Evagg87 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μου έφεραν έναν υπολογιστή και μου βγάζει αυτό ξέρει κάποιος τι είναι
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Για laptop πρόκειται ή desktop ; Edit : Στο έβγαλε ξαφνικά αυτο το error ; γιατι απο οτι λέει πρόκειται για καποιο conflict που γίνεται με καποια συσκευή pci στην motherboard αλλα μου κάνει εντύπωση γιατι ειναι laptop
Evagg87 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Για laptop πρόκειται ή desktop ; Edit : Στο έβγαλε ξαφνικά αυτο το error ; γιατι απο οτι λέει πρόκειται για καποιο conflict που γίνεται με καποια συσκευή pci στην motherboard αλλα μου κάνει εντύπωση γιατι ειναι laptop Είναι ενός φίλου ο οποίος το έδωσε σε ένα "μαγαζί" να του αλλάξουν κάρτα γραφικών γιατί έχει καεί και του το έδωσαν πίσω και δίνει αυτό το error όταν ανοίγει
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Φαντάζομαι πριν δεν ειχε αυτο το error , απο την στιγμή που το παρουσίασε οταν του έκαναν την αλλαγή πρέπει να το πάει πισω και να τους ρωτήσει σε το οφείλεται το συγκεκριμένο error γιατι οπως σου ειπα σημαίνει οτι υπάρχει καποιο πρόβλημα σε καποια pci στην motherboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα