Radiant Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός blower(Verto 500W) και σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω για καθαρισμό μερικών laptop. Σε κάποια από αυτά θα γίνει και αλλαγή πάστας. Μιας και δεν είμαι εξοικείωμενος με τη διαδικασία αυτή θα ήθελα να μάθω αν είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσω με ανοικτό το καπάκι και όχι μέσα από τους αεραγωγούς. Σε κάποια άλλα θέματα διάβασα ότι το ανεμιστηράκι πχ καλό θα ήταν να ακινητοποιηθεί ή ακόμα καλύτερα να βγει τελείως κατά το φύσημα. Υπάρχει κανένα άλλο tip/link για να αποφύγω πιθανές γκάφες? Ευχαριστώ πολύ
Roger Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 H χρηση του blower θα πρεπει να γινεται με προσοχη και ποτε να μην λυσαμε πατωντας το στο full.Το φυσημα,σε οτιδηποτε φυσαμε,θα πρεπει να γινεται διακεκομενα και κοφτα. Τα λαπτοπτς καλο θα ειναι να ανοιγονται για να φευγει η σκονη στο περιβαλλον. 1
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δεν κανεις κατι ιδιαίτερο άνοιξε το laptop βγάλε το ανεμιστηράκι απο πανω και φύσα το δεν υπάρχει καποιος κίνδυνος , μην το κανεις απο τους αεραγωγούς γιατι δεν θα γίνει και πολυ σωστή δουλειά 1
Radiant Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 <p>H χρηση του blower θα πρεπει να γινεται με προσοχη και ποτε να μην λυσαμε πατωντας το στο full.Το φυσημα,σε οτιδηποτε φυσαμε,θα πρεπει να γινεται διακεκομενα και κοφτα.</p> <p>Τα λαπτοπτς καλο θα ειναι να ανοιγονται για να φευγει η σκονη στο περιβαλλον.</p> Καπως ετσι το ειχα κι εγω στο μυαλο μου. Ομαλα και κοφτα να μην προκαλεσει προβλημα. Ευχαριστω guys!
panos2171 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Στο λαπτοπ της υπογραφής μου ο ανεμιστήρας έχει από μπροστά ''κυψέλες'' με αποτέλεσμα να μην τον βλέπω και ούτε φυσικά να χωράει κάποιο μολύβι για να τον φρενάρω κατά το φύσημα. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό?
Radiant Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Στο λαπτοπ της υπογραφής μου ο ανεμιστήρας έχει από μπροστά ''κυψέλες'' με αποτέλεσμα να μην τον βλέπω και ούτε φυσικά να χωράει κάποιο μολύβι για να τον φρενάρω κατά το φύσημα. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό? Συρματάκι? Με προσοχή βέβαια. Βέβαια μπορείς να τον αφαιρέσεις να φυσήξεις-βάλεις πάστα και να ξανακλείσεις. Ούτως ή άλλως αν δε τον βγάλεις μισή δουλειά.
panos2171 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 4 μήνες το χω οπότε απ τη μια είμαι μέσα στην εγγύηση και από την άλλη δε νομίζω να χει μαζέψει και πολλά. Ένα από φυσιματάκι θέλω να του ρίξω μόνο και να φύγουν τα ψιλά.
Radiant Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δε χωράει να περάσει κάνας συνδετήρας? Αν όχι, πρόσβαση στο καλώδιο τροφοδοσίας υπάρχει να το αποσυνδέσεις?
Euclides Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αν ανάμεσα στο fan και το heatsink σου έχει κτίσει κάτι τέτοιο, πως θα φύγει με φύσημα? Απλά θα το σπρώξεις πιο μέσα. Ο blower χρησιμεύει μόνο σε ανοικτό laptop.
Radiant Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Huhu αντιπροσωπευτικό Προλαβαίνει σε 4 μήνες να γίνει έτσι άραγε? 1
Euclides Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Huhu αντιπροσωπευτικό Προλαβαίνει σε 4 μήνες να γίνει έτσι άραγε? Εξαρτάται την χρήση. Αν το παίρνεις μαζί σου στο κρεβάτι και το ξεχνάς ανοικτό όλη την νύχτα, ΝΑΙ.
panos2171 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Όχι καμία σχέση, πάντα σε βάση είναι και δεν πηγαίνει στο κρεββάτι. Εν τω μεταξύ βλακεία μου που δεν ανέφερα πως θέλω να φυσίξω το fan με σπρέι και όχι blower.
LambisElef Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 φιλε μην αγχωνεσαι, μεσα σε 4 μηνες, και αφου δεν του κλεινεις τους αεραγωγους με κουβερτες κλπ. αποκλειεται να εχει σηματιστει κατι τετοιο.... στα σπρει τζαμπα λεφτα δινεις, κριμα ειναι... οτι και να κανεις δε θα εχεις κανενα προβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα