόν το χαρακτηρισμό; (ξαναξεχνάω το οικονομικό θέμα) Να το πω διαφορετικά για να μη φαίνομαι μόνο αφοριστικός: καλύτερα μικρότερη ισχύς αλλά ελαφρύτερο και με μεγαλύτερη αυτονομία, παρά πολύ δυνατό αλλά με τα παραπάνω προβλήματα. Τί να τον κάνεις τον i7 σε μια τέτοια υπερ-φορητή υλοποίηση; Άλλα πράγματα χρειάζεσαι εκεί.
Odyss3us Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Να το πω διαφορετικά για να μη φαίνομαι μόνο αφοριστικός: καλύτερα μικρότερη ισχύς αλλά ελαφρύτερο και με μεγαλύτερη αυτονομία, παρά πολύ δυνατό αλλά με τα παραπάνω προβλήματα. Τί να τον κάνεις τον i7 σε μια τέτοια υπερ-φορητή υλοποίηση; Άλλα πράγματα χρειάζεσαι εκεί. μα εισαι αφοριστικος... το διλημμα ισχυς vs φορητοτα κι αυτονομια δεν υφισταται... στο κοσμο των windows δεν υπαρχει μια λυση για ολα (βλεπε ipad) που ειτε τη δεχεσαι οπως ειναι ειτε την απορριπτεις... τα baytrail tablets ξεκινουν απο 250-350 ευρω και ανεβαινουν αναλογα με τα specs και τη χρηση ακομα και το παραπανω εχει μια γκαμα τιμων απο 800 εως 1900 με πολλες ενδοιαμεσες λυσεις οποτε δεν εχεις καμια δικαιολογια να θετεις τετοια ανουσια διλημματα αφου το αν θα επιλεξει καποιος την ισχυ εναντι της αυτονομιας κλπ. ειναι στη διακριτικη του ευχερεια κι οχι αποτελεσμα εκβιασμου
SimplyBergman Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Krillerman Το 64ρι είναι το πιο ακριβό Σάμσουνγκ; Δεν έχει σημασία κιόλας, από τη στιγμή που είναι πιο ακριβό από το αντίστοιχο Σέρφας Και καμία σχέση τα δύο μηχανήματα, τι συγκρίνουμε
alexzzz Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Σου επετρέπω και συμφωνώ μόνο στην τελευταία πρόταση! Αλλά εσύ δεν έγραψες αυτό; [...] Να καταλήξουμε, λοιπόν, στο ότι μόνο ΑΡΙΣΤΗ επιλογή δεν είναι ή τουλάχιστον στο ότι έχει αρκετά θέματα στις επιμέρους χρήσεις του που δε δικαιολογούν (αυτή τη στιγμή με αυτά τα χαρακτηριστικά, βάρος, αυτονομία κλπ) αυτόν το χαρακτηρισμό; (ξαναξεχνάω το οικονομικό θέμα) Η εμπειρία μου με ένα σωρό συσκευές έχει δείξει ότι οι πολλές συσκευές δεν είναι καλό πράμα (τουλάχιστον για μένα). Άρα όσες πιο πολλές χρήσεις μπορώ να κάνω με την ίδια συσκευή είναι +. Αν το surface κάνει και για άραγμα στον καναπέ που είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν άλλα tablet (καταλαβαίνεις πως το λέω αυτό) τότε είναι στα υπέρ του.
Members gsarig Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Members Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το αν συνδυάζει τα καλύτερα ή τα χειρότερα είναι σχετικό. Υπάρχουν σενάρια χρήσης όπου ένα καθαρό tablet είναι πιο βολικό από το surface και σενάρια χρήσης όπου ένα λάπτοπ είναι αντίστοιχα πιο βολικό από το surface. Υπάρχουν όμως αντίστοιχα σενάρια όπου το surface είναι πιο βολικό και από τα δύο. Για παράδειγμα: Για χρήση στο κρεβάτι ή για ανάγνωση ebook, ένα ελαφρύ και πολύ λεπτό tablet είναι καλύτερο από το surface pro 2 (αν και στην περίπτωση του λογοτεχνικού ebook και το καλύτερο tablet συμβιβασμός είναι όταν υπάρχει το kindle). Για χρήση στα πόδια ή για πληκτρολόγηση στο κρεβάτι, ένα laptop με το παραδοσιακό πληκτρολόγιο είναι ελαφρώς καλύτερο από το surface, λόγω των περισσότερων γωνιών που μπορείς να δώσεις στην οθόνη, αλλά και γιατί έχει καλύτερη σταθερότητα (το laptop είναι συμπαγής κατασκευή, ενώ το πληκτρολόγιο του surface επειδή είναι αποσπώμενο "παίζει" λίγο αν πάρεις πιο ασυνήθιστες στάσεις). Δεν είναι σε καμία περίπτωση μη-λειτουργικό ή ενοχλητικό (το συνηθίζεις γρήγορα), αλλά όπως και να το κάνουμε το laptop είναι καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Το pro 3 πάντως δείχνει να βελτιώνεται πάρα πολύ εδώ. Στην εναλλαγή ανάμεσα σε κατανάλωση περιεχομένου και παραγωγή, το surface είναι καλύτερο και από tablet και από laptop. Για παράδειγμα, παραμένοντας στο κρεβάτι (λολ), εκεί που χαζεύω στο twitter στο tablet μπορεί να έρθει ένα mail με αρχείο illustrator/psd ή κάτι το οποίο απαιτεί μακροσκελή απάντηση. Σε αυτή την περίπτωση με τον συνδυασμό tablet/laptop θα έπρεπε να αφήσω το tablet, να πάρω το laptop, να κατεβάσω και εκεί το email και να κάνω τη δουλειά μου. Στο surface όλα αυτά είναι πολύ πιο απλά. Σε συναντήσεις το surface είναι πιο βολικό και από laptop και από tablet, γιατί μπορείς να κρατάς χειρόγραφες σημειώσεις (το πενάκι του είναι φανταστικό για αυτή τη δουλειά και το χρησιμοποιώ συνέχεια), ενώ το ότι έχεις όλα σου τα αρχεία στο ίδιο μηχάνημα, χωρίς να ανησυχείς για το αν συγχρόνισες dropbox/onedrive/icloud ή να μπλέκεις με usb sticks, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Σε ταξίδια επίσης το surface είναι πολύ πιο βολικό και από τα δύο. Για παράδειγμα, στο αεροπλάνο, ακόμα και το πιο μικρό και ελαφρύ laptop είναι άβολο λόγω του πληκτρολογίου του, που όταν π.χ. θες να δεις μια ταινία είναι πρακτικά άχρηστο και απλά πιάνει χώρο. Το tablet, από την άλλη, δεν έχει βάση στήριξης και πρέπει να το κρατάς συνέχεια προσέχοντας μη σου πέσει. Το ίδιο ισχύει και σε παραπλήσια σενάρια όπου θες βάση στήριξης αλλά όχι πληκτρολόγιο (π.χ. θα μπορούσες να στήσεις το surface σαν κάδρο στην κουζίνα και να έχεις ανοιχτή τη συνταγή που θες να ετοιμάσεις, να δεις ποδόσφαιρο σε streaming κλπ) Σε περιβάλλον γραφείου, από την άλλη, επίσης το surface είναι πιο βολικό από ένα laptop (τα tablet βγαίνουν εκ των πραγμάτων εκτός συζήτησης εδώ). Προσωπικά εγκατέλειψα το desktop εδώ και χρόνια γιατί δεν ήθελα να συντηρώ δυο μηχανήματα (desktop και laptop) και να συγχρονίζω τα αρχεία μου και στα δύο - ειδικά από τη στιγμή που το laptop με κάλυπτε απόλυτα από άποψη δυνατοτήτων. Οπότε το κούμπωνα σε δεύτερη οθόνη και πληκτρολόγιο / ποντίκι. Και σε αυτό το σενάριο το πληκτρολόγιο της συσκευής είναι περιττό και πιάνει πολύ χώρο. Οπότε, το αν το surface είναι συμβιβασμός ή όχι είναι σχετικό. Σε κάποια σενάρια χρήσης είναι. Χρησιμοποιώντας το, όμως, βλέπεις ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτό που χρειαζόσουν τελικά ήταν κάτι διαφορετικό και από το laptop και από το tablet - απλά δεν το ήξερες γιατί δεν είχες δει ποτέ κάποια εναλλακτική. Για το λόγο αυτό αν ακολουθούσες την αντίστροφη πορεία και επέστρεφες από το surface στον παραδοσιακό συνδυασμό laptop/tablet, πάλι συμβιασμό θα έκανες - κατά τη γνώμη μου μεγαλύτερο, αλλά αυτό είναι και σχετικό με τις ανάγκες του καθένα. 7
alexzzz Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Να το πω διαφορετικά για να μη φαίνομαι μόνο αφοριστικός: καλύτερα μικρότερη ισχύς αλλά ελαφρύτερο και με μεγαλύτερη αυτονομία, παρά πολύ δυνατό αλλά με τα παραπάνω προβλήματα. Τί να τον κάνεις τον i7 σε μια τέτοια υπερ-φορητή υλοποίηση; Άλλα πράγματα χρειάζεσαι εκεί. Αυτό είναι που λέω ότι το σκέφτεσαι λάθος. Το σκέφτεσαι με βάση τις παραδοσιακές χρήσεις ενός tablet. και τέτοια θα κάνει αλλά όχι μόνο. Και i19 αν μου έδινε επιλογή καλά θα ήταν... όσο έχω επιλογές, όχι "πάρε έναν quad (ναχαμεναλεγαμε) Soc και δέβα σο καλών"
kirileman Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αυτό είναι που λέω ότι το σκέφτεσαι λάθος. Το σκέφτεσαι με βάση τις παραδοσιακές χρήσεις ενός tablet. και τέτοια θα κάνει αλλά όχι μόνο. Και i19 αν μου έδινε επιλογή καλά θα ήταν... όσο έχω επιλογές, όχι "πάρε έναν quad (ναχαμεναλεγαμε) Soc και δέβα σο καλών" Καλός ο i19 ή ο i200, αλλά αυτή η υλοποίηση σου στερεί άλλα πολύ βασικά στοιχεία μιας τέτοιας υπερ-φορητής (το τονίζω) συσκευής, όπως η μεγάλη αυτονομία, το μικρό βάρος, η απουσία θορύβου κ.α. Αν το αγοράζεις κυρίως για λάπτοπ, τότε πάλι η αγορά του είναι fail για τους λόγους που καταλαβαίνουμε όλοι. Τα 800 γρ στην πράξη καταργούν τον υβριδικό του χαρακτήρα, αφού πρακτικά θα χρησιμοποιηθεί ελάχιστα έως ποτέ ως ταμπλέτα. Δεν ισχύει εδώ το "και τέτοια θα κάνει άλλα όχι μόνο" που λες, μάλλον ΔΕΝ θα τα κάνει τελικά. Με άλλα λόγια, είναι τόσοι οι συμβιβασμοί των i5-i7 μοντέλων του surface (αναφέρομαι κυρίως σε αυτά λόγω τιμής), που φοβάμαι ότι αποτυγχάνει σε ΟΛΕΣ τις χρήσεις του και θα αποδειχτεί αυτό από τις πωλήσεις του, βλέπε το πόσο άπατα έχουν πάει άλλα windows 8 υβριδικά της "ακριβής" κατηγορίας. Λυπάμαι, το "λίγο από λάπτοπ", "λίγο από τάμπλετ", αλλά σε μια "πολύ" από τιμή, δε μου κάνει και νομίζω ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα το αγοράσουν και ακόμα πιο λίγοι εκείνοι που θα το χρησιμοποιήσουν για τους σκοπούς για τους οποίους κατασκευάστηκε. Για το λόγο αυτό αν ακολουθούσες την αντίστροφη πορεία και επέστρεφες από το surface στον παραδοσιακό συνδυασμό laptop/tablet, πάλι συμβιασμό θα έκανες - κατά τη γνώμη μου μεγαλύτερο, αλλά αυτό είναι και σχετικό με τις ανάγκες του καθένα. Στην πράξη, τα υβριδικά κουβαλάνε ωραιότατες "δεσμεύσεις" αν και όταν θες να τα μετατρέψεις σε λάπτοπ. Αυτό μεταφράζεται σε εξωτερικά πληκτρολόγια+ποντίκια (ξαφνικά ξεμένεις από θύρες USB και γεμίζεις καλώδια) ή docking stations-πληκτρολόγια (=επιπλέον κόστος) σε κάθε χώρο που θες να κάνεις σοβαρή δουλειά , δηλαδή σε σπίτι και εργασιακό χώρο τουλάχιστον! Το ότι καταφέραμε να στριμώξουμε στην οθόνη όλο το hardware, δε σημαίνει ότι απαλλαχτήκαμε από περιφερειακά και μάλιστα βασικότατα περιφερειακά.
Odyss3us Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Καλός ο i19 ή ο i200, αλλά αυτή η υλοποίηση σου στερεί άλλα πολύ βασικά στοιχεία μιας τέτοιας υπερ-φορητής (το τονίζω) συσκευής, όπως η μεγάλη αυτονομία, το μικρό βάρος, η απουσία θορύβου κ.α. Αν το αγοράζεις κυρίως για λάπτοπ, τότε πάλι η αγορά του είναι fail για τους λόγους που καταλαβαίνουμε όλοι. Τα 800 γρ στην πράξη καταργούν τον υβριδικό του χαρακτήρα, αφού πρακτικά θα χρησιμοποιηθεί ελάχιστα έως ποτέ ως ταμπλέτα. Δεν ισχύει εδώ το "και τέτοια θα κάνει άλλα όχι μόνο" που λες, μάλλον ΔΕΝ θα τα κάνει τελικά. Με άλλα λόγια, είναι τόσοι οι συμβιβασμοί των i5-i7 μοντέλων του surface (αναφέρομαι κυρίως σε αυτά λόγω τιμής), που φοβάμαι ότι αποτυγχάνει σε ΟΛΕΣ τις χρήσεις του και θα αποδειχτεί αυτό από τις πωλήσεις του, βλέπε το πόσο άπατα έχουν πάει άλλα windows 8 υβριδικά της "ακριβής" κατηγορίας. Λυπάμαι, το "λίγο από λάπτοπ", "λίγο από τάμπλετ", αλλά σε μια "πολύ" από τιμή, δε μου κάνει και νομίζω ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα το αγοράσουν και ακόμα πιο λίγοι εκείνοι που θα το χρησιμοποιήσουν για τους σκοπούς για τους οποίους κατασκευάστηκε. τα i5 σε τετοιες υλοποιησεις ειναι πρακτικα αθορυβα δηλαδη μεταξυ των non windows tablets που φτανουν τα 600gr και των πιο ελαφριων λαπτοπ που ξεκινουν απο 1500gr τα 800 ειναι πολλα... οκ οτι πεις... 12 ιντσες σε τετοια σουπερ αναλυση που την δουλευεις απο τη συνηθη αποσταση διαβασματος βιβλιου ειναι οτι πιο βολικο μπορει να υπαρξει τη στιγμη μαλιστα που η συντριπτικη πλειοψηφια των laptop στις 12-15 ιντσες ακομα και με τουμπανιασμενο hardware παιζουν στη φτωχη αναλυση των 1366x768 που λειτουργει ως bottleneck στη παραγωγικοτητα ξαναδιαβασε τί γραφεις, τα επιχειρηματα σου κινουνται στα ορια της γραφικοτητας και εμπαθειας πλεον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα