aggelosvn Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Έχω το pc της υπογραφής μου και τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ένα περίεργο πρόβλημα. Συνήθως (όχι πάντα) όταν πατάω να κλείσει ο υπολογιστής, δείχνει ότι κάνει τερματισμό, σβήνει η οθόνη, νομίζω σβήνει και ο hdd (δεν είμαι σίγουρος) αλλά ο υπολογιστής δεν σβήνει. Πάντα το αφήνω κανά δεκάλεπτο να δω τι θα κάνει αλλά τζίφος. Κάνω restart από το κουμπί και τότε όταν πατάω για shutdown κάνει κανονικά. Τι λέτε να φταίει;
trek Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 shutdown κάνεις πάλι απο το κουμπί ή απο το μενού της έναρξης στα windows?
GeorgeHellas Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αν έχεις τα οχτώ νομίζω ότι είναι θέμα των windows
aggelosvn Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Απο το μενού της εναρξης κάνω. Μετά το restart κανω απο εκεί που βάζεις κωδικό για log in. Αν είναι θέμα των 8 γιατί δεν μου το εκανε εξαρχής; Επεξ/σία 20 Μαΐου 2014 από aggelosvn
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αν είναι θέμα των 8 γιατί δεν μου το εκανε εξαρχής; Γιατί 8 είναι αυτά και ξέρουν... Πέρα από την πλάκα μπορεί και κάνα update να τα σκάλωσε για αυτο να μην το έκανε εξ αρχής.
g_mgs Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Υπάρχει μία πιθανότητα να έχουν πειραχθεί τα power settings κατά λάθος. Πήγαινε Control Panel->Power Options->(στην καρτέλα επέλεξε) Change plan settings->(στην καρτέλα επέλεξε) Change advanced power settings->(από το αναδυόμενο παράθυρο επέλεξε) Restore Plan Default
aggelosvn Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Υπάρχει μία πιθανότητα να έχουν πειραχθεί τα power settings κατά λάθος. Πήγαινε Control Panel->Power Options->(στην καρτέλα επέλεξε) Change plan settings->(στην καρτέλα επέλεξε) Change advanced power settings->(από το αναδυόμενο παράθυρο επέλεξε) Restore Plan Default Το έκανα. Θα αφήσω τον υπολογιστή αρκετές ώρες και θα δοκιμάσω να τον κλείσω. (Όταν τον ανοίγω για λίγο, συνήθως δεν μου το κάνει αυτό στο κλείσιμο)
aggelosvn Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Πάλι το ίδιο μου έκανε χτες το βράδυ που πήγα να τον κλείσω.. Μάλλον θέμα των 8 θα είναι..
Σκαρπέλης Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 8 είναι φιλαράκι, έχω ακριβώς το ίδιο. Είναι λογω του power saving mode, που ενώ δουλευε μια χαρά στα 7 στα 8 τα γαμησανε όλα. Εγώ καταλήγω στο να κλεινω το pc ή το laptop με το κουμπί του power. Ξέρει κανείς αν μπορεί να προκληθεί ζημιά έτσι?
Euclides Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τα Windows 8 δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν κανονικό cold shutdown, παρά μόνο με την εντολή: Shutdown /s /t 0 http://www.techrepub...-feature-works/ 8 είναι φιλαράκι, έχω ακριβώς το ίδιο. Είναι λογω του power saving mode, που ενώ δουλευε μια χαρά στα 7 στα 8 τα γαμησανε όλα. Εγώ καταλήγω στο να κλεινω το pc ή το laptop με το κουμπί του power. Ξέρει κανείς αν μπορεί να προκληθεί ζημιά έτσι? Αν το κλείνεις βάρβαρα πατώντας συνέχεια το power, πάντα υπάρχει κίνδυνος να κάνεις ζημιά. Καλύτερα να κάνεις ένα batch file, με την κατάλληλη εντολή και να το κλείνεις με αυτό: http://www.eightforums.com/general-support/2373-shutdown-restart.html#post26701
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Από κάπου απενεργοποιείται το hybrid shutdown παίδες (αν αυτό προκαλεί το πρόβλημα), αλλά δεν έχω 8άρια για να δω απο που. Googlarete το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα