Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, προτάσεις-συνθέσεις για ένα καινούργιο pc,

Ποσό που διαθέτουμε : 500€. Αν μπορούμε και με λιγότερα έχει καλώς.

Χρήση υπολογιστή : Internet,movies κι από παιχνίδια F1 και γενικά simulator games λόγω τιμονιέρας. Από γραφικά δεν είμαι απαιτητικός (καθώς αυτή τη στιγμή βολεύομαι και με το laptop της κοπέλας μου lenovo g580)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Ίσως autocad, vectorworks, photoshop (δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Προς το παρόν θα συνδεθεί σε tv samsung F6100, αργότερα μάλλον θα κινηθούμε για κάποια 24'' dell κατά προτίμηση.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Θα προτιμήσω το απλό πληκτρολόγιο της microsoft (curved κάτι) το οποίο με είχε βολέψει στο παλιό pc που είχα. Ποντίκι υπάρχει. Ηχεία ακόμη όχι.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Όλες οι αγορές online θα γίνουν

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Απ'όπου να 'ναι. 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Θα το στήσω εγώ.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο 

Ναι win8

Επίσης αν υπάρχει κάποια λύση για laptop καλοδεχούμενη (και ίσως μπορούμε να ανεβάσουμε το budget). Και γενικά όλες οι γνώμες δεκτές. χρόνος για σκέψη υπάρχει..  :P 

Επεξ/σία από lalaz
Δημοσ.

Τhanx, σκληρό θα πάμε σε ssd, πληκτρολόγιο το πέτυχες! Για την υπόλοιπη σύνθεση κοιτούσα και κάποιες άλλες προτάσεις και είδα και αυτό http://www.insomnia.gr/topic/528485-σύνθεση-νέου-pc/?p=53196256με μια μικρή αλλαγή στις μνήμες + ssd samsung 840 evo. Δεν ξέρω αν έχουν τρομερές διαφορές οι συνθέσεις οπότε ακούω γνώμες. Το δεύτερο μου βγαίνει 370 λίρες χωρίς win8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερτερεί σε apu η τελευταία που δείχνεις.Μπορεί να μπει ο 7700Κ και καλύτερη μητρική και κουτί σε κείνη.

Επεξ/σία από Millennium
Δημοσ.

Άρα καλύτερα στη 2η σύνθεση. Έχεις να προτείνεις κάποιες αλλαγές;

Sent from my Nexus 5 using Insomnia

Δημοσ.

Η αγορά έγινε δεν μπορούσα να κρατηθω άλλο! Μνήμες πήρα και τις 2 αλλά οι hyperx θα επιστραφούν. Τώρα αναμονή να έρθουν όλα τα κομμάτια και να στηθεί!

Δημοσ.

Αν θελησω αργότερα να βάλω και κάρτα γραφικών θα χρειαστω μεγαλύτερο τροφοδοτικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...