Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μηπως γνωριζετε καποιο καταστημα στην αθηνα (αν ειναι δυνατον και στα β.προαστια) που να προσφερει υπηρεσιες ρουταρισματος και τα συναφη; Επειδη ενδιαφερομαι πολυ για το θεμα και θα ηθελα να κανω καποιες δοκιμες σε ενα τηλεφωνο που εχω, αλλα δεν εχω βγαλει ακρη ως τωρα και φοβαμαι μην κανω κατι στραβα και το αχρηστευσω, ελεγα μηπως θα μπορουσε καποιος τριτος να το κανει επι πληρωμη.
(Ζητω εκ των προτερων συγνωμη αν ανοιξα το θεμα σε λαθος μερος)

Δημοσ.

Spect Ενα xperia neo v ειναι, και μολονοτι εκατσα και διαβασα αρκετα πραματα επι τουτου (το συγκεκριμενο μοντελο ειναι δημοφιλες για τη δουλεια αυτη), καναδυο πραματα που επιχειρησα (ξεκλειδωμα bootloader πχ) δεν μου βγηκαν, οποτε οντας τελειως ασχετος το αφησα μην κανω καμια ζημια.
gesamgr αγγελιες για τι?

Δημοσ.

gesamgr κατι τετοιο εψαχνα σε ευχαριστω πολυ.

spect εχω περιηγηθει και στο xda, αλλα δεν εβγαλα ακρη. Η αληθεια ειναι πως παιζει να χω ενα θεμα με τις θυρες usb μου και γι αυτο να χαλαει το θεμα. Θα δοκιμασω και τις οδηγιες σε αυτα που μου εστειλες, και αν δεν βγαλω παλι ακρη το πολυ πολυ το παω σε καποιον. Ευχαριστω παντως!

• Moderators
Δημοσ.

πες μας τι προβλημα εχεις με τις θυρες μηπως μπορεσουμε να βοηθησουμε! πολυ πιθανο να ειναι θεμα drivers για αυτο να μην στο βρισκει! εχεις δοκιμασει να κανεις εγκατασταση το android sdk?

Δημοσ.

Τους drivers τους έχω ενημερωσει, πιο πιθανό είναι να είναι θέμα hardware. Το χω κατεβάσει αλλά δεν το εγκατεστησα. Θεωρεις πως αξίζει;

Δημοσ.

τσεκαρε τους adb drivers για να μπορεις να δουλεψεις σωστα αλλιως πες μου να σου στειλω κατι που ειχα για το xperia p νομιζω ηταν του neo v.

Δημοσ.

Ειχα προσπαθησει να ξεκλειδωσω bootloader βασει αυτου : https://www.youtube.com/watch?v=iRMDirxUu2A

Τα εκανα ολα, μεχρι που στο τελευταιο τελευταιο βημα μου εβγαλε κατι στο cmd, το οποιο, μετα απο γκουκλαρισμα, ειδα οτι μπορει και να αναφερεται σε προβλημα στις θυρες usb. Εχοντας αντιμετωπισει αρκετες φορες θεμα με αυτες παλιοτερα, κατεληξα στο συμπερασμα οτι φταιει το pc. Δωστε μου 5 λεπτα να βρω ακριβως τι εγραφε

Αυτο

post-275273-0-10970200-1400696146_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

First, you should confirm that it is possible to unlock the boot loader of your device by checking the service menu. In your device, open the dialler and enter *#*#7378423#*#* to access the service menu. 
In your device, tap Service info > Configuration > Rooting Status. If Bootloader unlock allowed says Yes, then you can continue with the next step. If it says No, or if the status is missing, your device cannot be unlocked.

καντο και πες μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...