VagelisDer Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δεν αξίζει μια. Τοτε θα έχουν βγει και οι i7 στο x99 με ddr4. Το καλοκαίρι μετα θα βγει mainstream με Ddr4. Ποιος ο λογος να αναβαθμησει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έκαναν τόσο μπουρδέλο με τους Haswell "Refresh" και τους Broadwell και δεν έβγαλαν μόνο τους δεύτερους... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiak bam Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μεγάλη απορία το χω και γω αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YellowBlackGod Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Για τους Skylake ακούγεται και PCIe 4.0 τη στιγμή που από το 3.0 ακόμη δεν χαμπαριάσαμε τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scha13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έκαναν τόσο μπουρδέλο με τους Haswell "Refresh" και τους Broadwell και δεν έβγαλαν μόνο τους δεύτερους... Από το να πετάξουν τη σοδειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αυτή η ηλιθιότητα με την Iris Pro τι παίζει, αν είναι δυνατόν....αν χρειάζεσαι GPU καλύτερη από μια ULP και έχεις το χρήμα τα να τα στάξεις σε high end Broadwell για ποιον π*η λόγο να θέλεις Iris Pro. Και εδώ θα μου πει κάποιος "ε και τι σε χαλάει". Με τόσο χώρο που παίρνει μια Iris Pro θα μπορούσαν να κάνουν πολύ δυνατότερο CPU chip...εκεί με χαλάει και με καίει. Όπως τώρα με χαλάει που ο 4770K μου κουβαλάει μια 4600 χωρίς λόγο :3. Ο μόνος λόγος που θα το ανεχόμουν είναι αν έκαναν κανένα κολπάκι αλά HSA όπως στους Kaveri. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atzamestatos Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αυτή η ηλιθιότητα με την Iris Pro τι παίζει, αν είναι δυνατόν....αν χρειάζεσαι GPU καλύτερη από μια ULP και έχεις το χρήμα τα να τα στάξεις σε high end Broadwell για ποιον π*η λόγο να θέλεις Iris Pro. Και εδώ θα μου πει κάποιος "ε και τι σε χαλάει". Με τόσο χώρο που παίρνει μια Iris Pro θα μπορούσαν να κάνουν πολύ δυνατότερο CPU chip...εκεί με χαλάει και με καίει. Όπως τώρα με χαλάει που ο 4770K μου κουβαλάει μια 4600 χωρίς λόγο :3. Ο μόνος λόγος που θα το ανεχόμουν είναι αν έκαναν κανένα κολπάκι αλά HSA όπως στους Kaveri. Ειχα πει το ιδιο οταν αυτα ηταν ακομα σε φαση "φημες". Καλυτερα την iris pro να την συνδιαζε με εναν i3 (και ας κοστιζε λιγο παραπανω) παρα αυτο το πραμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 whats the matter with DDR4? εγώ απο 1333 σε 1600 κλπ δεν έχω δει καμιά διαφορά σε επιδόσεις πουθενά,μόνο τα ενσωματωμένα γραφικά ευνοούνται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 whats the matter with DDR4? εγώ απο 1333 σε 1600 κλπ δεν έχω δει καμιά διαφορά σε επιδόσεις πουθενά,μόνο τα ενσωματωμένα γραφικά ευνοούνται.... Και αυτά κλαειν μειν...για να δουν τα ματάκια σου διαφορά πρέπει να πας από 1333 σε 2300+ OCed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 μόνο σε benchmarks, σε ελάχιστες εφαρμογές/games βλέπεις διαφορά της προκοπής, με το μάτι ακόμα χειρότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostandinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ειδατε τι γινετε οταν δεν υπαρχει αντιπαλος , η οταν εχει μεινει πισω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έκαναν τόσο μπουρδέλο με τους Haswell "Refresh" και τους Broadwell και δεν έβγαλαν μόνο τους δεύτερους... Γιατί έχουν πολλούς haswell που πρέπει να πουλήσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trujillo2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 κραξτε ελευθερα!!! :D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Το Ζ97 θα είναι συμβατό με τους broadwell ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiak bam Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ναι http://wccftech.com/wp-content/uploads/2014/05/Intel-Haswell-Refresh-Z97-Chipset-635x478.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα