kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 αμα τα έχω όμως μπορώ.. εσύ μέχρι ipad πας και πολύ είναι. Kαι άμα βγάλει ποτέ η apple κατι αντίστοιχο και σε πολλαπλάσια τιμή έλα εδώ να κάνουμε κολοτουμπες παρέα.. θα έχω και μπισκότα! φοβερό μηχανάκι απλά μολις πέσει λιγο η τιμουλα μια χαρά μου κάνει το i3 Δεν έχω ipad και δεν κάνω κωλοτούμπες.
atropa Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 δεν είπα οτι έχεις, είπα οτι μέχρι εκεί φτάνεις. όλοι κάνουν κολοτουμπες αργά η γρήγορα! οπότε μιας και δε σε ενδιαφέρει η κατηγορία γιατι έρχεσαι να αδειάσεις τη χοληδόχο κύστη σου σε ένα άκυρο θεμα για σενα? επειδή λεει microsoft στον τιτλο? 7
SimplyBergman Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Φίλε gsarig Το πληκτρολόγιο πώς ήταν; Περίμενα καιρό τώρα ένα surface με μεγαλύτερη οθόνη αλλά γράφω πολύ στο λάπτοπ μου και δεν ξέρω αν θα με βολέψει.
Members gsarig Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Members Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Φίλε gsarig Το πληκτρολόγιο πώς ήταν; Περίμενα καιρό τώρα ένα surface με μεγαλύτερη οθόνη αλλά γράφω πολύ στο λάπτοπ μου και δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Το πληκτρολόγιο του type cover είναι πολύ καλό, ωραία αίσθηση στα πλήκτρα, και δεν έχεις πρόβλημα να το συνηθίσεις (δεν βρήκα διαφορα στην προσαρμογή σε σχέση με το να εκανα μετάβαση απο το ένα λάπτοπ στο αλλο). Εκεί που κατα τη γνώμη μου τα χάλαγε, ειδικα στην αρχή, ήταν στο trackpad. Είναι πολυ μικρό και η απόκρισή του, ειδικά όταν το πρωτοπήρα, δεν ηταν και τοσο καλή. Δεν είναι ότι δεν μπορούσες να το δουλέψεις, αλλά ήταν κατώτερο απο ενος μέσου λάπτοπ (για το trackpad του mackbook ουτε λογος). Βέβαια, το ότι έχεις σε απόσταση εκατοστων την οθόνη αφης έσωζε σε καποιο βαθμο την κατάσταση, ακόμα και σε desktop περιβαλλον (από την πρώτη στιγμη το χερι πολλες φορες πηγαινε μόνο του στην οθόνη αντι για το trackpad). Μετά απο μια πρόσφατη αναβάθμιση η κατάσταση βελτιώθηκε αισθητα και πλέον μπορω να πω οτι είναι πολυ ικανοποιητικό. Παρόλα αυτα, έχει πολλα περιθώρια βελτιωσης και, φυσικα, παραμένει μικρη η επιφάνεια του. Με αυτα που διαβάζω για το pro 3 φαίνεται πως το νέο type cover διορθώνει τα μειονεκτήματα του σε αυτο τον τομέα. Επίσης, να σημειώσω πως οταν μιλαμε για πληκτρολογιο στο surface πάντα αναφερόμαστε στο type cover - το touch cover δεν παλεύεται και δεν αξιζει με τίποτα. 1
SimplyBergman Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, το touchpad το ανέφερε κι ο παρουσιαστής ότι πράγματι δεν ήταν καλό αλλά τώρα, λέει, το έφτιαξαν. Ελλάδα δεν βλέπω να έρχεται, πάντως... Από έξω το πήρες εσύ το 2;
alexzzz Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Έτσι. Πάρε ένα ultrabook, αλλά χωρίς πληκτρολόγιο και σε τιμή desktop replacement! σου έχει τύχει ποτέ να θέλεις να κάνεις δουλειά σε γραφείο εκτός του γραφείου σου; σου έχει τύχει ποτέ να θέλεις να κάνεις δουλειά στο σπίτι σου με το μηχάνημα που κουβαλάς πάνω σου σε μεγάλη οθόνη με άνετο ποντίκι πληκτρολόγιο; σου έχει τύχει ποτέ να θέλεις να αράξεις στον καναπέ με ένα tablet αλλά να βρίσκεις μόνο εκεί χρησιμότητα για το tablet; είχε ποτέ tablet τύπου ipad/σοβαρό android και να προσπαθήσεις να κάνεις δουλειά; χρειάζεται να κουβαλάς κάθε μέρα ένα μηχάνημα μαζί σου στην δουλειά; Αν ισχύουν τα παραπάνω και για σένα και δεν βλέπεις το surface 3 ως άριστη επιλογή θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω με τι θα τα έκανες όλα αυτά... αν δεν ισχύουν και πάλι έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο πάλι εδώ είμαι. 4
OLDjunior Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Τι αυτονομία έχει ξέρουμε? 9 ώρες .. Παρακαλώ πολύ μην απαντάτε σε οπαδούς σλλων εταιριών και το χαλάσουμε το thread ,μεχρη τώρα (κατά περίεργο τρόπο) καλά το πάμε
efstratios Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Τι αυτονομία έχει ξέρουμε? Μέχρι 9 ώρες, 10% περισσότερο από το 2, γράφει στο μπλογκ της Microsoft (http://blog.surface.com/2014/05/announcing-surface-pro-3/).
Zaknafein Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Η αυτονομία είναι αρκετά καλή αλλά όχι εντυπωσιακή (αργούν ακόμα οι Broadwell δυστυχώς), το 3:2 στην οθόνη μου φαίνεται λίγο περίεργο ως επιλογή. Σημαντική η βελτίωση στο kickstand πάντως. Άντε να δούμε και τιμές (ευρωπαϊκές) και διαθεσιμότητα τώρα, κάπου πήρε το μάτι μου ότι μόνο τo i5 θα βγει πρώτα, τα άλλα configurations θα είναι διαθέσιμα από Αύγουστο και μετά.
Members gsarig Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Members Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, το touchpad το ανέφερε κι ο παρουσιαστής ότι πράγματι δεν ήταν καλό αλλά τώρα, λέει, το έφτιαξαν. Ελλάδα δεν βλέπω να έρχεται, πάντως... Από έξω το πήρες εσύ το 2; Από Αμερική, μέσω γνωστού Σχετικα με την αυτονομία που αναφέρθηκε, έχετε υπόψη ότι "παίζει" ανάλογα με το τι τρέχεις. Π.χ. αν έχεις ανοιχτα photoshop/illustrator η αλλες αντιστοιχα βαριές εφαρμογες, κατεβάζοντας παράλληλα torrents, έχοντας dropbox να συγχρονίζει και με 2 browsers με πολλα tabs ανοιχτά και αλλες εφαρμογες να τρέχουν απο πίσω (τυπικο σεναριο για μένα ) η μπαταρία βγάζει γύρω στις 4 με 5 (το πολύ) ώρες. Σε πιο χαλαρη χρήση μπορεί να φτάσει τις ώρες που υποσχεται η ms (έως και 9 αν θυμαμαι καλά). Για παράδειγμα, μου έχει τυχει μερα που έφαγα 3 γεμάτες ώρες σε συνάντηση, χρησιμοποιώντας το κυριως για να κρατάω σημειωσεις στο evernote και να δείχνω που και που καμια ιστοσελίδα - μετα το 3ωρο η μπαταρια ήταν ακόμα στο 70%, που σημαίνει πως λογικα έβγαζε άνετα αλλες 5-6 ώρες με αντίστοιχη χρηση. Γενικα οι metro εφαρμογες είναι λιγοτερο ενεργοβόρες απο τις desktop ενω το ιδιο ισχύει και για συγκεκριμενες desktop εφαρμογες (π.χ. όταν πρωτοπέρασα το Dropbox που είχε να συγχρονίσει καμια 50αρια GB η μπαταρία έφτασε στο 10% σε μόλις 3 ώρες). Γενικα είμαι ευχαριστημένος απο την αυτονομια, αφού στο γραφείο (που κάνω την πιο βαρια δουλειά) τον έχω μόνιμα κουμπωμένο στη βάση ενω σε συναντησεις σπάνια παιρνω φορτιστη μαζι μου γιατί ξερω ότι μάλλον δεν θα τον χρειαστώ. Παρόλα αυτά, είναι ένας τομέας που όσο και να βελτιωθει δεν θα πεις όχι (δεν θα με χάλαγε καθόλου αυτες οι 9 ώρες να ισχυαν για πολυ εντατικη χρηση). 1
jimex Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Το μηχανάκι φαίνεται αρκετά καλό και αντικαθιστά επάξια ultrabook/notebook και tablet. Και μια χαμηλότερη τιμή κανέναν δε θα χάλαγε, αλλά εδώ σκέτα ultrabooks παίζουν σε αυτή την τιμή.
kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 δεν είπα οτι έχεις, είπα οτι μέχρι εκεί φτάνεις. όλοι κάνουν κολοτουμπες αργά η γρήγορα! οπότε μιας και δε σε ενδιαφέρει η κατηγορία γιατι έρχεσαι να αδειάσεις τη χοληδόχο κύστη σου σε ένα άκυρο θεμα για σενα? επειδή λεει microsoft στον τιτλο? Μέσα σε όλα έπεσες. Κληρονομικό; σου έχει τύχει ποτέ να θέλεις να κάνεις δουλειά σε γραφείο εκτός του γραφείου σου; σου έχει τύχει ποτέ να θέλεις να κάνεις δουλειά στο σπίτι σου με το μηχάνημα που κουβαλάς πάνω σου σε μεγάλη οθόνη με άνετο ποντίκι πληκτρολόγιο; σου έχει τύχει ποτέ να θέλεις να αράξεις στον καναπέ με ένα tablet αλλά να βρίσκεις μόνο εκεί χρησιμότητα για το tablet; είχε ποτέ tablet τύπου ipad/σοβαρό android και να προσπαθήσεις να κάνεις δουλειά; χρειάζεται να κουβαλάς κάθε μέρα ένα μηχάνημα μαζί σου στην δουλειά; Αν ισχύουν τα παραπάνω και για σένα και δεν βλέπεις το surface 3 ως άριστη επιλογή θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω με τι θα τα έκανες όλα αυτά... αν δεν ισχύουν και πάλι έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο πάλι εδώ είμαι. Ναι μου τυχαίνει σχεδόν κάθε μέρα. Και όχι, δε βλέπω συγκεκριμένα το surface 3 άριστη επιλογή λόγω τιμής. Οι ταμπλέτες χωρίς πληκτρολόγιο, με μια-δυο θύρες USB και αυτές micro και τιμές alien (χωρίς φυσικά τη 3d power αυτών), δε μπορούν να έχουν (εμπορική) τύχη. 1
KraLL Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αψογο, μακαρι να συνεχισουν ετσι, χρονο με τον χρονο να βελτιωνουν την αυτονομια και το βαρος εκτος των τεχνικων χαρακτηριστικων. Απο θεμα αυτονομιας πιστευω ειναι οκ απο το Pro 2 και μετα και υπαρχουν και τα power covers που δινουν επιπλεον. Απο θεμα τιμης για αυτα που προσφερει ειναι top για μενα, αν και οι τιμες στην ευρωπη εχουν μεγαλη αποκλιση απο αμερικη. Οποιος μπορει να το παρει απο αμερικη να το φερει χωρις τελωνεια και αλλα λοιπα εξοδα τοτε να το κυνηγησει. Το αστειο ειναι οτι σημερα για πρωτη φορα πριν λιγο κρατωντας το surface pro με τα δυο μου χερια σκεφτομουν ποσο βολικο θα ηταν να ειναι το "windows" κουμπι στα δεξια ωστε να το παταω κατευθειαν με τον αντιχειρα καθως το κραταω (χωρις να ανοιγω charm bar) και μετα διαβαζω εδω surface pro 3 και η εικονα μπαμ με το κουμπι στα δεξια Το γαμωτο για μενα ειναι οτι πηρα το surface pro πριν ενα μηνα και αν περιμενα 1-2? μηνες θα το εβρισκα λογικα σε χαμηλοτερη τιμη ή μπορει να επερνα το 2 αν επεφτε στην τιμη του 1, τωρα που βγαινει το 3. 1
avikenas Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 δεν είπα οτι έχεις, είπα οτι μέχρι εκεί φτάνεις. όλοι κάνουν κολοτουμπες αργά η γρήγορα! οπότε μιας και δε σε ενδιαφέρει η κατηγορία γιατι έρχεσαι να αδειάσεις τη χοληδόχο κύστη σου σε ένα άκυρο θεμα για σενα? επειδή λεει microsoft στον τιτλο? Και να προσθέσω πως πολύς κόσμος έχει το ipad για να μπαίνει safari και τίποτα άλλο...εδώ μιλάμε για εργαλείο δουλειάς.Μηχάνημα για να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς.Έτσι ρε microsoft άνοιγε νέους δρόμους γιατί η apple εδώ και καιρό πουλά σ...ά για μεταξωτές κορδέλες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα