scha13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μαλιστα..και το R&D ποιος θα το πληρωσει? Θα πληρωθει μονο του? Γιαυτό λέω, αφήστε την αγορά να ωριμάσει μερικά χρόνια ακόμα. Η παρουσία των SSD δεν ξεπερνάει τη δεκαετία, όσο το εκτιμώμενο προσδόκιμο ζωής ενός platter σε κανονική χρήση 24/7.
Ntinaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Γιαυτό λέω, αφήστε την αγορά να ωριμάσει μερικά χρόνια ακόμα. Η παρουσία των SSD δεν ξεπερνάει τη δεκαετία, όσο το εκτιμώμενο προσδόκιμο ζωής ενός platter σε κανονική χρήση 24/7. και για να γλιτωσω 70 ευρω θα βγαζω αφρους στο boot και στο loading?
Odyss3us Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 και για να γλιτωσω 70 ευρω θα βγαζω αφρους στο boot και στο loading? οχι, αυτος θα βγαζει αφρους περιμενοντας να ωριμασει σα τους παππουδες που παιζουν με τους φελλους του Τζακ Ντανιελς! αυτη τη στιγμη που μιλαμε με 100 ευρω παιρνεις 1tb hd + 120gb ssd και καποιοι ακομα περιμενουν να ωριμασουν και να γινουν οι ssd 1tb με 60 ευρω! οσο για πριν περι αναγκης χωρητικοτητας μια χαρα τα ειπε ο Atzamestatos το συγκεκριμενο χομπυ δεν ειναι αναγκη του καθενα ουτε μπορει να καθοριστει ποσες ταινιες ή χωρο μπορει να εχει ενας cinefil που μπορει να ξεκινα απο 100δες tera και να μη φτανουν ουτε peta..
mdr21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Οποιος δεν εχει δωσει ακομα 70Ε για 128GB SSD για OS και programs/games μου θυμιζει την 40αρα παρθενα γεροντοκορη που περιμενει ακομα τον καταλληλο για να δει χαρα στα σκελια της...
scha13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Οποιος δεν εχει δωσει ακομα 70Ε για 128GB SSD για OS και programs/games μου θυμιζει την 40αρα + παρθενα + γεροντοκορη που περιμενει ακομα τον καταλληλο για να δει χαρα στα σκελια της... Πλεονάζεις μου φαίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα