Προς το περιεχόμενο

Τον Δεκέμβριο πιθανολογείται ότι θα παρουσιαστούν οι νέοι Intel Core 5ης γενιάς (Broadwell)

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο οποιος ειναι περιφημος . μην μπαινετε στα τρυπακια των εταιρειων καθε λιγο και λιγακι νεα αναβαθμιση

Ναι ρε συ, πλάκα κάνεις; Παίζει να είναι η καλύτερη αγορά cpu που έχω κάνει. 5 χρόνια και ακόμα παίζει τα πάντα και άνετα! Το πολύ πολύ μια gpu κάποια στιγμή αν τα καινούρια παιχνίδια γονατίσουν την 5870.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλά δεν είναι τόσο 24/7 friendly όσο οι επόμενοι :-(

Αν αναφέρεσαι στην κατανάλωση, φυσικά, άλλο 45nm άλλο 22 και 14.

Εγώ για κατεβαστήρι πάντως έχω στήσει ένα μηχανάκι με έναν Ε7400. Με λίγο μειωμένο Vcore ρίχνεις και την κατανάλωση και τη θερμοκρασία.

ταχυτητα μνήμης απο 1600 και πάνω, μόνο για χρηση  Virtualization και Ram Disk βλέπεις ουσιαστικές διαφορές επιδόσεων. Επίσης χωρίς να έχω εμπειρία (μνημονιακές τσέπες βλέπετε...)  πιστευω ότι θα βοηθήσει και σε High End Gaming για 4Κ+ αναλύσεις. 

(το μήνυμα ήταν απάντηση για πιο πάνω αλλα τα έκανα σκατα με την παραθεση, any ideas on how to fix this?)

Δεν μπορουν να ανεβασουν τα GHZ και μας πουλανε μαλακιες με ολο και μικροτερες αρχιτεκτονικες και "περισσοτερους πυρηνες" , οταν φτασουν τα 5mm τι γινεται ομως? :whistle:

Εγω παντως upgrade επεξεργαστη δεν παιζει να κανω για κανα 2-3 χρονια ακομα.

Σκεψου μονο τι ηταν ο 920 πριν απο 5-6 χρονια οταν ειχε βγει, τι διαφορα ε? Και τωρα με τον 4770κ "οκ".... Για να δουμε και με τους broadwell.

• Like 1

Δεν μπορουν να ανεβασουν τα GHZ και μας πουλανε μαλακιες με ολο και μικροτερες αρχιτεκτονικες και "περισσοτερους πυρηνες" , οταν φτασουν τα 5mm τι γινεται ομως? :whistle:

Βλάκες άνθρωποι παιδί μου άκου εκεί να βγάζουν επεξεργαστές με καλύτερες επιδώσεις σε λιγότερες συχνότητες και μικκρότερη κατανάλωση...ενώ η ανάγκη για δυνατότερους 4πύρηνους είναι πάρα πολύ μεγάλη αυτήν την στιγμή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...