ksideras Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 καλησπερα στην παρεα.. εχω ενα θεμα με τον ssd εχω χαμηλες ταχυτητες ο chrome ανοιγει πιο αργα και ο explorer εκανα κατι μετρησεις για να μου πειτε την αποψη σας http://tinypic.com/r/kcyx4w/8 και http://tinypic.com/r/2nhojer/8 SSD kingston hyper x 3k ευχαρηστω για τον χρονο σας
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Έχεις ενεργοποιημένο το AHCI στο bios ; Επίσης πες ποια motherboard και ssd εχεις
ksideras Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ναι τα εχω ενεργοποιμενα μητρικη εχω asrock fm2a75 pro 4 και εχω κανει τον οδηγο για τους ssd ssd kingston hyper x 3k
EddieObscurant Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 ποιο ειναι το προβλημα σου ? Νορμαλ ειναι τα αποτελεσματα σου. Σε συμπιεσμένα δεδομένα πιανει τις τιμές που βλέπεις στο atto και σε ασυμπίεστα αυτα που βλέπεις με το crystal disk mark. Σε σχεση με τους ιντελ controllers, παντα της amd ειναι λίγο πιο κάτω. Κατέβασε καινούριους drivers απο την amd αν εχει, αν και δεν θα δεις ιδιαιτερες διαφορες.
ksideras Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 πιοι ειναι η καινουνουργοι drivers h catalyst?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 για testαρε με το ΑΤΤΟ, ο ssd είναι με Sandforce controller...
ksideras Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 το τεσταρα εχω ανεβασει φωτο... δεν ξερω αν ειναι με sandforce contoler πως το κοιταω αυτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 όλοι οι Kingston HyperX 3K ssds είναι με Sandforce και τα νούμερα του κατασκευαστή τα βλέπεις μόνο με το ΑΤΤΟ, με άλλα benchmarks όχι... αυτό συμβαίνει επειδή ο sandforce πιάνει αυτές τις ταχύτητες μόνο σε compressible data...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 από το ΑΤΤΟ φαίνεται ok...
ksideras Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 αν οντως ολλα οκ που θα το δω γιατι μου φεναιτε εχουν πεσει ο σσδ απο το τελεθταιο update τον windows update και αργουν απο τοτε chrome , internet explorer , και ο υπολογιστης μου ειναι μεγαλη η διαφορα στην ταχυτητα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα