Aris St Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ναι ναι το ειχα τσεκαρει εξαρχης και μπορεις να το κανεις root
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 φιλε μου απο οτι ειδα θελει λιγο πιο πολυ δουλεια το κινητο! δες αυτο το θρεντ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948
sakisosf Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αν θες μπορώ να δοκιμάσω να στο κάνω εγώ μέσω teamviewer.Το 'χω ξανακάνει σε neo v αρκετές φορές.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε PM!
mao Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 http://www.inewsgr.com/293/kante-panefkola-root-to-Android-sas-me-to-Root-Genius.htm αυτο γινεται?
Aris St Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ναι φιλε το εκανα με μια παρομοια εφαρμογη τελικα (e-root)
mao Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ναι φιλε το εκανα με μια παρομοια εφαρμογη τελικα (e-root) επειδι δεν εχω εμπειρια .to root βοηθαει να aπο/ται games sthn καρτα sd ? μπορω να βαλω 4.4 ? flash your phone? download roms? τι σημαινουν ευχαριστω
Aris St Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το root σου ξεκλειδωνει το τηλέφωνο και μπορείς να σβήσεις όποια εφαρμογή θες, ενω είναι προϋπόθεση για να κανεις αναβάθμιση πχ σε 4.4. Με την sd δεν ξέρω αν έχει σχέση. Ρώτα πάντως στο φόρουμ και κάναν αλλο, γιατί κι εγώ δεν είμαι ειδικός
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 επειδι δεν εχω εμπειρια .to root βοηθαει να aπο/ται games sthn καρτα sd ? μπορω να βαλω 4.4 ? flash your phone? download roms? τι σημαινουν ευχαριστω για την μεταφορα στην SD νομιζω οτι μπορεις αλλα στην 4.4 εχει κανει μαλακια η google με τα permissions και εχεις θεμα στο γραψιμο στην SD(δεν ξερω αν σε καποιες custom rom το εχουν διορθωσει) ROM ειναι το αρχειο με το λειτουργικο συστημα (σε αντιστοιχεια με τα Windows θα μπορουσες να πεις οτι ROM=Έκδοση Windows) flash εννοοει να περασεις την Rom στο κινητο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα