Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι εχουμε ενα δίκτυο 10 υπολογιστων,συνδεονται μεταξυ τους και  μπαινουν στο ιντερνετ με ενα hub.

Με τα ΧΡ δεν υπάρχει  προβλημα στη σύνδεση βλεπουν ο  ενας τους σκληρους δισκους του αλλου ,ανταλλασσουν αρχεία κλπ.Καθως επίσης μπορουν να ...βλεπονται μεταξυ τους με το VNC.Ειπαμε να αλλάξουμε καποιους απο αυτους να τους βάλουμε win 7 ultimate.

Εναν που δοκιμάσαμε  τα βρήκαμε δύσκολα.

Ενω τον βρισκαμε στο δίκτυο δεν μας επετρεπε να μπουμε στο σκληρο που εχει και το  λειτουργικο. Ενεργοποιησαμε  την κοινή χρήση του δίσκου με πλήρη δικαιωματα αλλά καθε φορά μας βγαζει μήνυμα ότι δεν επιτρεπουν τα windows να μπειτε στο συγκεκριμενο δίσκο..Τι να κάνουμε γιατι και θέλουμε να  συγχρονιστούμε με την τεχνολογια αλλά να κάνουμε καιτην δουλειά μας.....

Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Στον Πίνακα Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης\Ρυθμίσεις κοινής χρήσης για προχωρημένους και στα δυο προφίλ έχετε επιλέξει "Απενεργοποίηση της κοινής χρήσης με προστασία κωδικού πρόσβασης" ή όχι;

Δημοσ.

Και επισης να πας στη καρτελλα του δισκου ασφαλεια και να προσθεσεις χρηστη>everyone

Δημοσ.

Και επισης να πας στη καρτελλα του δισκου ασφαλεια και να προσθεσεις χρηστη>everyone

Μπορεις και να προσθεσεις και το network και να του δωσεις full δικαιωματα. Ξερω οτι ειναι υπερβολη αφου εχεις βαλει το everyone αλλα σε "μπακαλιστικα" τεσταρισματα ειχε αποτελεσμα...

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Συγνώμην για την αργοπορία αλλά υπήρχαν καποιες υποχρεωσεις τα πειρσσοτερα απο οσα αναφέρατε το εχω ρυθμίσει. Οταν  πηγαινω απο αλλον υπολογιστη πχ. με win XP στο δικτυο  βλεπω τους σκληρους του υπολογιστη  με τα win 7 ultimate,κανει ανοιγμα στον D αλλά στον C που εχει και το λειτουργικό μου λεει οτι  δεν εχω το δικαιωμα δεν μου το επιτρεπουν τα windows να θυμαμαι καλα γιατι δεν ειμαι στον χωρο εργασιας τώρα...Εκεί κολλάω και μου φαινονται τα XP τα καλύτερα αλλα οπως γνωρίζετε  δεν υποστηρίζονται πλεον ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...