Argyroula Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Εδώ κ μερικές μέρες, σε άκυρες στιγμές, τα windows μου αλλάζουν την ώρα και την ημερομηνία, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που παρέθεσα. Το συγχρονίζω με το ίντερνετ και φτιάχνει για λίγο, αλλά ξανά χαλάει. Τι μπορεί να φταίει? Ο υπολογιστής είναι ολοκαίνουργιος, μόλις 2-3 εβδομάδες τον έχω. Windows 7 64bit
nikomas50 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Έλεγξε τη μπαταρία της μητρικής. Ίσως είναι παλιά ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά στην υποδοχή της.
rfc Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 σε συνεχεια του ποστ του νικομας διορθωσε την και στο bios.
Henry3GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Εάν βγάζεις το καλώδιο απο την πρίζα και μετά συμβαίνει αυτό μάλλον έχει αδειάσει η μπαταρία της μητρικής και δεν μπορεί να κρατήσει την ώρα αλλά και τις ρυθμίσεις του bios. Όταν γίνεται αυτό μήπως σου λέει στην εκκίνηση Deafault settings loaded ή κάτι παρόμοιο;
Argyroula Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Έλεγξε τη μπαταρία της μητρικής. Ίσως είναι παλιά ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά στην υποδοχή της. Ολοκαίνουργια μητρική. Όπως είπα και παραπάνω Εάν βγάζεις το καλώδιο απο την πρίζα και μετά συμβαίνει αυτό μάλλον έχει αδειάσει η μπαταρία της μητρικής και δεν μπορεί να κρατήσει την ώρα αλλά και τις ρυθμίσεις του bios. Όταν γίνεται αυτό μήπως σου λέει στην εκκίνηση Deafault settings loaded ή κάτι παρόμοιο; Όχι δε μου λέει κάτι τέτοιο :/
Paulostge Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Πάμε λιγο πιο απλά...Τσέκαρε αν οι επιλογές που θα σου δείξω τις εχεις και εσύ (οι εικονες είναι απο Windows 8 άλλα είναι ίδιες και στα 7)
Argyroula Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Πάμε λιγο πιο απλά...Τσέκαρε αν οι επιλογές που θα σου δείξω τις εχεις και εσύ (οι εικονες είναι απο Windows 8 άλλα είναι ίδιες και στα 7) Ναι όλα αυτά τα έχω κάνει. Ότι έλεγε στο google. Απλά φοβάμαι μην είναι κάποιο πρόβλημα σε μητρική κ τέτοια. Χθες έκανα επαναφορά στα defaults στα bioς και μέχρι στιγμής έχει κρατήσει. Για να δούμε για πόσο
Argyroula Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Πάλι τα ίδια με την ώρα, παρόλο που έκανα επαναφορά στα default στο bios. Λέτε να επικοινωνήσω με τη gigabyte για rma?
rfc Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δεν εχει σχεση αυτο. Στο bios ειδες αν εχεις σωστη ωρα που ειπαμε?
Argyroula Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δεν εχει σχεση αυτο. Στο bios ειδες αν εχεις σωστη ωρα που ειπαμε? Ναι σημερα που ξανα άλλαξε η ώρα, μπήκα στα bios και ήταν κ εκει λάθος. Βέβαια ελεγε 2013 αντι για 1900 που μου βγάζει στα windows αλλα δε νομιζω να παίζει ρόλο σε κάτι αυτό.
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ε αυτο λεμε βρε κοπελια οτι ειναι που παιζει ρολο. Αλλαξε μια μπαταρια στη μητρικη σου και θα εισαι οκ. Μπορεις και μονη σου να το κανεις. Καντο και ξαναελα. Θα εχεις κλειστο τον υπολογιστη και με το καλωδιο ρευματος εκτος για να την αλλαξεις. Βρες απο κανενα παλιο πισι ή απο φιλο σου. Αν αγορασεις ειναι φθηνη.
terziscf Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μάλλον η μπαταρία φταίει. Άλλαξε τη και θα στρώσει. Sent from my iPod touch using Insomnia
Argyroula Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Το κομπιούτερ είναι 2 εβδομάδων το χω γράψει 10 φορές, είναι αδύνατο να είναι η μπαταρία. Σε τι άλλο μπορεί να οφείλετε? Κάτι άλλο εκτός από μητρική παίζει? Κάποιο update?
shodan Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εντάξει μπαταρία ειναι και μπορει να ήταν μούφα απο το εργοστάσιο. Αν εχεις κάποιος γνωστός σου να σου δώσει να την αλλάξεις μιλάμε για μηδενικό κόστος. Επίσης αν και θα ακουστεί χαζό, στο BIOS εισαι σίγουρη οτι μετα την αλλαγή αποθηκεύεις τις αλλαγές ημερομηνίας/ώρας με F10; Την εχω πάθει ρυθμιζοντας την ημερομηνία αλλα μετα άλλαξα καρτέλα χωρίς να αποθηκέυσω τις αλλαγές οποτε και χάθηκαν. Sent from my iPad using Insomnia
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 κανε αυτο με το f10 αν δε τοχεις κανει και δε ειναι περιεργο να ειναι μουφα η μπαταρια εκ γενετης. Αν συνεχισει να στη χανει στο bios(μονο στο bios ομως), μονο και μονο επειδη ειναι 2 εβδομαδων να το πας πισω, επειδη εχεις την εγγυηση και αν κανεις κατι μπορει να την χασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα