Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εξηγείστε μου κάτι. Αν κανεις quick format στον ssd θα μπορείς να επαναφερεις πισω τα αρχεια σου;

Αν ναι τοτε σε λιγα χρινια οντως δεν θα υπαρχουν οι HDD

Δημοσ.

Οι hd δυσκολα θα πεθανουν, γιατι οταν πχ θα παιρνεις 10 tera ssd με 200€, θα παιρνεις 200 tera hd με 150€..

Δημοσ.

ωραια φαση πρακτικα σε 2 3 χρονια σε οικιακη χρηση θα εχουμε μονο ssd...οι μηχανικοι θα μεινουν μονο σε σερβερς

Τι εννοείς μόνο σε servers?Όλοι οι σοβαροί servers δουλεύουν με SSD εδώ και μια 5ετία...

Δημοσ.

Τι εννοείς μόνο σε servers?Όλοι οι σοβαροί servers δουλεύουν με SSD εδώ και μια 5ετία...

Προφανώς εννοούσε file servers/storage areas...δεν φτιάχνεις πολλά Petas/Exas storage με SSDs, αλλιώς θα χρεώνεις τρελά €/GB για να βγάλεις κέρδος.....

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος μιλάει για τέλος των μηχανικών δίσκων είναι προφανώς εκτός τόπου και χρόνου. Πρώτον, δεν έχουμε όλοι ανάγκη τις ικανότητες των ssd. Ελάχιστοι τις έχουν.

Κι έπειτα, ακόμη κι αν είχα την ανάγκη τους, δεν έχουμε τα λεφτά για να τους αγοράσουμε! Αν ο μισθός σου δεν έχει 5 ψηφία καταλαβαίνεις ότι άλλο πράγμα τα 50 ευρώ κι άλλο τα 250.

Και 2 προς 1 να γίνει η αναλογία, οι μηχανικοί πάλι θα πουλάνε (εκτός κι αν τους εγκαταλείψουν οι εταιρίες).

• Like 2
Δημοσ.

μάλλον οι υπέρμαχοι το συμβατικών δίσκων δέν έτυχε ποτέ να δουλέψουν σε σύστημα με ssd....γιατι αν εχεις δεν νομίζω οτι υπάρχει γυρισμός

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικα, ποτε ξανα ADATA, τουλαχιστον σε SSD. Πρωην κατοχος του μοντελου της Premier Pro SP 600, 128 GB, ο δισκος δεν εβγαλε ουτε χρονο (ευτυχως, με καλυψε η εγγυηση κι αντικατασταθηκε με αλλης εταιρειας), χωρις να εχει γινει καποια ιδιαιτερα σκληρη χρηση (ουτε gaming, ουτε επεξεργασια video/εικονας κλπ). Μια ωραια πρωια, με εγκατελειψε, χανοντας ετσι, σημαντικες, για μενα, εφαρμογες και δεδομενα της δουλειας μου, χωρις καμια προειδοποιηση. So, you know....

Δημοσ.

"και δεδομενα της δουλειας μου, χωρις καμια προειδοποιηση. So, you know...."

Πραγματικά φρικάρω όταν διαβάζω σχετικά posts. Δεν είπαμε να τα έχεις σε 3 διαφορετικούς δίσκους και σε cloud ταυτόχρονα αλλά ένα backup ρε παιδιά....

Δημοσ.

Όποιος μιλάει για τέλος των μηχανικών δίσκων είναι προφανώς εκτός τόπου και χρόνου. Πρώτον, δεν έχουμε όλοι ανάγκη τις ικανότητες των ssd. Ελάχιστοι τις έχουν.

Κι έπειτα, ακόμη κι αν είχα την ανάγκη τους, δεν έχουμε τα λεφτά για να τους αγοράσουμε! Αν ο μισθός σου δεν έχει 5 ψηφία καταλαβαίνεις ότι άλλο πράγμα τα 50 ευρώ κι άλλο τα 250.

Και 2 προς 1 να γίνει η αναλογία, οι μηχανικοί πάλι θα πουλάνε (εκτός κι αν τους εγκαταλείψουν οι εταιρίες).

καλα φιλε εκτος τοπου και χρονου εισαι εσυ μου φαινεται...128gb πλεον παιρνεις με 60ε και απογειωνεις το συστημα σου...τωρα τα περι αξιοποιησης δυνατοτητων κλπ αμα ειανι να γυρισουμε πισω στους mmx στα κινητα τηλεφωνα που ηταν σαν τουβλα και στα αμαξια με μανιβελα ελεος αυτη η καραμελα της αξιοποιησης...

• Like 4
Δημοσ.

Οι hd δυσκολα θα πεθανουν, γιατι οταν πχ θα παιρνεις 10 tera ssd με 200€, θα παιρνεις 200 tera hd με 150€..

νομιζω πλεον η ψαλιδα κλεινει ταχυτατα

ασε που οι μηχανικοι πλεον αρχιζουν να ζοριζονται στις μεγαλες χωρητικοτητες

εχουν κολλησει τοσο καιρο στα 4TB

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

έχουν κυκλοφορήσει 5 και 6ΤΒ πάντως και στην ελληνική αγορά, απλά enterprise...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...