Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν βάλω θα είναι καλυτερα να πάω σε μια R7 για το crossfire ή κάνω λάθος;

Δημοσ.

Ναι το ξέρω οτι μπορώ το διάβασα και κάπου αλλού. Το τροφοδοτικό αυτό θα είναι οκ;

Δημοσ.

Προλαβαίνεις να ακυρώσεις το τροφοδοτικό; Η σειρά CX της Corsair είναι καλή,όμως όχι όσο καλή όσο η Core Series της XFX. Το XFX Core 450 είναι πολύ καλύτερο για τους εξής λόγους :

1) Στην 12άρα δίνει 34A ενώ το CX430M 32A
2) Το XFX είναι φτιαγμένο από την Seasonic (είναι ένα Seasonic S12-II στην ουσία) ενώ το CX430M από την Channel-Well-Technologies
3) Το XFX δίνει 450W μέχρι 50 βαθμούς ενώ το CX430M μέχρι μόνο 30!! Το καλοκαίρι στην Ελλάδα πιάνουμε περισσότερο καθημερινά,φαντάσου πόσους βαθμούς θα κάνει μες στο κουτί σου!

Το μόνο κακό είναι πως δεν είναι Semi-Modular όπως το CX430M. 

Ακύρωσέ το,είναι πάρα πολύ καλύτερο Value-For-Money το XFX

Δημοσ.

Θα μπορουσα να το ακυρωσω αλλά το xfx είναι πιο ακριβό (Amazon και σε κάποια άλλα που κοίταξα). Στο eBay που το βρίσκω λίγο πιο φθηνό αλλά πρέπει να κάνω top up το PayPal και θα πάρει αρκετές μέρες οπότε λέω να το αφήσω. Για τις θερμοκρασίες βρίσκομαι Αγγλία οπότε δεν νομιζω να έχω κάποιο θέμα :P

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις και αρκετά απαιτητική κάρτα σχετικά από άποψης τροφοδοσίας και στο cx430 σε τέτοιο σύστημα,αν και το xfx 450 είναι άνετα καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι στον πύργο είχε 3 αποστάτες πρέπει να με ανησυχεί; Αν και απ οτι βλέπω αν βάλω αποστάτη κοντά στο Ι/Ο δεν θα κουμπωσει σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...