OLDjunior Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Επιτέλους .. Είναι state-of-the-art το μηχάνημα... Απλά δεν έχει αντίπαλο ... 4
planelover Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ΜΠΑΤΑΡΙΑ: 9 ΩΡΕΣ [http://blog.surface.com/2014/05/announcing-surface-pro-3/]
alexzzz Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Το σκέφτομαι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρά. Θέλω να αλλάξω το παλιό μου core 2 duo laptop με ένα i5, δεν έχω tablet... το βλέπω σαν ιδανικό συνδυασμό. 2
efstratios Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλά, μπορεί να το δουλέψει κανείς πάνω στα πόδια του με το πληκτρολόγιο; Σαν ταμπλέτα, μπορεί να το κρατήσει με το ένα χέρι; ....Και για το αστείο του πράγματος, μια φωτογραφία από την παρουσίαση... http://twitter.com/jyarow/status/468771865469923328/photo/1 1
Daimon Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Surface Pro 3, Surface Pro Type Cover and Surface Pen will be available for pre-order starting May 21 at 12:01 a.m. EDT through Microsoftstore.com, Microsoft retail stores and select third-party retailers. Commercial customers should speak to their authorized reseller. Beginning June 20 in Canada and the United States, customers can visit Microsoftstore.com, Microsoft retail stores, select third-party retailers and commercial resellers to purchase Intel® Core™ i5 Surface Pro 3 and select accessories. Additional configurations will become available during August, and additional accessories will be available in the next few months. By the end of August, Surface Pro 3 and select new accessories will become available for purchase in 26 additional markets, including Australia, Austria, Belgium, China, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Korea, Luxembourg, Malaysia, the Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand and the United Kingdom.
dpilio Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 μπραβο στην microsoft πολυ ωραιο και νομιζω σε λογικη τιμη!
planelover Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αν ειχε και ethernet θυρα θα ηταν τελειο. Είναι τέλειο ήδη. Για να θες Ethernet σημαινει οτι κανεις δουλεια γραφειου, αρα σχεδον σιγουρα θα παρεις και το docking station που εχει ethernet.
aliakas Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 εντάξει κορυφαίο αλλά βλέπεις και την τιμή και προσγειώνεσαι ανώμαλα στην πραγματικότητα
dterzakis Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αν ειχε και ethernet θυρα θα ηταν τελειο. 9.1 mm είναι το tablet και το jack του ethernet είναι σχεδόν 9 mm...
kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Το σκέφτομαι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρά. Θέλω να αλλάξω το παλιό μου core 2 duo laptop με ένα i5, δεν έχω tablet... το βλέπω σαν ιδανικό συνδυασμό. Έτσι. Πάρε ένα ultrabook, αλλά χωρίς πληκτρολόγιο και σε τιμή desktop replacement! 1
Members gsarig Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Members Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Το σκέφτομαι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρά. Θέλω να αλλάξω το παλιό μου core 2 duo laptop με ένα i5, δεν έχω tablet... το βλέπω σαν ιδανικό συνδυασμό. Σε ίδια περίπου θέση βρέθηκα εγώ πριν κάτι μήνες όταν πήρα το pro 2 (8GB/256GB) μαζι με το type cover και τη βάση και δεν το μετάνιωσα. Πιο πριν είχα λάπτοπ (ένα mackbook pro 2009) και για ένα διάστημα tablet (nexus 7) αλλά δεν με βόλευε καθόλου το πηγαινε-έλα των αρχείων και το ότι έπρεπε να θυμαμαι να φορτίζω ακόμα μία συσκευή (πολλές φορες ξέχναγα ή και βαριόμουν να πάρω το tablet σε συναντήσεις μόνο και μόνο για αυτούς τους λόγους). Τώρα έχω το pro 2 ως μοναδικο μου μηχανημα, στο γραφείο συνδεδεμένο σε 2 οθόνες και ποντίκι-πληκτρολόγιο, στο κρεβάτι κυρίως ως λαπτοπ / tablet και σε συναντήσεις / παρουσιάσεις κυριως ως tablet (το πενάκι είναι πολυ βολικό για χειρογραφες σημειώσεις). Τα μειονεκτήματα που βρήκα στο pro 2 ήταν ότι για tablet ηταν κάπως βαρυ (δεν σε ενοχλει σε συναντήσεις, γι' αυτο και δεν με πολυνοιάζει, αλλά το καταλαβαίνεις σε πιο χαλαρές φάσεις - π.χ. στο κρεβάτι), το stand του, αν και ικανοποιητικο για χρηση στο κρεβάτι ή γενικα σε καθιστη θέση θα μπορούσε να είναι καλύτερο και το trackpad του type cover είναι μέτριο (σου κακοφαίνεται όταν έχεις συνηθίσει στο mackbook). Το Pro 3 από ότι φαίνεται διορθώνει (πληρως η εν μερει) όλα τα παραπάνω και φέρνει επιπλεον βελτιώσεις (μεγαλύτερη οθόνη, ελαφρώς καλυτερη αυτονομια, εκδοση i7 κλπ). Αν η χρήση laptop δεν είναι η προτεραιοτητα σου και το θες κυριως για tablet, τότε το βρίσκω περιττη πολυτελεια και πολυ ακριβό. Αν όμως το θες για αντικαταστάτη laptop ή/και desktop και δεν έχεις tablet είναι πιστεύω πάρα πολύ καλή επιλογή. Εγω πάντως μετα απο 4 μήνες χρησης δεν θα μπορούσα να επιστρέψω σε μη-υβριδικές λύσεις. 5
atropa Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Έτσι. Πάρε ένα ultrabook, αλλά χωρίς πληκτρολόγιο και σε τιμή desktop replacement! αμα τα έχω όμως μπορώ.. εσύ μέχρι ipad πας και πολύ είναι. Kαι άμα βγάλει ποτέ η apple κατι αντίστοιχο και σε πολλαπλάσια τιμή έλα εδώ να κάνουμε κολοτουμπες παρέα.. θα έχω και μπισκότα! φοβερό μηχανάκι απλά μολις πέσει λιγο η τιμουλα μια χαρά μου κάνει το i3 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα