Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θέλω την βοήθεια και παράλληλα την γνώμη σας στην αγορά νέας συσκευής κινητού. Το χρηματικό ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 350 ευρώ.. Θέλω να πάρω ένα καλό κινητό που να έχει αντοχή και η μπαταρία του. (Μόνο για IPHONE μην μου πείτε διότι δεν μου αρέσει καθόλου) . 

Περιμένω να ακούσω της απόψεις σας.. 

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να πάρεις το htc one . Καταπληκτική οθόνη full hd ο επεξεργαστής ειναι αρκετά γρήγορος τετραπηρυνος 1.7 ghz me 2 gb ram. Τα ηχεία ειναι απίστευτα εχει fm και η φωτογραφίες ειναι ικανοποιητικές και οι καλύτερες σε χαμηλού φωτισμού καταστάσεις.

UIActivityIndicatorViewStyleWhiteLarge.4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χάζευα σήμερα στο site της Wind να δω τι παίζει από προσφορές και κόλλησα σε αυτό http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=678μου φαίνεται καλή επιλογή 

Αξιοπρεπης επιλογη αλλα οχι σε αυτα τα χρηματα. 220€ το παιρνεις απο Κινα. 300€ σιγουρα οχι.

Επεξ/σία από doctorkostis
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα χρημάτων, δεν αξιζει κινητο οκταπυρηνο με 4.2 εκδοση λειτουργικού. Μην παρασυρεστε απο τους πυρήνες.

Lg G2 ειναι η απάντηση για τον τοπικ σταρτερ.

Δημοσ.

κοίτα και το sony Ζ1 compact που έχει καλή μπαταρία με καλή διαχείριση ενέργειας αφού  το Ζ1 compact   εντοπίζει πότε θέτεις σε αναμονή το τηλέφωνο και απενεργοποιεί τις εφαρμογές που καταναλώνουν ενέργεια  με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη διάρκεια η μπαταρία 

Δημοσ.

κοίτα και το sony Ζ1 compact που έχει καλή μπαταρία με καλή διαχείριση ενέργειας αφού  το Ζ1 compact   εντοπίζει πότε θέτεις σε αναμονή το τηλέφωνο και απενεργοποιεί τις εφαρμογές που καταναλώνουν ενέργεια  με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη διάρκεια η μπαταρία 

Και χίλια άλλα προβλήματα σύμφωνα με τους κατόχους του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...