alexiko Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, Θέλω κάποιες σελίδες να εμφανίζουν τα άρθρα από μια συγκεκριμένη κατηγορία. Επίσης με ενδιαφέρει να γίνεται το ίδιο και με υποσελίδες/υποκατηγορίες. Πως μπορώ να το καταφέρω αυτό;;
lion2486 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Υπάρχει ήδη σύνδεσμος για αυτό που ψάχνεις έτοιμο (αν έχει μεριμνήσει το θέμα σου να το κάνει που όλα τα σοβαρά το κάνουν). <σελίδα-σου>/?cat=<id-της-κατηγορίας>
geomagas Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Υπάρχει ήδη σύνδεσμος για αυτό που ψάχνεις έτοιμο (αν έχει μεριμνήσει το θέμα σου να το κάνει που όλα τα σοβαρά το κάνουν). <σελίδα-σου>/?cat=<id-της-κατηγορίας> Μικρή διόρθωση: Τα αντίστοιχα URLs πάντα υπάρχουν και παράγονται από το ίδιο το WordPress. Το εκάστοτε theme είναι υπεύθυνο για την υλοποίηση του template που θα απεικονίσει την πληροφορία.
Xvipes Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Αν το theme περιέχει category.php αρχείο (ή αν θες το φτιάχνεις και εσύ, ένα απλό have_post() loop θέλει μέσα), τότε για να έχεις ξεχωριστές σελίδες με προβολή διαφορετικής κατηγορίας μέσα φτιάχνεις αντίστοιχα url τύπου http://www.mysite.com/category/news/ .( ή να τα δημιουργείς σε menu σου από το appearence - menus : categories ) όπου news είναι το slug της κατηγορίας που έχεις δημιουργήσει και έχεις αναθέσει σε αυτήν τα άρθρα σου. Για παραπάνω πληροφορίες και κατανόηση του πως δουλεύει το wordpress δες εδώ . Επεξ/σία 21 Μαΐου 2014 από Xvipes
alexiko Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Προσωρινά έχω το twenty thirteen θέμα που είναι στα προεπιλεγμένα. Επειδή μπερδεύτηκα μπορείτε να μου το εξηγήσετε κάπως ποιο αναλυτικά;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
geomagas Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Υπάρχει ένα widget που σου εμφανίζει τις κατηγορίες στο sidebar. Βάλε το και πάτα πάνω σε μία κατηγορία. Δες τι σου βγάζει, και πες μας αν είναι αυτό που θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα