Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα φιλε εκτος τοπου και χρονου εισαι εσυ μου φαινεται...128gb πλεον παιρνεις με 60ε και απογειωνεις το συστημα σου...τωρα τα περι αξιοποιησης δυνατοτητων κλπ αμα ειανι να γυρισουμε πισω στους mmx στα κινητα τηλεφωνα που ηταν σαν τουβλα και στα αμαξια με μανιβελα ελεος αυτη η καραμελα της αξιοποιησης...

Αν ποτέ μου χαλάσει ο μηχανικός 1TB που έχω, προφανώς και δεν θα σκεφτώ καν να πάρω το SSD που πλασάρεις, με x10+ μεγαλύτερο κόστος ανά GB. 

Συνέλθετε παρακαλώ πολύ. Ο μέσος χρήστης δεν χρειάζεται και δεν αντέχει οικονομικά τους SSD ακόμη. Και το ίδιο ισχύει και για το μακρύ μέλλον.

Εδώ έχουν μείνει ένα σορό με pc και laptop 4+ ετών, ο SSD σου των 60 ευρώ τους μάρανε.

Δεν είπα ότι δεν υπάρχει αγορά για τους SSD. Αλλά υπάρχει και για τους μηχανικούς και θα υπάρχει για πάρα πολύ ακόμη. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.

Δημοσ.

Εμένα μου κάνουν οι SSD γιατί με τους μηχανικούς, μην πέσει μην λειτουργήσει περισσότερο,μην χάσουμε κανένα δεδομένο .... μην ... μην..... ασ'τα διάλα ..... να βγούνε να τελειώνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ποτέ μου χαλάσει ο μηχανικός 1TB που έχω, προφανώς και δεν θα σκεφτώ καν να πάρω το SSD που πλασάρεις, με x10+ μεγαλύτερο κόστος ανά GB. 

Συνέλθετε παρακαλώ πολύ. Ο μέσος χρήστης δεν χρειάζεται και δεν αντέχει οικονομικά τους SSD ακόμη. Και το ίδιο ισχύει και για το μακρύ μέλλον.

Εδώ έχουν μείνει ένα σορό με pc και laptop 4+ ετών, ο SSD σου των 60 ευρώ τους μάρανε.

Δεν είπα ότι δεν υπάρχει αγορά για τους SSD. Αλλά υπάρχει και για τους μηχανικούς και θα υπάρχει για πάρα πολύ ακόμη. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.

mallon εχεις μπερδευτει και δε ξερεις τι ειανι οι ssd και πως δουλευουν...ο ssd δισκος δεν ειναι κατι που χρειαζεσαι...ειναι κατι που βελτιωνει την διεπαφη σου με τον υπολογιστη σου...ειτε το συνολο εινια ολοκαινουριο ειτε 4ετιας που λες ειτε 10ετιας...η προσβαση στα αρχεια ειναι αμεση...οποτε αμα θες αποκριση πας σε ssd...και επισης οπως σου πα δεν ειναι ουτε δυσπροσιτοι, ουτε ακριβοι...καποιος που μπορει να παρει εναν υπολογιστη, μπορει να παρει και ssd δισκο....

κανεις δεν ειπε οτι πεθαναν οι μηχανικοι....οπου θες μεγαλες χωρητικοτητες θα πας σε μηχανικο...σε home use σε λιγα χρονια θα φυγουν ομως...

Δημοσ.
[...]

κανεις δεν ειπε οτι πεθαναν οι μηχανικοι....οπου θες μεγαλες χωρητικοτητες θα πας σε μηχανικο...σε home use σε λιγα χρονια θα φυγουν ομως...

Όχι όμως στους home users που χουν tera σε ταινίες. ΟΚ καλή φάση οι ssd αλλά τι να τον κάνω στο storage του htpc.

Δημοσ.

Λογικό, όσο περισσότεροι κατασκευαστές παρουσιάζουν μοντέλα σε αυτές τις χωρητικότητες να υποχωρούν και οι τιμές. Προς το παρόν πάντως, για τα δεδομένα μας, να είναι καλά οι μηχανικοί...

Δημοσ.

Mε την φοβερη λογικη σου, ο μεσος χρηστης που δεν εχει 5ψηφιο μισθο δεν θα σκεφτει καν να παρει 1TB σκληρο. Με τον 250αρη του 2007 ειναι...

Σορρυ αλλα ταχυτητα > χωρητικοτητα, εκτος αν θες να κρατας στη συλλογη σου ολες τις ταινιες του torrent. Εκει πασο

Όχι όμως στους home users που χουν tera σε ταινίες. ΟΚ καλή φάση οι ssd αλλά τι να τον κάνω στο storage του htpc.

Τι τις θες τις ταινιες στο PC ειναι ενα σοβαρο ερωτημα. Ανα πασα ωρα και στιγμη και εφοσον σου ρθει να ξαναδεις μια, τοτε κατεβασε την παλι...

Δημοσ.
[...]

Τι τις θες τις ταινιες στο PC ειναι ενα σοβαρο ερωτημα. Ανα πασα ωρα και στιγμη και εφοσον σου ρθει να ξαναδεις μια, τοτε κατεβασε την παλι...

Τι θα πει τι τις θέλω; Θέλω το βράδυ που θα γυρίσω απ τη δουλειά να μπορώ να κάνω double click και να δω άμεσα την full-HD ταινία που αποφάσισα εκείνη τη στιγμή.

• Like 2
Δημοσ.

Mε την φοβερη λογικη σου, ο μεσος χρηστης που δεν εχει 5ψηφιο μισθο δεν θα σκεφτει καν να παρει 1TB σκληρο. Με τον 250αρη του 2007 ειναι...

Σορρυ αλλα ταχυτητα > χωρητικοτητα, εκτος αν θες να κρατας στη συλλογη σου ολες τις ταινιες του torrent. Εκει πασο

απο τη πρωτη σου προταση τοχεις παρει στραβα...

ποτε των ποτων δεν αφηνουμε 1ΤΒ δισκο χυμα στο C: λειτουργικο και δεδομενα μαζι.. για πολλους κ ευνοητους λογους...  που προφανως αγνοεις

οταν καταλαβεις τη χρησιμοτητα του γιατι κανουμε partition και σπαζουμε τους δισκους διαχωριζοντας λειτουργικο + data τοτε ισως και  να καταλαβεις τη χρησιμοτητα ενος 120αρη ssd που μου τον συγκρινεις με δισκο του ενος TB περιμενοντας αφελως να πεσουν οι τιμες για να παρεις 1ΤΒ ssd ελεος με την ασχετοσυνη ορισμενων δηλαδη

Δημοσ.

ποτε των ποτων δεν αφηνουμε 1ΤΒ δισκο χυμα στο C: λειτουργικο και δεδομενα μαζι.. για πολλους κ ευνοητους λογους...  που προφανως αγνοεις

οταν καταλαβεις τη χρησιμοτητα του γιατι κανουμε partition και σπαζουμε τους δισκους διαχωριζοντας λειτουργικο + data τοτε ισως και  να καταλαβεις τη χρησιμοτητα ενος 120αρη ssd που μου τον συγκρινεις με δισκο του ενος TB περιμενοντας αφελως να πεσουν οι τιμες για να παρεις 1ΤΒ ssd ελεος με την ασχετοσυνη ορισμενων δηλαδη

ο καθενας κανει στο πισι του ο,τι τον βολευει...

επισης ξεχνας την υπαρξη των λαπτοπ,που συνηθως εχουν μονο 1 υποδοχη για δισκο,οποτε το να εχεις 120ρη ssd ειναι λιγο ακομα και για newbs :P

οποτε αν εξαιρεσεις τη τιμη ανα gb οι μηχανικοι δεν υπερτερουν πουθενα.

Δημοσ.

Mηπως να ξαναδιαβασεις το post και πανω σε τι απανταω...?

Τι θα πει τι τις θέλω; Θέλω το βράδυ που θα γυρίσω απ τη δουλειά να μπορώ να κάνω double click και να δω άμεσα την full-HD ταινία που αποφάσισα εκείνη τη στιγμή.

Αυτες που εχει ηδη ΔΕΙ λεω...

Δημοσ.

[...]

Αυτες που εχει ηδη ΔΕΙ λεω...

Απ τις ~2000 έχει δει τις μισές περίπου.

Το θέμα είναι πως κάποιοι υπαρκτοί home users, επειδή έτσι θέλουν, έχουν «ανάγκη» για μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Δεν έθεσα αυτό το παράδειγμα για ν αναλύσουμε την ψυχολογία τους.

• Like 1
Δημοσ.

"και δεδομενα της δουλειας μου, χωρις καμια προειδοποιηση. So, you know...."

Πραγματικά φρικάρω όταν διαβάζω σχετικά posts. Δεν είπαμε να τα έχεις σε 3 διαφορετικούς δίσκους και σε cloud ταυτόχρονα αλλά ένα backup ρε παιδιά....

Καλως η κακως, ειχα παρει backup, για να ξερεις, ειναι κατι που κανω μια φορα, καθε βδομαδα. Απλα, με αφησε μεσοβδομαδα, με αποτελεσμα, να χασω οτι πιο προσφατο ειχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...