Προς το περιεχόμενο

iPod Nano 4th Gen service

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello, people!

Έχω δύο iPod Nano 4th Gen 8GB, τα οποία χρειάζονται service, αλλά σε όσα μαγαζιά έχω ρωτήσει, κανένας δεν αναλαμβάνει. Το ένα συγκεκριμένα δουλεύει κανονικά, απλά έχει πρόβλημα η μπαταρία και χρειάζεται αλλαγή. Έχω πάρει καινούργια μπαταρία και χρειάζομαι κάποιον να τη βάλει. Το άλλο έχει κάποιο πρόβλημα και, ενώ δείχνει πως δουλεύει (ακούγονται τα clicks όταν πατάω τα κουμπιά), εντούτοις η οθόνη είναι κενή, αν και όταν το βάζω σε debug mode, μου δείχνει κανονικά τα menu. Μήπως γνωρίζει κανείς πού μπορώ ν' απευθυνθώ ή αν αναλαμβάνει κάποιος να τα δει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Μίλησα. Δεν αναλαμβάνουν, επειδή είναι, λέει, one-piece μηχάνημα και δύσκολο στην αποσυναρμολόγηση. Όλοι λίγο-πολύ το ίδιο λένε, ενώ η πολιτική της iSquare, της επίσημης αντιπροσώπου της Apple στην Ελλάδα, είναι να τους δώσω το παλιό μου και για περίπου 130€ να μου δώσουν ένα refurbished.

• Like 1
Δημοσ.

Μίλησα. Δεν αναλαμβάνουν, επειδή είναι, λέει, one-piece μηχάνημα και δύσκολο στην αποσυναρμολόγηση. Όλοι λίγο-πολύ το ίδιο λένε, ενώ η πολιτική της iSquare, της επίσημης αντιπροσώπου της Apple στην Ελλάδα, είναι να τους δώσω το παλιό μου και για περίπου 130€ να μου δώσουν ένα refurbished.

Οπότε ή κάνεις αυτό ή βάζεις κάτι παραπάνω για κάποιο άλλο μοντέλο

Δημοσ.

Δε θέλω κάποιο άλλο μοντέλο. Έχω καινούργιο μοντέλο, αλλά θέλω το 4th Gen, γι' αυτό και ρωτάω αν αναλαμβάνει κάποιος ή αν γνωρίζει κάποιον που ν' αναλαμβάνει service.

Δημοσ.

Δες μήπως το κάνουν στο κατάστημα απο που το πήρες.

Τα καταστήματα συνήθως στέλνουν στην αντιπροσωπεία και γίνεται αντικατάσταση συσκευής. Οπότε η μόνη περίπτωση είναι πάρει τηλ σε όλα τα μαγαζιά που ασχολούνται με iPhone, iPod service και να ρωτήσει για το συγκεκριμένο. Αλλιώς αυτό που είπε η Infoquest, αλλαγή με 130€

Δημοσ.

ειναι απαγορευτικο λες να επιχειρησεις μονος σου με ανταλλακτικα απο ebay;

Απαγορευτικό δεν είναι, ανάλογα την υπομονή και πόσο πιάνουν τα χέρια σου. Για να είσαι καλυμμένος ας αφήσεις ανοιχτό και το ενδεχόμενο να κάνεις ζημιά αντί για επισκευή :-)

Δημοσ.

Το πρώτο iPod το 'χα πάρει πριν από 8-9 περίπου χρόνια. Έχει σταματήσει να κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια. Το δεύτερο το 'χω πάρει από eBay, όπως και την ανταλλακτική μπαταρία. Προφανώς και δεν μπορώ να το φτιάξω μόνος μου, γι' αυτό και ρωτάω αν αναλαμβάνει κανείς service.

Δημοσ.

Το πρώτο iPod το 'χα πάρει πριν από 8-9 περίπου χρόνια. Έχει σταματήσει να κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια. Το δεύτερο το 'χω πάρει από eBay, όπως και την ανταλλακτική μπαταρία. Προφανώς και δεν μπορώ να το φτιάξω μόνος μου, γι' αυτό και ρωτάω αν αναλαμβάνει κανείς service.

Πόσο κοστίζει να πάρεις ένα ολόκληρο μεταχειρισμένο? Μήπως συμφέρει πιο πολύ από την επισκευή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...